Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Pension van familie Meiland in Noordwijk weer te koop

Door ANP
schedule 1 min
location_on [xx]km
Pension van familie Meiland in Noordwijk weer te koop
De familie Meiland heeft pension Code Rosé in Noordwijk te koop gezet. Martien heeft op Instagram een advertentie geplaatst die doorverwijst naar een makelaar.

Damen Makelaars in Noordwijk was dinsdagavond niet voor commentaar bereikbaar. Aan RTL Boulevard laat de familie weten dat het runnen van het pension te veel werk zou zijn.

Het is niet bekend wat de vraagprijs is. Het pand staat nog niet op de website van Damen Makelaars. De familie kocht het pand in 2022 voor een bedrag van 1,5 miljoen euro.

Op Instagram vragen volgers van Meiland die al hebben geboekt zich af of zij de familieleden nog wel ontmoeten als zij besluiten in Code Rosé te overnachten. Op de website van Code Rosé kan nog worden gereserveerd tot december 2024.

De familie wordt sinds 2019 gevolgd in de realityserie Chateau Meiland.

30 april '24 (14:15)

BNNVARA krijgt al veel aanmeldingen voor opvolging First Dates-barman

BNNVARA heeft binnen een halve dag al 805 aanmeldingen binnen van mensen die de barman willen opvolgen in het populaire datingprogramma First Dates. Dat heeft een woordvoerder van de omroep laten weten. "En elke minuut komen er nieuwe bij", voegt ze er aan toe.

30 april '24 ( 9:11)

Victor in 2025 weg bij First Dates, BNNVARA zoekt nieuw 'barmens'

Barman Victor Abeln vertrekt na tien jaar bij het programma First Dates. Dat heeft BNNVARA maandag bekendgemaakt. Het boegbeeld van het populaire datingprogramma gaat op wereldreis en neemt daarom afscheid van de show. BNNVARA organiseert de komende tijd een zoektocht naar zijn opvolger.

30 april '24 ( 8:43)

BNNVARA-hitserie Oogappels krijgt nog zevende seizoen

De BNNVARA-hitserie Oogappels krijgt nog een zevende seizoen. Dat heeft hoofdrolspeelster Malou Gorter verklapt in het radioprogramma Volgspot.

29 april '24 (13:53)

Artiest sor verzorgt geen voorprogramma bij shows Anouk

Artiest sor verzorgt niet meer het voorprogramma voor de optredens van Anouk op 31 mei en 1 juni in de Ziggo Dome. Dat bevestigt MOJO nadat sor dit had gedeeld op Instagram. Op dit moment is nog niet bekend wie in zijn plaats optreedt, aldus de concertorganisator.

29 april '24 ( 9:25)

Nederlandse lied Hocus Pocus te horen in NPO-serie The Tourist

Het wereldberoemde lied Hocus Pocus van de Nederlandse rockband Focus is te horen in het tweede seizoen van de Brits-Australische thrillerserie The Tourist. Het nummer komt langs in de zesde en laatste aflevering van het nieuwe seizoen, dat vanaf dit weekend op NPO Start te zien is. Tijdens de betreffende scène wordt het hoofdpersonage, gespeeld door acteur Jamie Dornan, achtervolgd.

26 april '24 (11:22)

AVROTROS-hit Flikken Maastricht krijgt negentiende seizoen

Flikken Maastricht, de langstlopende Nederlandse dramaserie, krijgt een negentiende seizoen. Dat hebben AVROTROS en producent Hollands Licht vrijdag bekendgemaakt. De nieuwe reeks zal volgend jaar bij de NPO te zien zijn.

26 april '24 ( 8:56)

Jandino Asporaat voegt extra shows toe aan theatertour vanwege grote vraag

Jandino Asporaat heeft veertig extra shows toegevoegd aan zijn theatertour Therapie. Dat deelt de 43-jarige presentator donderdag via Instagram. De grote vraag naar kaarten is de reden voor de extra shows. "Deze tour gaat letterlijk een gekkenhuis worden", aldus Asporaat.

25 april '24 (12:19)

Tweede reeks Een huis vol emigreert komt eraan; opnames gestart

De NPO-realityserie Een huis vol emigreert krijgt een tweede seizoen. Dat meldt omroep KRO-NCRV op de website van het programma. De opnames zijn al begonnen.

25 april '24 ( 8:47)

Vervolg in theater voor Nederlandse musical Blind Date

De Nederlandse musical Blind Date krijgt een vervolg in het theater. Vanaf februari 2025 is Ja, ik wil! in de Nederlandse theaters te zien. Freek Bartels en Brigitte Heitzer spelen ook in de nieuwe voorstelling de hoofdrollen van Bob en Jenny, maakt producent De Theater BV bekend. Paul Groot maakt de cast compleet.

25 april '24 ( 8:40)

Nieuw nummer van Maan na maanden stilte

Maan brengt donderdag na enkele maanden stilte een nieuw nummer uit. Paranoia is vanaf 08.30 uur te horen, maakt ze bekend in modetijdschrift Vogue.