Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Parool-artikel over den Besten nog niet door hem gelezen

Door ANP
schedule 1 min
location_on [xx]km
Tim den Besten tijdens premiere Aida
Presentator Tim den Besten heeft het artikel dat Het Parool woensdag over hem publiceerde nog niet gelezen door zijn ziekte en gaat daarom nu niet inhoudelijk reageren. Dat laat zijn advocaat weten in een reactie aan het ANP. Drie mannen zouden aangifte hebben gedaan tegen Den Besten. Hij zou gedurende anderhalf jaar de namen en foto's van de mannen hebben gebruikt op de homo-datingapp Grindr.

"De politie heeft naar Tims zeggen in ieder geval géén contact met hem gezocht", aldus de raadsman, die "sowieso" niet inhoudelijk gaat reageren tot de presentator het artikel heeft gelezen.

Een week geleden werd bekend dat Den Besten aan een zeldzame vorm van kanker lijdt. "Het Parool geeft aan dat zij 'vanwege de ernst van de misstand na zorgvuldige afweging' heeft besloten te publiceren. Duidelijk moge zijn dat daar, mede gezien Tims huidige gezondheidssituatie, verschillend over kan worden gedacht", zegt de advocaat.

14 mei '24 (12:54)

Vanaf deze datum is Wie is de mol? met onbekende Nederlanders te zien

Het extra seizoen van Wie is de mol? met onbekende Nederlanders speelt zich af in Oman. Dat schrijft omroep AVROTROS in een persbericht. Het nieuwe seizoen wordt niet op tv uitgezonden, maar is vanaf 28 juni te streamen op NPO Start.

14 mei '24 ( 9:13)

Ook Frits Barend en Holly Mae Brood spelen in 40-45, de Musical

Holly Mae Brood, Frits Barend en Jonathan Demoor zijn toegevoegd aan de cast van 40-45, de Musical. Dat werd maandag bekendgemaakt tijdens de castpresentatie van het theaterstuk dat op 21 september in première gaat.

14 mei '24 ( 8:42)

Cabaretier Alex Ploeg staat in theater met nieuwe voorstelling

Cabaretier Alex Ploeg gaat komend seizoen met een nieuwe voorstelling de theaters in. Dat heeft zijn management Sjoege dinsdag bekendgemaakt. UNPLUGGED wordt zijn derde programma. Ploeg maakt met zijn nieuwe tournee de overstap naar de grote zalen.

13 mei '24 (13:21)

PowNed zendt omstreden documentaire woensdag uit op tv

De documentaire PowNed of View: De Prikpen, over het diabetesmedicijn Ozempic, is woensdag te zien op televisie. De meldt PowNed-voorzitter Dominique Weesie maandag aan het ANP. De documentaire werd eerder teruggetrokken omdat de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) volgens Weesie dreigde met een boete. De documentaire zou mogelijk reclame maken voor het diabetesmedicijn.

13 mei '24 ( 9:02)

Qmusic-dj Domien Verschuuren week lang op de vlucht voor Bram Krikke

Qmusic-dj Domien Verschuuren is vanaf maandagochtend op de vlucht voor zijn collega-dj Bram Krikke. De twee dj's nemen het tegen elkaar op in het radiospel Wanted Domien, waarbij het de bedoeling is dat Verschuuren honderd uur lang niet wordt aangetikt door Krikke. "Ik denk dat het een pittige kluif wordt", vertelt Verschuuren, die naar eigen zeggen geen heel sportieve jongen is.

10 mei '24 (14:47)

Finalerepetitie Joost overgeslagen

De eerste finalerepetities van Songfestival in Malmö hebben een act overgeslagen. De repetitie van Joost Klein was niet te zien. De Fries stond als vijfde op de planning voor het oefenen maar kwam niet aan de beurt. De act na die van Joost, Israël, trad op. Eerder op de dag was Joost wel te zijn, tijdens de opening van de show, meldt de Telegraaf.

10 mei '24 (12:05)

Videoland maakt versie van De Bachelor voor senioren: Golden Bachelor

Streamingdienst Videoland komt met een spin-off van het programma De Bachelor voor senioren. Dat meldt RTL vrijdag. In De Golden Bachelor gaat een 65-plusser op zoek naar de liefde.

10 mei '24 ( 9:21)

Kluun: The Passion Hemelvaart is 'een toetje'

The Passion Hemelvaart voelt "als een soort toetje" voor verteller Kluun (Raymond van de Klundert). Na de grote uitvoering in Zeist kwam de hele cast van The Passion weer samen om The Passion Hemelvaart (KRO-NCRV) op te nemen. "The Passion was zo groots. Daar hebben mensen weken of zelfs maanden aan gewerkt. Daarom is het leuk om nog een keer bij elkaar te zijn. Er is een soort clubgevoel", vertelt de schrijver aan het ANP.

10 mei '24 ( 9:07)

Martijn Krabbé geeft gezondheidsupdate: scans zien er goed uit

Martijn Krabbé deelt donderdag een gezondheidsupdate. "De eerste resultaten van mijn scans zijn binnen en die zien er zowaar goed uit", schrijft de 56-jarige presentator op Instagram. Krabbé maakte in maart bekend dat hij een vorm van kanker heeft.

10 mei '24 ( 8:54)

Serie Maud & Babs stopt na tweede seizoen: 'we moeten keuzes maken'

Omroep MAX maakt geen derde seizoen van de populaire serie Maud & Babs, over een vrouw met dementie en haar dochter. Dat heeft MAX vrijdag gemeld. Er waren plannen voor een derde serie. Maar de NPO keurde het plan niet goed.