Normal_jason_derulo__beeld_via_persbericht_freshtival_

Jason Derulo staat dit jaar als headliner op Freshtival in Enschede. Dat is meteen het enige moment dat de wereldster dit festivalseizoen in Nederland is. Naast Derulo staan ook artiesten als W&W, Nicky Romero, Maan, Tino Martin en Ronnie Flex & Deuxperience pronken op de line-up. Dit meldt Absolutely Fresh.

Het Amerikaanse multitalent Jason Derulo scoort aan de lopende band hits. Hij bracht al zes studioalbums uit en stond met platinum singles als Wiggle, Talk Dirty en Whatcha Say in Top 40-lijsten over de hele wereld. Tijdens het festivalseizoen van 2019 komt hij exclusief naar Freshtival in Enschede.
 

Artiesten van wereldformaat

 
Ook dance-dj's als W&W, Nicky Romero, Fedde Le Grand en Salvatore Ganacci verschijnen op het festival. De programmering bestaat uit ruim 150 artiesten uit verschillende genres en landen. Daarmee biedt het festival een gevarieerde line-up voor al haar bezoekers. Vorig jaar nog vloog het festival wereldster Sean Paul in.
 

Kaartverkoop gestart

 
Freshtival viert haar elfde editie in het Pinksterweekend, wat dit jaar plaatsvindt op zaterdag 8 en 9 juni. Met veertigduizend festivalgangers is het een van de grootste festivals van Oost-Nederland. Het evenement verwacht de meeste bezoekers uit Nederland en Duitsland te trekken. De kaartverkoop is inmiddels gestart. Het merendeel van de tickets is reeds verkocht volgens de organisatie.
 
Door: Nationale Recreatiegids