Normal_andr__hazes__jordaan__standbeeld__amsterdam__zanger

Tijdens het muziekevenement Holland zingt Hazes zal André Hazes in duet gaan met een hologram van zijn vader. Het is voor het eerst dat Hazes junior en senior op deze manier het podium zullen delen. Dat meldt Musicalweb.

Holland zingt Hazes wordt sinds 2013 ieder jaar in de Ziggo Dome georganiseerd. Centraal staat de muziek van André Hazes die wordt vertolkt door een keur aan artiesten. De komende editie, waar het hologram van de in 2004 overleden zanger zal verschijnen, is op 22 en 23 maart 2019.

"Ik heb lang getwijfeld of ik een duet met mijn vader aandurfde. Maar de techniek is nu zo ver ontwikkeld dat dit onvergetelijke moment nu echt haalbaar is. Ik ben ongelooflijk trots dat ik dit straks mag doen. Het is niet alleen een cadeau aan het publiek maar ook zeker een cadeau voor mijzelf", zo vertelt André Hazes.

Naast het optreden van vader en zoon Hazes zijn er ook optredens van Roxeanne Hazes, Danny de Munk, Samantha Steenwijk, Jeroen van der Boom, Peter Beense, Jamai en Xander de Buisonjé.

Voor meer informatie en tickets voor het evenement, ga naar https://www.hollandzingthazes.nl/.

Door: redactie Nationale Recreatiegids