Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Olof Ormeling uit B&B Vol Liefde in Hard Seltzer-commercial

Door Nationale Recreatiegids
schedule 3 min
location_on [xx]km
Olof Ormeling uit B&B Vol Liefde in Hard Seltzer commercial / Foto: GiG Hard Seltzer
“Prima, niks mis mee”, zegt de 75-jarige bekende Nederlander Olof Ormeling terwijl hij aan de bar zit bij GiG Hard Seltzer. Hij is daar omdat hij in een commercial van het bedrijf gaat spelen. Het drankje is populair onder jongeren en met name bij studenten van het bruisende drankje goed in de smaak. De 75-jarige Brabander is de hoofdrolspeler, met als doel om nieuwe doelgroepen aan te spreken. Dat meldt GiG Hard Seltzer.

Tijdens B&B Vol Liefde ging Olof in Portugal op zoek naar zijn nieuwe liefde en vond die in Marian, die het hart van Olof probeerde te veroveren. Dat liefdesverhaal is helaas niet helemaal goed ten einde gekomen, maar verovert Olof wel de harten van het Nederlandse publiek. 

Jong van geest

B&B Vol Liefde is genomineerd voor de Gouden Televizier-ring, die op 12 oktober wordt uitgereikt. Bob Ponsen, die samen met zijn broer Max GiG Hard Seltzer oprichtte, over de recente hype: “Net als de rest van Nederland waren wij gecharmeerd door Olof. Met onze commercials willen we laten zien dat we er zijn voor iedereen met een jonge geest. Ons filmpje laat zien dat volwassen zijn niet betekent dat je je gevoel voor avontuur aan de wilgen moet hangen. Alle leeftijden kunnen van GiG genieten.”

Hard Seltzer

GiG is bruiswater met fruitsmaken, 5% alcohol en een vleugje suiker. In de Verenigde Staten heeft hard seltzer in korte tijd zichzelf op de markt gezet als een alternatief voor bier en wijn. Jongeren waren de eersten die het drankje begonnen te kopen, maar inmiddels kan het bedrijf al op meer naamsbekendheid rekenen. Met deze nieuwe commercial wil het bedrijf de oudere doelgroep bereiken. 

06 december '23 ( 9:33)

Filmoeuvre van Ed van der Elsken op streamingsdienst Eye Film

Vrijwel het hele filmoeuvre van fotograaf en regisseur Ed van der Elsken is vanaf woensdag beschikbaar op Eye Player, de streamingdienst van instituut Eye Film. De films, die in lengte variëren van 4 tot 79 minuten, zijn door Eye digitaal geremasterd, in nauw overleg met de familie van Van der Elsken. Het is voor de meeste films de eerste maal dat het publiek ze online kan bekijken.

06 december '23 ( 9:18)

Ondanks vertrek directeur Louwerens toch bezoek van Sinterklaas in VI

Sinterklaas is dit jaar, ondanks het vertrek van Directeur Televisie Marco Louwerens van Talpa, toch weer langsgekomen bij Vandaag Inside. De goedheiligman is dinsdagavond, op pakjesavond, naar de studio gegaan.

06 december '23 ( 9:18)

Dit zijn de snelst stijgende zoektermen van Marktplaats in 2023

Barbie en Vermeer behoorden in 2023 tot de snelst stijgende zoektermen van Marktplaats. Dat meldt het digitale handelsplatform woensdag in het jaaroverzicht. De term Barbie werd vooral in de zomermaanden veel aangeklikt. In de maand na de première van de succesvolle film, half juli, werd zo'n 225.000 keer de term Barbie ingetikt in de zoekbalk. De Barbie-hype was zo groot dat ook roze artikelen die niets met de film te maken hebben als 'Barbie-item' werden aangeprezen, zoals een roze kunstpaard, een roze bank en een roze auto.

06 december '23 ( 9:04)

Coronafilms van Disney alsnog naar bioscoop

Disney gaat drie films die tijdens de coronapandemie uitkwamen en meteen op streamingdienst Disney+ verschenen, alsnog in de bioscoop vertonen. Op deze manier kunnen bioscoopgangers de films "alsnog ervaren op de manier waarop ze bedoeld waren", laat Disney in een verklaring weten. Het gaat om de films Soul, Luca en Turning Red.

05 december '23 ( 8:57)

Trailer GTA VI uitgebracht, game verschijnt in 2025

Spelontwikkelaar Rockstar Games heeft maandag een eerste trailer vrijgegeven van de langverwachte game Grand Theft Auto VI. Het spel verschijnt in 2025.

04 december '23 ( 9:16)

Suzan en Freek in het geheim getrouwd: wat een droomweekend

Suzan Stortelder en Freek Rikkerink, beter bekend als muzikaal duo Suzan & Freek, zijn zaterdag getrouwd. Dat deelt het stel op Instagram.

04 december '23 ( 9:05)

Nederlandse bioscopen voelen nog weinig van Hollywoodstakingen, maar onzeker over 2024

AMSTERDAM (ANP) - De Nederlandse bioscopen lijken nog weinig problemen te ondervinden van de gevolgen van de grote Hollywoodstakingen, die maandenlang de opnames van films en series platlegden. Dat stellen de Nederlandse Vereniging van Bioscopen en Filmtheaters (NVBF) en Pathé, de grootste filmexploitant van Nederland. Maar de effecten zijn mogelijk in de nabije toekomst wél merkbaar.

01 december '23 ( 9:08)

Gordon tekent geen nieuw contract bij SBS6

Gordon heeft geen nieuw contract getekend bij SBS6. In "goed overleg" is besloten dat de presentator en zanger "niet meer exclusief" verbonden is aan de tv-zender, bevestigen zijn manager en een woordvoerster van Talpa na berichtgeving van Shownieuws.

30 november '23 (12:23)

Cabaretier Kaandorp maakt show met collega Frencken

Cabaretier Brigitte Kaandorp gaat samen met collega Mylou Frencken en zangeres Niki Jacobs een 'Nedercountry-show' maken. De voorstelling heet Met z'n drieën en is in de derde week van december te zien in Theater de Liefde in Haarlem. De kaartverkoop is donderdagmiddag van start gegaan.

30 november '23 ( 9:17)

Deze radiomaker keert terug met vrijdagmiddagshow op Radio 538.

Edwin Evers keert na vijf jaar zonder vast programma terug op de radio met een vrijdagmiddagshow op Radio 538. De 52-jarige radiomaker presenteert vanaf 2 februari op vrijdagen het programma Evers & Co, samen met sidekick Cobus Bosscha en nieuwslezer Henk Blok.