Normal_tropisch_eiland_recreatie_vakbeurs_hardenberg__2018_

De Recreatie Vakbeurs in Hardenberg is eind november in totaal door ruim 7.800 recreatieprofessionals bezocht: honderd meer dan vorig jaar. Ook het aantal exposanten, 250 in totaal, was meer dan ooit. Dit meldt Pretwerk.

De recreatiebeurs in Hardenberg is de enige in zijn soort in de Benelux. Bezoekers komen dan ook uit binnen- en buitenland. "Het was echt een fantastische editie en de cijfers liegen natuurlijk niet. Gelukkig hebben zowel exposanten als bezoekers deze editie ook positief ervaren. De laatste jaren timmeren we in nauwe samenwerking met de recreatiebranche hard aan de weg. De bezoekers- en exposantenaantallen schieten de lucht in, maar wat ons nog het meest tevreden stemt zijn de enthousiaste reacties vanuit de branche. De beurs heeft zich razendsnel ontwikkeld en ook na deze editie zien we samen nog voldoende ruimte voor verbetering", zegt Monique de Jonge namens de organisatie.

Grote publiekstrekkers waren onder andere het tropische eiland en Happy Camping: "Deze concepten zorgen er mede voor dat Recreatie Vakbeurs zich nadrukkelijker aan het onderscheiden is. Maar kijk ook naar ons kennistheater ingericht als een grote campingtent, alles wat we doen op deze beurs en hoe we onze hallen, pleinen en theaters aankleden zijn gelinkt aan recreatie", aldus De Jonge.

De volgende editie van de Recreatie Vakbeurs vindt plaats op 26 tot en met 28 november, wederom in Hardenberg. Zeventig deelnemers hebben zich daar al voor ingeschreven. De Jonge: "En dat is nog niet alles, want ook tientallen exposanten hebben laten weten dat nog voor de kerstperiode te doen. Daar spreekt veel waardering en vertrouwen uit in het beursconcept."

Door: redactie Nationale Recreatiegids