Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Kaartjes Star Wars-marathon snel uitverkocht, Pathé voegt zalen toe

Door ANP
schedule 1 min
location_on [xx]km
Kaartjes Star Wars-marathon snel uitverkocht, Pathé voegt zalen toe
De Star Wars-marathon waarbij in vijf bioscopen van Pathé alle negen officiële delen uit de Star Wars-filmreeks worden vertoond, is een succes. De kaartjes waren binnen tien minuten uitverkocht, laat een woordvoerder van Pathé weten. Door het succes worden in alle vijf de bioscopen zalen bijgezet.

De sessie met negen films achter elkaar vindt op 3 mei plaats in Pathé-bioscopen in Amsterdam Noord, Rotterdam Schouwburgplein, Den Haag Spuimarkt, Tilburg Stappegoor en Leeuwarden.

De films worden vertoond in de volgorde waarin de titels werden uitgebracht. De marathon begint dus met deel 4, A New Hope uit 1977. De laatste film, het negende deel The Rise of Skywalker (2019), wordt zaterdagochtend vertoond.

25 april '24 (12:19)

Tweede reeks Een huis vol emigreert komt eraan; opnames gestart

De NPO-realityserie Een huis vol emigreert krijgt een tweede seizoen. Dat meldt omroep KRO-NCRV op de website van het programma. De opnames zijn al begonnen.

25 april '24 ( 8:47)

Vervolg in theater voor Nederlandse musical Blind Date

De Nederlandse musical Blind Date krijgt een vervolg in het theater. Vanaf februari 2025 is Ja, ik wil! in de Nederlandse theaters te zien. Freek Bartels en Brigitte Heitzer spelen ook in de nieuwe voorstelling de hoofdrollen van Bob en Jenny, maakt producent De Theater BV bekend. Paul Groot maakt de cast compleet.

25 april '24 ( 8:40)

Nieuw nummer van Maan na maanden stilte

Maan brengt donderdag na enkele maanden stilte een nieuw nummer uit. Paranoia is vanaf 08.30 uur te horen, maakt ze bekend in modetijdschrift Vogue.

24 april '24 (15:55)

Koning kijkt liever naar de échte Máxima

Koning Willem-Alexander is niet van plan om de serie over zijn vrouw te gaan kijken. Dat laat hij woensdag weten aan Shownieuws. Hij wil zich niet aan onjuistheden storen. "Ik heb gehoord dat het een mooie serie is die goed in elkaar zit, maar ik ga me dan ergeren aan de dingen die niet juist zijn", zei de koning.

24 april '24 ( 8:59)

Jelka van Houten en Henry van Loon maken tweede reeks Tropenjaren

Jelka van Houten en Henry van Loon maken een tweede seizoen van de serie Tropenjaren. Dat maakte BNNVARA dinsdag bekend. De opnames zijn inmiddels gestart.

24 april '24 ( 8:56)

Joost Klein neemt vrienden 'Appie' en 'Stuntkabouter' mee voor songfestivalact

Joost Klein neemt twee goede vrienden mee naar het Eurovisie Songfestival in Malmö. Videomakers Appie Mussa en Martijn van Eijzeren, beter bekend als Stuntkabouter, zijn onderdeel van de act. "We hebben gekke dingen gedaan in video's, maar dit wordt echt top", vertelde Mussa dinsdagavond in Sophie & Jeroen.

24 april '24 ( 8:51)

Gerrie van der Klei te zien in Nederlandse versie musical Sister Act

Gerrie van der Klei is komend seizoen te zien in de nieuwe Nederlandse versie van de musical Sister Act. Dat heeft producent MediaLane woensdag gemeld. Van der Klei deelt de rol van moeder Overste met Sanne Wallis de Vries.

19 april '24 (12:14)

Antoon brengt als verrassing nieuwe ep uit

Antoon heeft vrijdag als verrassing een nieuwe ep uitgebracht. Op Gezichten staan vier nummers.

19 april '24 (10:47)

Prime Video kondigt tweede seizoen Fallout aan

De tv-serie Fallout, gebaseerd op de gelijknamige videogamereeks, krijgt een tweede seizoen. Dat heeft streamingdienst Prime Video bekendgemaakt.

19 april '24 ( 8:47)

Voorstellingen Yentl en de Boer op doktersadvies verplaatst

De voorstellingen van cabaretduo Yentl en de Boer gaan op vrijdag en zaterdag niet door. Dat heeft het management laten weten aan het ANP. Christine de Boer neemt op doktersadvies de komende dagen rust en daarom worden de voorstellingen in Lochem en Nieuwegein verplaatst.