Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Nieuw album Gordon verschijnt op 23 februari

Door ANP
schedule 1 min
location_on [xx]km
Nieuw album Gordon verschijnt op 23 februari
Het nieuwe album van Gordon, genaamd Album van mijn leven, verschijnt op 23 februari. Dat deelt de zanger dinsdag in een bericht op Instagram.

De eerste single verschijnt al drie dagen eerder, aldus Gordon. Dat lied is een hommage aan de stad Amsterdam, waar Gordon vandaan komt. Op het nog te verschijnen album van de 55-jarige zanger staan in totaal tien liedjes. Bij het bericht deelt Gordon videobeelden van de opnames van zijn album.

Maandag keerde Gordon na een lange afwezigheid terug op social media. In een lang bericht staat hij dat hij geen updates meer over zijn privéleven deelt, maar alleen nog over zijn carrière post. De zanger kondigde toen al een nieuw album aan waar hij "in het diepste geheim" mee bezig is geweest, maar deelde nog niet de releasedatum.

12 april '24 ( 8:47)

Krezip maakt voor iedere aflevering serie Máxima een liedje

Krezip heeft voor iedere nieuwe aflevering van de nieuwe Videolandserie Máxima een liedje gemaakt. Op 17 mei, de verjaardag van de koningin, komt het album Music For Máxima uit, met daarop alle liedjes voor de serie.

11 april '24 (14:49)

Serie Het Jachtseizoen van StukTV straks ook in Spanje te zien

De serie Het Jachtseizoen van StukTV is verkocht aan Spanje. Dat meldt Giel de Winter donderdag in een bericht op Instagram. De Spaanse versie krijgt de naam Temporada de Caza, vindt plaats in Madrid en wordt gepresenteerd door Spaanse presentatoren.

11 april '24 ( 9:21)

Kijkcijferhit voor de Bauers na 20 jaar

De realityserie rondom Frans Bauer is na twintig jaar opnieuw een kijkcijferhit. De eerste aflevering van De Bauers - 20 jaar later is door bijna 2,2 miljoen mensen bekeken, meldt het Nationaal Media Onderzoek (NMO) donderdag. Het NMO meldt de "definitieve kijkcijfers" pas een week na de uitzending, die zijn dus inclusief uitgesteld kijken.

11 april '24 ( 8:35)

Dit was de best bezochte film in Nederland afgelopen dinsdag

De komedie De Terugreis met acteurs Martin van Waardenberg en Leny Breederveld was dinsdag de best bezochte bioscoopfilm van Nederland. Dat meldt de bioscoopbranche.

11 april '24 ( 8:28)

Koffiezaak Gordon in Blaricum heropent

De koffiezaak van Gordon in Blaricum komt terug. De zanger opent twee jaar na de sluiting van Blushing een nieuwe vestiging aan de overkant.

11 april '24 ( 8:27)

Na ophef programma Niet klein te krijgen stopt Paul de Leeuw

Paul de Leeuw is gestopt met het programma Niet klein te krijgen, omdat in februari bekend werd dat hij een confrontatie had gehad met de regisseur van het programma. "Dit programma moet gaan om de kinderen die centraal staan. Een presentator die een beetje onterecht onder vuur lag, moet daar nu geen rol in spelen. Dus ik ben ermee gestopt", zegt De Leeuw in de podcast Lightless Lounge van Nikkie de Jager en Wes van Os.

10 april '24 (14:55)

Gezocht: kandidaten voor derde seizoen Winter Vol Liefde

Het succes van Winter Vol Liefde krijgt een vervolg. Na het tweede seizoen komt er waarschijnlijk ook een derde aan. Blue Circle Casting, het castingbureau voor het programma, is op zoek naar nieuwe singles voor een eventueel derde seizoen van het goed bekeken programma, meldt Blue Circle Casting. 

10 april '24 (12:31)

Boek Dennis Schouten komt bestsellerlijst binnen op 36e plek

Het boek Dennis Schouten: Beschadigd, op weg naar de dood is binnengekomen op de 36e plaats van de Bestseller 60, de wekelijkse lijst van bestverkochte boeken van boekenkoepel CPNB.

10 april '24 (10:40)

Meerdere landen kopen Nederlandse actiefilm Invasie

De Nederlandse actiefilm Invasie is verkocht aan meerdere landen. De film komt ook uit in de Verenigde Staten, Japan, Taiwan, Zuid-Korea, Spanje, Italië, Polen en Duitsland, maakt distributeur Dutch FilmWorks woensdag bekend.

09 april '24 (10:37)

Rob Kemps maakt filmdebuut in Het Feest van Tante Rita 2

Rob Kemps maakt binnenkort zijn filmdebuut. De zanger en presentator is te zien in de film Het Feest van Tante Rita 2: De Chocobom.