Normal_promotiebeeld_tvco_2019__toerisme_en_vrijetijdscongres_overijssel_

Het aantal toeristen neemt in de komende jaren gestaag toe, zo bleek vandaag al uit cijfers van het NBTC. De provincie Overijssel gaat inzoomen op de vraag wat dit betekent voor de eigen regio, tijdens de vierde editie van het Toerisme- en Vrijetijdscongres Overijssel. Dit meldt de Vereniging van Recreatieondernemers Nederland (RECRON).

 

Het congres wordt op dinsdagmiddag 26 februari georganiseerd door Gastvrij Overijssel, een netwerkorganisatie voor de vrijetijdssector in deze provincie. Tijdens de bijeenkomst staat de vraag centraal wat de toename in toeristen, die voor de komende jaren verwacht wordt voor Nederland, betekent voor Overijssel in het bijzonder. Er zal worden ingezoomd op trends en ontwikkelingen op dit gebied, op plannen die de provincie Overijssel heeft met toerisme, en hoe de provincie zijn gastvrije karakter kan waarborgen. 
 

Gratis deelname

 
Het Toerisme- en Vrijetijdscongres Overijssel begint zaterdag 26 februari vanaf 13.30 uur in de Nieuwe Buitensociëteit in Zwolle. Deelname is gratis; aanmelden kan via een digitaal formulier. Een overzicht van het programma is terug te vinden via de website van Gastvrij Overijssel
 
Door: redactie Nationale Recreatiegids