Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Carlo Boszhard speelt hoofdrol in Moulin Rouge! De Musical

Door Nationale Recreatiegids / Tijn Jansen
schedule 2 min
location_on [xx]km
Carlo Boszhard speelt hoofdrol in Moulin Rouge! De Musical - Beeld: theo-choi
Carlo Boszhard gaat een van de drie hoofdrollen spelen in de Nederlandse versie van Moulin Rouge! De Musical. Hij zal de rol voor zijn rekening nemen van Harold Zidler, de excentrieke eigenaar van de wereldberoemde Parijse nachtclub. Dat heeft het ANP van Stage Entertainment Nederland vernomen.

Boszhard (54) was al eerder in musicals te zien als Les Misérables en Beauty and the Beast. Moulin Rouge! De Musical is gebaseerd op de succesfilm uit 2001 over de onmogelijke liefde tussen een berooide schrijver en een verleidelijke courtisane.

De voorstelling is vanaf begin september te zien in het Beatrixtheater in Utrecht. Het gebouw wordt, net als het New Yorkse theater waar het stuk al te zien was, helemaal omgetoverd tot de Moulin Rouge, inclusief de iconische rode windmolen en de 5 meter hoge blauwe olifant.

Carlo Boszhard zegt in De Telegraaf dat de hoofdrol spelen ''een grote droom is die uitkomt''.

Carrière

Boszhard is bekend van zijn lange tv-carrière. In 1989 verscheen hij voor het eerst in het programma Pauze TV, een programma gericht op middelbare scholieren. Zijn bekendste programma's waren onder andere Carlo & IreneL Life4You, De TV-Kantine en Oh Wat Een Jaar!. Hij is ook jury geweest in diverse shows, zoals The Masked Singer, Drag Race Holland en Superkids.

De première staat gepland op 19 december. De kaartverkoop gaat donderdag van start. De rest van de cast wordt later bekendgemaakt.

19 april '24 (12:14)

Antoon brengt als verrassing nieuwe ep uit

Antoon heeft vrijdag als verrassing een nieuwe ep uitgebracht. Op Gezichten staan vier nummers.

19 april '24 (10:47)

Prime Video kondigt tweede seizoen Fallout aan

De tv-serie Fallout, gebaseerd op de gelijknamige videogamereeks, krijgt een tweede seizoen. Dat heeft streamingdienst Prime Video bekendgemaakt.

19 april '24 ( 8:47)

Voorstellingen Yentl en de Boer op doktersadvies verplaatst

De voorstellingen van cabaretduo Yentl en de Boer gaan op vrijdag en zaterdag niet door. Dat heeft het management laten weten aan het ANP. Christine de Boer neemt op doktersadvies de komende dagen rust en daarom worden de voorstellingen in Lochem en Nieuwegein verplaatst.

19 april '24 ( 8:45)

Gedupeerden Spoorloos stappen naar de rechter

De vier gedupeerden van het programma Spoorloos stappen na pogingen om te schikken in de kwestie over mismatches naar de rechter. Ze wilden een schadevergoeding, maar zijn er niet uitgekomen met omroep KRO-NCRV. Dat bevestigt hun advocaat Royce de Vries na berichtgeving van RTL Boulevard.

18 april '24 (15:15)

Swifties hebben geluk: nieuwe album van Taylor Swift gelekt

Het nieuwe album van Taylor Swift is mogelijk een dag voor de release al gelekt. Op sociale media worden nummers gedeeld die op Swifts elfde studioalbum The Tortured Poets Department zouden staan.

18 april '24 (12:08)

Eerste bioscoop in Amsterdam voor keten Vue

Bioscoopketen Vue opent in het voorjaar van 2025 een eerste vestiging in Amsterdam. De bioscoop komt in de Houthavens.

18 april '24 ( 8:36)

Televisieprogramma Spoorloos krijgt na 30 jaar nieuwe presentator

Het programma Spoorloos krijgt na dertig jaar een nieuwe presentator. KRO-NCRV gaat de opzet van het programma veranderen en daarin is geen ruimte meer voor Derk Bolt, heeft de omroep bekendgemaakt. Of presentatrice Jetske van den Elsen, die sinds 2017 medepresentator is, wel mag blijven is nog niet bekend.

18 april '24 ( 8:35)

Music in Media Award voor reclamehit Douwe Bob

Douwe Bob heeft woensdag een Music in Media Award (MIMA) gewonnen. De zanger werd in het Koninklijk Instituut voor de Tropen in Amsterdam bekroond met een award in de categorie Beste Sync Reclame voor het gebruik van zijn hit The World is Our Home in een commercial voor D-Reizen. Ook onder anderen Benny Sings, Mason en Danique vielen in de prijzen.

18 april '24 ( 8:30)

BabyTV op zwart door tweede keer Russische propaganda op kinderzender

Televisieprovider Ziggo zet BabyTV "tot nader orde" op zwart nadat woensdag voor de tweede keer in korte tijd Russische propaganda werd uitgezonden via de kinderzender. Dat bevestigt een woordvoerder van Ziggo aan het ANP na berichtgeving hierover van NU.nl.

17 april '24 (10:35)

Pension van familie Meiland in Noordwijk weer te koop

De familie Meiland heeft pension Code Rosé in Noordwijk te koop gezet. Martien heeft op Instagram een advertentie geplaatst die doorverwijst naar een makelaar.