Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Zaterdagavondshow Freek Vonk komende tijd niet terug op tv

Door ANP
schedule 3 min
location_on [xx]km
Zaterdagavondshow Freek Vonk komende tijd niet terug op tv
Freek Vonk maakt "voorlopig" geen nieuw seizoen van zijn zaterdagavondprogramma Freeks Saturday Night Safari. De televisiebioloog heeft het te druk, schrijft hij dinsdag op Instagram.

Vonk zegt dat hij het een "fantastisch" programma vond om te maken, maar dat hij van tevoren al wist dat hij niet elk jaar een nieuw seizoen zou kunnen maken. "De voorbereidingen en het maken van Saturday Night Safari kosten me zo twee á drie maanden. Mijn agenda zit echter nú al zó vol, dat ik eventueel pas laat in 2025 of zelfs 2026 tijd zou hebben… Dus de kans dat er (snel) een tweede seizoen komt, is nihil. En wie weet wat voor nieuwe programma's we in die tijd allemaal nog bedenken!!"

De focus ligt de komende jaren "zoals altijd" op zijn kinderprogramma Freeks Wilde Wereld. "Wat uiteindelijk het programma is dat ik het ALLERLIEFSTE maak. Dit seizoen van FWW, dat 13 november begint, is zelfs het BESTE seizoen dat we ooit gemaakt hebben!! Ik kan er nu nog niet te veel over zeggen, maar dat komt snel genoeg!!"

Zoveel leuk

Vonk vindt het jammer om nu nog niet verder te gaan met Freeks Saturday Night Safari, maar vindt nou eenmaal "ZOVEEL" leuk. "En daarom moet ik heel zorgvuldig omgaan met mijn tijd. Helaas heb ik ook maar 24 uur in één dag."

Freeks Saturday Night Safari ging in maart van start op NPO 1. In het programma leren kijkers over de natuur van een specifieke plek op de wereld en wordt de natuurkennis van BN'ers in een quiz op de proef gesteld.

01 december '23 ( 9:08)

Gordon tekent geen nieuw contract bij SBS6

Gordon heeft geen nieuw contract getekend bij SBS6. In "goed overleg" is besloten dat de presentator en zanger "niet meer exclusief" verbonden is aan de tv-zender, bevestigen zijn manager en een woordvoerster van Talpa na berichtgeving van Shownieuws.

30 november '23 (12:23)

Cabaretier Kaandorp maakt show met collega Frencken

Cabaretier Brigitte Kaandorp gaat samen met collega Mylou Frencken en zangeres Niki Jacobs een 'Nedercountry-show' maken. De voorstelling heet Met z'n drieën en is in de derde week van december te zien in Theater de Liefde in Haarlem. De kaartverkoop is donderdagmiddag van start gegaan.

30 november '23 ( 9:17)

Deze radiomaker keert terug met vrijdagmiddagshow op Radio 538.

Edwin Evers keert na vijf jaar zonder vast programma terug op de radio met een vrijdagmiddagshow op Radio 538. De 52-jarige radiomaker presenteert vanaf 2 februari op vrijdagen het programma Evers & Co, samen met sidekick Cobus Bosscha en nieuwslezer Henk Blok.

30 november '23 ( 6:03)

Gouden Film-prijs voor film gebaseerd op boek Daphne Deckers

Het tweede deel van de film Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn, gebaseerd op het gelijknamige boek van Daphne Deckers, heeft meer dan 100.000 bezoekers naar de bioscopen getrokken. Daarom is Alles Is Nog Steeds Zoals Het Zou Moeten Zijn, zoals het tweede deel van de boekverfilming heet, bekroond met een Gouden Film.

28 november '23 ( 9:08)

Hitserie Medisch Centrum West keert terug op de buis

SBS6 werkt aan een nieuwe reeks van de ziekenhuisserie Medisch Centrum West. Dat bevestigt een woordvoerster na berichtgeving van het AD.

28 november '23 ( 8:47)

Bassie en Adriaan-documentaire tot en met 6 december te zien in de bios

De Bassie en Adriaan-documentaire Een Schat aan Herinneringen is tot en met 6 december in de bioscopen van Pathé te zien. De film trok de afgelopen dagen volle zalen. "Veel zalen waren uitverkocht, vooral de zalen waar Aad van Toor bij aanwezig was en een welkomstwoordje deed", meldt Pathé.

27 november '23 ( 9:40)

Aad van Toor naar Nederland om première documentaire Bassie en Adriaan bij te wonen

Aad van Toor was zaterdagmiddag aanwezig bij de première van de Bassie en Adriaan-documentaire Een Schat aan Herinneringen in Pathé Schouwburgplein in Rotterdam. De 81-jarige acteur, die jarenlang onderdeel uitmaakte van het iconische tv-duo waar de film over gaat, was speciaal voor de première vanuit zijn woonplaats in Spanje naar Nederland gekomen.

24 november '23 ( 9:25)

Danny Ghosen naar Westelijke Jordaanoever voor nieuwe NTR-serie

Programmamaker Danny Ghosen, bekend van onder meer Danny op straat en Danny in Arabistan, verschijnt binnenkort in een tweedelige NTR-serie waarin hij Tunesië en de door Israël bezette Westelijke Jordaanoever onder de loep neemt. Hij bezoekt de Westelijke Jordaanoever, waar hij jaren geleden ook kwam, naar aanleiding van de huidige oorlog tussen Israël en Hamas.

23 november '23 (10:33)

Nieuw seizoen Heel Holland Bakt vanaf eind januari op tv

Een nieuw seizoen van de Omroep MAX-hit Heel Holland Bakt is vanaf 28 januari te zien bij NPO 1. Dat maakt de omroep donderdagochtend bekend. Het is het elfde seizoen van het programma, waarin een groep thuisbakkers strijdt voor de titel van beste thuisbakker van Nederland.

22 november '23 (22:02)

Zevende deel filmreeks Scream zonder Jenna Ortega

Jenna Ortega zal geen rol spelen in het zevende deel van de film Scream. De actrice is uit het project gestapt omdat de opnames samenvallen met het tweede seizoen van de Netflix-serie Wednesday, melden Amerikaanse media.