Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Laatste De Staat van Stasse op NPO Radio 2

Door ANP
schedule 1 min
location_on [xx]km
stefan stasse
Stefan Stasse neemt donderdag na tien jaar afscheid van zijn programma De Staat van Stasse op NPO Radio 2. De 63-jarige presentator gaat een nieuwe show maken op NPO Radio 5 en dat viel niet te combineren.

Stasse vertelde eerder al aan het ANP dat hij er onder de noemer 'Staatsbegrafenis' een groots afscheid van gaat maken met veel gasten. "Het krijgt een beetje de vorm van een uitvaart met een begin en een einde."

De luisteraars van NPO Radio 2 hoeven de dj na donderdag nog niet te missen. "Ik blijf in ieder geval komend jaar nog de stem van de zender."

Op NPO Radio 5 gaat hij vanaf januari The Magical Mystery Tour maken. "In principe ga ik nooit ergens graag weg, dat vind ik altijd lastig. Maar nu het zover is, ga ik me daar maar op focussen."

Door: ANP

26 april '24 (11:22)

AVROTROS-hit Flikken Maastricht krijgt negentiende seizoen

Flikken Maastricht, de langstlopende Nederlandse dramaserie, krijgt een negentiende seizoen. Dat hebben AVROTROS en producent Hollands Licht vrijdag bekendgemaakt. De nieuwe reeks zal volgend jaar bij de NPO te zien zijn.

26 april '24 ( 8:56)

Jandino Asporaat voegt extra shows toe aan theatertour vanwege grote vraag

Jandino Asporaat heeft veertig extra shows toegevoegd aan zijn theatertour Therapie. Dat deelt de 43-jarige presentator donderdag via Instagram. De grote vraag naar kaarten is de reden voor de extra shows. "Deze tour gaat letterlijk een gekkenhuis worden", aldus Asporaat.

25 april '24 (12:19)

Tweede reeks Een huis vol emigreert komt eraan; opnames gestart

De NPO-realityserie Een huis vol emigreert krijgt een tweede seizoen. Dat meldt omroep KRO-NCRV op de website van het programma. De opnames zijn al begonnen.

25 april '24 ( 8:47)

Vervolg in theater voor Nederlandse musical Blind Date

De Nederlandse musical Blind Date krijgt een vervolg in het theater. Vanaf februari 2025 is Ja, ik wil! in de Nederlandse theaters te zien. Freek Bartels en Brigitte Heitzer spelen ook in de nieuwe voorstelling de hoofdrollen van Bob en Jenny, maakt producent De Theater BV bekend. Paul Groot maakt de cast compleet.

25 april '24 ( 8:40)

Nieuw nummer van Maan na maanden stilte

Maan brengt donderdag na enkele maanden stilte een nieuw nummer uit. Paranoia is vanaf 08.30 uur te horen, maakt ze bekend in modetijdschrift Vogue.

24 april '24 (15:55)

Koning kijkt liever naar de échte Máxima

Koning Willem-Alexander is niet van plan om de serie over zijn vrouw te gaan kijken. Dat laat hij woensdag weten aan Shownieuws. Hij wil zich niet aan onjuistheden storen. "Ik heb gehoord dat het een mooie serie is die goed in elkaar zit, maar ik ga me dan ergeren aan de dingen die niet juist zijn", zei de koning.

24 april '24 ( 8:59)

Jelka van Houten en Henry van Loon maken tweede reeks Tropenjaren

Jelka van Houten en Henry van Loon maken een tweede seizoen van de serie Tropenjaren. Dat maakte BNNVARA dinsdag bekend. De opnames zijn inmiddels gestart.

24 april '24 ( 8:56)

Joost Klein neemt vrienden 'Appie' en 'Stuntkabouter' mee voor songfestivalact

Joost Klein neemt twee goede vrienden mee naar het Eurovisie Songfestival in Malmö. Videomakers Appie Mussa en Martijn van Eijzeren, beter bekend als Stuntkabouter, zijn onderdeel van de act. "We hebben gekke dingen gedaan in video's, maar dit wordt echt top", vertelde Mussa dinsdagavond in Sophie & Jeroen.

24 april '24 ( 8:51)

Gerrie van der Klei te zien in Nederlandse versie musical Sister Act

Gerrie van der Klei is komend seizoen te zien in de nieuwe Nederlandse versie van de musical Sister Act. Dat heeft producent MediaLane woensdag gemeld. Van der Klei deelt de rol van moeder Overste met Sanne Wallis de Vries.

19 april '24 (12:14)

Antoon brengt als verrassing nieuwe ep uit

Antoon heeft vrijdag als verrassing een nieuwe ep uitgebracht. Op Gezichten staan vier nummers.