Logo_stilo_latino__logo_

Het festival Stilo Latino zou vorig jaar al plaatsvinden in AFAS Live, maar ging toen om "productionele redenen" niet door, zo meldde de organisatie indertijd via Facebook. Nu lijkt het festival gewijd aan Latin muziek er toch echt te komen, op zondag 16 juni, tussen Velsen-Zuid en Spaarnwoude. Dit meldt LiveLabel.

Het festival heet voluit Stilo Latino Summer Fest 2019. Centraal staat de muziek uit Latijns-Amerika; onder meer de stijlen Reggaeton, Baile funk, Bachata, tropical bass, Latin-house, Salsa, Dancehall en Latin-Urban zullen te horen zijn. Op het terrein van Stichting Kunst en Recreatiegebied Spaarnwoude bij De Ven in Velsen-Zuid zullen vier hoofdpodia komen: Stilo Latino, Dale Reggaeton, Baile Funk en Fiesta DeLuxe. Naast de live-acts, dansers en dj's zal ook het eten en drinken geheel in latin-sferen zijn.
 

 J. Álvarez en Toby Love

 
De eerste namen zijn al bekendgemaakt: de Puerto Ricaanse reggaetonartiest J. Álvarez en de Amerikanse singer-singwriter Toby Love zullen in ieder geval act de présence geven. Komende periode zal er steeds meer van de line-up bekend worden gemaakt. Voor meer informatie en tickets, zie de website en de Facebook-pagina van Stilo Latino. 
 
Door: Nationale Recreatiegids