Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Diggy Dex neemt stap terug en verplaatst release album en tournee

Door ANP
schedule 2 min
location_on [xx]km
Diggy Dex neemt stap terug en verplaatst release album en tournee
Diggy Dex heeft "symptomen van overspannenheid" en neemt daarom een rustpauze. Om die reden verplaatst de rapper en zanger de release zijn aankomende album en tournee, deelt hij op Instagram.

"De afgelopen tijd ben ik over mijn eigen grenzen heen gegaan. Eerst fluisterde het lichaam waarschuwingen, nu schreeuwt het. Ik heb dit soort 'klachten' weleens eerder gehad maar nooit zo intens als nu. Te lang doorgegaan, te veel hooi op mijn vork genomen en het gevoel het allemaal heel goed te 'moeten' doen in werk en privé", schrijft de 44-jarige artiest. "Van nature ben ik een enthousiast persoon (een soort labrador) die op nieuwe dingen in eerste instantie 'ja' zegt. Dat is ook een volmondige 'ja' tegen het leven. Met een beroep en gezin waar ik dol op ben vergeet ik soms dat ik het ook wel eens nodig heb om op pauze te staan."

Die pauze is nu nodig. "Gewoon een tijdje helemaal niets doen of moeten. Dat is geen gemakkelijke beslissing geweest, maar wel de meest wijze, dat voel ik aan alles. En gelukkig heb ik veel steun aan en van mijn gezin, familie en vrienden (en jullie)."

De release van zijn album Tempo Giusto en optredens worden verplaatst naar nog te plannen nieuwe data. "Iedereen die een kaartje heeft voor deze tour zal hierover bericht ontvangen."

12 juli '24 (14:19)

Ali B veroordeeld voor twee jaar cel

De rechtbank in Haarlem heeft vandaag een uitspraak gedaan in de zedenzaak tegen rapper Ali B. Hij werd verdacht van een aantal verkrachtingen en aanranding. De rapper is door de rechter veroordeeld voor de verkrachting van Naomi en poging tot verkrachting van Ellen ten Damme, meldt nu.nl.

12 juli '24 (11:48)

Paul de Leeuw maakt nieuw seizoen Ranking the Stars bij RTL 4

Paul de Leeuw gaat een nieuw seizoen van het spelprogramma Ranking the Stars maken bij RTL 4. Dat bevestigt een woordvoerster van de zender na berichtgeving van het AD.

12 juli '24 ( 8:47)

Rechtbank doet uitspraak in zedenzaak tegen Ali B

De rechtbank in Haarlem doet vrijdag uitspraak in de zedenzaak tegen Ali B. Het Openbaar Ministerie heeft een celstraf van drie jaar geëist tegen de 42-jarige rapper. Hij wordt verdacht van vier zedenfeiten met drie vrouwen: twee verkrachtingen en twee aanrandingen.

12 juli '24 ( 8:39)

Joost Klein maakt lied met Finse Käärijä

Joost Klein heeft rond middernacht een nummer uitgebracht samen met Käärijä. Het lied heet TRAFIK!

11 juli '24 ( 8:52)

Al 300 klachten binnen bij NPO over PowNed-item Taylor Swift

Het aantal klachten dat bij de ombudsman van de NPO is binnengekomen over het Taylor Swift-item van PowNed vorige week, is opgelopen tot zo'n driehonderd. Dat laat de ombudsman woensdag weten.

11 juli '24 ( 8:46)

Inside Out 2 meest succesvolle Pixar-film ooit

De hitfilm Inside Out 2 heeft opnieuw een record gebroken. De animatiefilm van studio Pixar heeft wereldwijd 1,25 miljard dollar opgeleverd en is nu de film met de hoogste opbrengst in de geschiedenis van de studio.

10 juli '24 ( 8:53)

Peter Heerschop en Peter Blok gaan samen het theater in

Cabaretier Peter Heerschop en acteur Peter Blok gaan dit najaar samen het theater in. Het tweetal is in september, oktober en november te zien in de komedie Een man een man. Dat meldt Kobra Theaterproducties op haar website. Ook actrice en model Jennifer Welts is in het stuk te zien.

10 juli '24 ( 8:50)

Vijfde deel Shrek in zomer 2026 te zien in de bioscopen

Het vijfde deel in de succesvolle filmreeks Shrek zal in juli 2026 in de bioscopen te zien zijn. Dat heeft producent Dreamworks dinsdag gemeld op sociale media. Het bedrijf deelt een heel kort filmpje waarin het getal 5 met Shrek-oortjes wordt getoond.

10 juli '24 ( 8:43)

Fotograaf Sakir Khader schuift aan in Zomergasten

Fotograaf Sakir Khader is als derde te gast in het VPRO-programma Zomergasten. Joris Luyendijk interviewt de Palestijns-Nederlandse Zilveren Camera-winnaar op 4 augustus, maakt de omroep bekend.

09 juli '24 (14:18)

Ali B niet in rechtbank aanwezig bij uitspraak in zedenzaak

Ali B is vrijdag niet in de rechtbank van Haarlem aanwezig bij de uitspraak in de zedenzaak die tegen hem loopt. Dat bevestigt zijn advocaat Bart Swier na berichtgeving van RTL Boulevard.