Normal_kasteel_groeneveld__baarn

Kasteel Groeneveld in Baarn organiseert tijdens het paasweekend de woon- en  lifestylebeurs Exclusive Spring Fair. Het volledige kasteel zal hiervoor worden omgetoverd tot tijdelijk warenhuis. Tegelijk zal in de achtertuin van het kasteel de buitenbeurs Home & Garden worden georganiseerd. Dit meldt InterEvent.

De Exclusive Spring Fair richt zich met een divers aanbod op het hele gezin. In het kasteel kunnen verschillende themakamers worden bezocht, bijvoorbeeld met bijzondere juwelen, kunst en exclusieve interieurs. In de kasteeltuin kan het  buitenleven worden ervaren, mede dankzij hoveniers, tuindecoraties en tuinmeubilair. In het Deli Food Paviljoen en bij de foodtrucks kunnen biologische en ambachtelijk gemaakte delicatessen worden geproefd. 
 

Fabeltjesland

 
Kinderen kunnen zich op de zolder van het kasteel vermaken met de interactieve spelletjes uit de tentoonstelling Fabeltjesland. Daarnaast zijn er op Eerste en Tweede Paasdag traditioneel voor de allerkleinsten op het landgoed paaseitjes verstopt. Maar ook: vijf gouden Exclusive Spring Fair-eieren. Wie daar eentje van vindt maakt kans op een voorjaarsgeschenk.
 

Winacties van Farrow & Ball en Maroeska Metz

 
Ook kunnen bezoekers een kleuradvies à anderhalf uur winnen van een expert van het beroemde verfmerk Farrow & Ball, en krijgt ieder honderdste bezoeker die een kaartje koopt aan de kassa het kookboek Hoe Dan?! van Maroeska Metz (bekend van Heel Holland Bakt). 
 
De binnen- en buitenbeurs zal plaatsvinden van vrijdag 19 tot en met maandag 22 april op en rond Kasteel Groeneveld in Baarn. Voor meer informatie over het evenement, zie de website van Exclusive Spring Fair
 
Door: Nationale Recreatiegids