Normal_martin_garrix_voor_war_child__promotiebeeld_liggend_-_bijgesneden_

Op donderdag 13 juni komt Martin Garrix opnieuw in actie voor War Child met een show in Paradiso Amsterdam. De dj zal zijn show geheel belangeloos doen, en alle opbrengsten van de avond gaan naar War Child, zo liet hij vanochtend weten in de ochtendshow van Qmusic. Dit meldt The Media Nanny.

Garrix: "War Child doet heel goed werk voor kinderen in oorlog, waardoor ik ze graag steun. De show twee jaar geleden was waanzinnig en we hebben destijds met z’n allen heel veel geld op kunnen halen. Ik kan daarom ook niet wachten om het nog een keer te doen!"
 

Krachtenbundeling

 
War Child verricht werk voor kinderen in conflictgebieden over de hele wereld. Uit recente onderzoeken blijkt dat één op de vijf kinderen wereldwijd opgroeit in een conflictgebied. Voor Martin Garrix en Paradiso reden genoeg om samen met War Child de krachten te bundelen voor een tweede editie van Martin Garrix voor War Child in de Amsterdamse poptempel. Net als vorige keer doen Garrix en Paradiso dit wederom honderd procent gesponsord, wat betekent dat de volledige opbrengst van de avond naar de psychosociale zorg, bescherming en onderwijs van kinderen in oorlogsgebieden gaat.
 

Justin Mylo in het voorprogramma

 
De kaartverkoop voor de show, met Justin Mylo in het voorprogramma, start vrijdag 10 mei om 10.00 uur en loopt via de website van War Child. Daarnaast kunnen mensen van 27 tot en met 31 mei kans maken op tickets bij Qmusic
 
Door: Nationale Recreatiegids