Normal_rss_entry-203576

Vlak voor zijn grote songfestivalavontuur begint, beleeft Duncan Laurence woensdagavond een andere bijzondere mijlpaal in zijn nog jonge carrière. In het Zonnehuis in Amsterdam geeft de zanger zijn eerste eigen show.

Het concert is ook meteen een van Duncans laatste optredens in Nederland voordat hij maandag op het vliegtuig stapt naar Israël. Zijn fans waren er in maart als de kippen bij om kaartjes te regelen. Enkele dagen na de aankondiging was de zaal al helemaal uitverkocht.

Voor de bezoekers blijft het nog wel even afwachten wat ze te horen krijgen. Arcade, Duncans songfestivalinzending, is zijn enige single tot nu toe en hij heeft ook nog geen album uitgebracht.

Tweede halve finale

Naar verwachting speelt Duncan een mix van nieuwe muziek en enkele covers, mogelijk uit zijn The Voice-tijd. Begin april was de zanger enkele dagen in Stockholm om te werken aan nieuwe muziek. Duncan beloofde bij de aankondiging in ieder geval “een intieme show”.

Het Eurovisiesongfestival vindt plaats van 14 tot 18 mei in Tel Aviv. Duncan komt uit in de tweede halve finale op 16 mei.

Door: ANP