Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Nóg een extra show van comedian Trevor Noah in Nederland

Door ANP
schedule 2 min
location_on [xx]km
Nóg een extra show van comedian Trevor Noah in Nederland
Trevor Noah doet een derde show in Nederland. Hij staat ook op maandag 9 september in Rotterdam op de planken. Dat heeft organisator Greenhouse Talent bekendgemaakt. De kaartverkoop start dinsdag 13 februari om 10.00 uur.

Vorige week werd bekendgemaakt dat de Zuid-Afrikaanse comedian met zijn Off The Record World Tour ook Nederland zal aandoen, met shows in de RTM Stage in Rotterdam op dinsdag 10 september en een dag later in de Ziggo Dome in Amsterdam. De show in Rotterdam was in een mum van tijd uitverkocht.

Erasmusprijs

Trevor Noah werd wereldwijd bekend als presentator van The Daily Show op Comedy Central, een rol die hij in 2015 overnam van Jon Stewart en zeven jaar lang volhield. Ook schreef hij het boek Born a Crime: Stories from a South African Childhood, speelde hij in series en films, maakte hij een podcast en presenteerde hij vier keer de Grammy Awards.

Vorig jaar ontving Noah nog de Erasmusprijs, een prijs van de Nederlandse Stichting Praemium Erasmianum. De prijs gaat jaarlijks naar een organisatie of een persoon die een bijzondere bijdrage heeft geleverd op het gebied van de geesteswetenschappen en de kunsten in Europa en daarbuiten. Noah ontving hem voor zijn "enorme talent voor spottende, talige en verbindende politieke humor in Erasmiaanse geest".

29 februari '24 ( 8:31)

Britt Dekker moet 'geheel onverwachts' afscheid nemen van oma

Presentatrice Britt Dekker heeft "geheel onverwachts" afscheid moeten nemen van haar oma. De oma van Dekker is maandag overleden, deelt ze op Instagram.

28 februari '24 (15:05)

Eind mei komt nieuwe Formule 1 videogame uit

De nieuwe videogame F1 24 verschijnt op 31 mei, maakte ontwikkelaar EA Sports bekend. Mensen die de game vooraf reserveren, kunnen het al een paar dagen voor de officiële release spelen en krijgen bovendien een paar extra's voor de game van vorig seizoen als zij die ook al hadden.

28 februari '24 (14:20)

NTR toont nieuwe ABBA-documentaire in aanloop naar songfestival

De nieuwe documentaire over ABBA, getiteld ABBA: Against the Odds, is in aanloop naar het Eurovisie Songfestival in Malmö te zien op de Nederlandse televisie. Dat maakte omroep NTR, die meewerkte aan de documentaire, woensdag bekend. De documentaire is op 5 mei te zien op NPO 3, twee dagen voor aanvang van het songfestival.

28 februari '24 ( 9:39)

Presentator Jan-Willem Roodbeen ontvangt Zeldzame Engel Award 2024

NPO Radio 2-presentator Jan-Willem Roodbeen wordt dit jaar onderscheiden met de Zeldzame Engel Award. Dat maakte Melanie Kroeze van Team Huntington woensdag bekend in de ochtendshow Jan-Willem Start Op!. Roodbeen krijgt de prijs voor zijn inzet om geld in te zamelen voor onderzoek naar de ongeneeslijke erfelijke aandoening.

23 februari '24 ( 9:40)

Meilandjes weer naar buitenland voor nieuwe reeks Chateau Meiland

Chateau Meiland keert in het najaar terug op televisie op SBS6 voor een tiende seizoen. Voor de nieuwe reeks gaat de familie Meiland weer de grens over.

22 februari '24 ( 8:50)

Dennis Schouten "hoeft die hulp niet" na bespreken euthanasiewens

Dennis Schouten hoeft de hulp die hij aangeboden krijgt niet, sinds hij vorige week kenbaar heeft gemaakt dat hij een euthanasiewens heeft. Dat zegt de presentator woensdag in de nieuwe aflevering van zijn YouTube-serie RoddelPraat.

22 februari '24 ( 8:45)

Taylor Swift best verkopende artiest wereldwijd in 2023

Taylor Swift kan opnieuw een prijs toevoegen aan haar lange erelijst. De Amerikaanse zangeres was de best verkopende artiest van 2023 en werd daarom door de International Federation of the Phonographic Industry (IFPI) benoemd tot Global Recording Artist of the Year.

22 februari '24 ( 8:45)

Opnames Nederlandse film Love Fail Repeat gestart

De opnames van een nieuwe Nederlandse film genaamd Love Fail Repeat zijn deze week op Curaçao begonnen. Dat maakten producent AM Pictures en co-producent Splendid Film woensdag bekend. Onder anderen Carré Albers, Twan Kuyper en Gaby Blaaser spelen mee in de romantische film.

22 februari '24 ( 8:30)

Vrouwelijke hoofdrollen minder aanwezig in succesvolste films 2023

Tussen de honderd succesvolste films van 2023 zaten dertig films met vrouwen in de hoofdrollen, waarmee dat percentage terugviel naar hetzelfde als dat van 2010. Dat schrijft filmsite Variety op basis van het USC Annenberg Inclusion Initiative rapport.

21 februari '24 (11:15)

Tweede Lang Leve de Liefde-baby op komst

Het was al snel duidelijk dat Eltjo en Anna uit Lang Leve de Liefde goed met elkaar matchen. Ze werden helemaal hoteldebotel van elkaar en vertrokken samen naar huis. Nu blijkt dat Anna zelfs zwanger is van hun eerste kindje, meldt RTL Nieuws.