Normal_header_plein_der_lusten__huishoudbeurs_

De Huishoudbeurs, dit jaar van 16 tot en met 24 februari in de RAI Amsterdam, staat komende editie geheel in het teken van Liefde & Lust. Bh's pimpen, erotisch dichten, in een virtual reality-setting aan de slag met Mister Grey: het kan allemaal op het grootste consumentenevenement van Nederland. Dit meldt de Huishoudbeurs. 

Noviteiten en innovaties op huishoudgebied zullen er ook zijn, maar er is deze editie toch vooral extra veel aandacht voor de liefde tussen vriendinnen, moeders en dochters. Daarnaast is de romantiek goed vertegenwoordigd, en worden de pikante randjes opgezocht.
 

Plein der Lusten

 
Op het Plein der Lusten draait het om sensuele hoogtepunten. Hier vinden bezoekers workshops van onder andere sexpert Mandy Ronda waar ze met haar in gesprek gaan over hun seks- en liefdesleven. Ook kunnen bezoekers passievol leren dichten, bh's pimpen en een erotische VR-experience beleven met Mister Grey in de hoofdrol.
 

Liefde en geld 

 
In de Happy & Healthy Villa worden er naast diverse workshops als stoelyoga of mindfulness ook wat meer serieuzere topics besproken. Zoals Liefde en geld, waar Annemarie van Gaal aandacht besteedt aan de financiële (on)afhankelijkheid van de vrouw na bijvoorbeeld een scheiding en gaan bezoekers met Wendy van Dijk gezond aan de slag met een intensieve workout.   
 
"Naast het nieuwe Huishoudbeurs logo en design, hebben we veel liefde en aandacht besteed aan het vernieuwde concept. Liefde voor wijn in het wijntheater, liefde voor eten op het Foodtruckfestival, liefde voor muziek met de dagelijkse Huishoudbeurs feestband met artiesten zoals Xander de Buisonjé, Samantha Steenwijk en Charly Luske. Liefde voor fashion met de prêt-à-portercollectie van Addy van de Krommenacker",  Aldus Nicole Babay, beursmanager Huishoudbeurs
 
Tickets voor het evenement zijn nu tijdelijk met korting, en bieden tevens toegang tot de Negenmaandenbeurs (eveneens in de RAI, van 20 tot en met 24 februari). Voor meer informatie en kaartverkoop: www.huishoudbeurs.nl/
 
Door: redactie Nationale Recreatiegids