Normal_rss_entry-182672

De kaarten voor het kinderconcert van Guus Meeuwis in het Philips Stadion in Eindhoven vlogen gisterochtend over de digitale toonbank. Groots Junior op woensdagmiddag 12 juni was binnen no time uitverkocht, laat de zanger weten.

"Wauw, gisteren kondigde ik samen met mijn Groots Junior Managementteam dit stadionconcert voor kinderen aan en het concert is nu al uitverkocht", jubelde Guus. "De kids uit het Groots Managementteam hebben de promotie in ieder geval goed op orde haha."

Voor het kinderconcert heeft de Brabantse zanger een speciale kinderraad samengesteld. "Ik weet best wel wat de grote mensen willen, maar kinderen weten veel beter wat de kleinere mensen willen", zei Guus dinsdag over het team van adviseurs, dat bestaat uit zes kinderen.

Guus staat in juni voor het veertiende opeenvolgende jaar met zijn Groots met een zachte G-concerten in het Philips Stadion. Het concert voor zijn jongste fans vindt plaats voorafgaand aan de reguliere shows op vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 juni. Kinderen van alle leeftijden zijn welkom.

Door: ANP