Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Eva Simons zorgt voor verbaasde blikken in Expeditie Robinson

Door Nationale Recreatiegids
schedule 5 min
location_on [xx]km
Eva Simons zorgt voor verbaasde blikken in Expeditie Robinson / Foto: "Uninhabited island" door Tatiana Vdb
In het programma Expeditie Robinson wordt het Eva Simons niet bepaald makkelijk gemaakt. De meeste andere deelnemers lijken weinig interesse in haar te hebben. Daarom leek het erop alsof ze snel van het eiland zou verdwijnen. Maar bij de Eilandraad bleek dat zij nog een troef achter de hand had, meldt Veronica.

Op X zijn mensen niet bepaald te spreken over Eva Simons. Zij wordt natuurlijk niet altijd even goed behandeld door de andere deelnemers, maar maakt het haarzelf niet beter door in de slachtofferrol te kruipen.

Doordat de winst steeds naar één team ging, kwam Nicolette Kluijver met een nieuwtje: de teams werden opnieuw verdeeld. Model Chelsey Weimar en roeister Ilse Paulis kregen de taak op zich om de herverdeling te maken. Simons komt terecht in Team Noord. Direct daarna volgde de volgende proef, die werd gewonnen door Team Zuid. Daardoor moet iemand uit het andere team het eiland de volgende dag verlaten.

Wegsturen

Het lijkt duidelijk wie de kandidaten weg willen stemmen. Zo zegt Maxim Froger dat hij Simons ‘liever vandaag dan morgen’ wegstuurt. Ook Simons krijgt het gevoel alsof ze niet lang meer op het eiland gaat rondlopen. Ze neemt Krista Arriëns in vertrouwen. Simons heeft op het afvallerseiland namelijk een immuniteitsmunt gevonden.

De Eilandraad vindt plaats. Alle stemmen zijn ingediend en daarna stelt Art Rooijakkers de gebruikelijke vraag of iemand een immuniteitsmunt in wil zetten. Niemand zegt wat, totdat Simons haar hand opsteekt. “Ja, dat wil ik”, zegt ze tegen Art. Door de immuniteitsmunt in te zetten, komen alle stemmen op die persoon te vervallen. Nou hebben de andere deelnemers vrijwel unaniem besloten om Eva weg te stemmen. De enigszins gemoedelijke sfeer verandert al snel in een stressvolle situatie.

De enige twee andere deelnemers die een stem hebben gekregen zijn dierenexpert Floris Göbel en Chelsey. Aangezien zij beide één stem hebben gekregen, moesten zij het tijdens de Eilandraad uitvechten. Het is een verlies voor Team Noord: beide spelers zijn belangrijk in het team.

Uiteindelijk verliest Chelsey het duel en zij moet het kamp verlaten. Haar avontuur is echter nog niet voorbij. Ze zit nu op het Afvallerseiland. Nicolette legt uit dat ze nog steeds kans heeft op de titel. Die neemt Chelsey maar al te graag aan.

06 december '23 ( 9:33)

Filmoeuvre van Ed van der Elsken op streamingsdienst Eye Film

Vrijwel het hele filmoeuvre van fotograaf en regisseur Ed van der Elsken is vanaf woensdag beschikbaar op Eye Player, de streamingdienst van instituut Eye Film. De films, die in lengte variëren van 4 tot 79 minuten, zijn door Eye digitaal geremasterd, in nauw overleg met de familie van Van der Elsken. Het is voor de meeste films de eerste maal dat het publiek ze online kan bekijken.

06 december '23 ( 9:18)

Ondanks vertrek directeur Louwerens toch bezoek van Sinterklaas in VI

Sinterklaas is dit jaar, ondanks het vertrek van Directeur Televisie Marco Louwerens van Talpa, toch weer langsgekomen bij Vandaag Inside. De goedheiligman is dinsdagavond, op pakjesavond, naar de studio gegaan.

06 december '23 ( 9:18)

Dit zijn de snelst stijgende zoektermen van Marktplaats in 2023

Barbie en Vermeer behoorden in 2023 tot de snelst stijgende zoektermen van Marktplaats. Dat meldt het digitale handelsplatform woensdag in het jaaroverzicht. De term Barbie werd vooral in de zomermaanden veel aangeklikt. In de maand na de première van de succesvolle film, half juli, werd zo'n 225.000 keer de term Barbie ingetikt in de zoekbalk. De Barbie-hype was zo groot dat ook roze artikelen die niets met de film te maken hebben als 'Barbie-item' werden aangeprezen, zoals een roze kunstpaard, een roze bank en een roze auto.

06 december '23 ( 9:04)

Coronafilms van Disney alsnog naar bioscoop

Disney gaat drie films die tijdens de coronapandemie uitkwamen en meteen op streamingdienst Disney+ verschenen, alsnog in de bioscoop vertonen. Op deze manier kunnen bioscoopgangers de films "alsnog ervaren op de manier waarop ze bedoeld waren", laat Disney in een verklaring weten. Het gaat om de films Soul, Luca en Turning Red.

05 december '23 ( 8:57)

Trailer GTA VI uitgebracht, game verschijnt in 2025

Spelontwikkelaar Rockstar Games heeft maandag een eerste trailer vrijgegeven van de langverwachte game Grand Theft Auto VI. Het spel verschijnt in 2025.

04 december '23 ( 9:16)

Suzan en Freek in het geheim getrouwd: wat een droomweekend

Suzan Stortelder en Freek Rikkerink, beter bekend als muzikaal duo Suzan & Freek, zijn zaterdag getrouwd. Dat deelt het stel op Instagram.

04 december '23 ( 9:05)

Nederlandse bioscopen voelen nog weinig van Hollywoodstakingen, maar onzeker over 2024

AMSTERDAM (ANP) - De Nederlandse bioscopen lijken nog weinig problemen te ondervinden van de gevolgen van de grote Hollywoodstakingen, die maandenlang de opnames van films en series platlegden. Dat stellen de Nederlandse Vereniging van Bioscopen en Filmtheaters (NVBF) en Pathé, de grootste filmexploitant van Nederland. Maar de effecten zijn mogelijk in de nabije toekomst wél merkbaar.

01 december '23 ( 9:08)

Gordon tekent geen nieuw contract bij SBS6

Gordon heeft geen nieuw contract getekend bij SBS6. In "goed overleg" is besloten dat de presentator en zanger "niet meer exclusief" verbonden is aan de tv-zender, bevestigen zijn manager en een woordvoerster van Talpa na berichtgeving van Shownieuws.

30 november '23 (12:23)

Cabaretier Kaandorp maakt show met collega Frencken

Cabaretier Brigitte Kaandorp gaat samen met collega Mylou Frencken en zangeres Niki Jacobs een 'Nedercountry-show' maken. De voorstelling heet Met z'n drieën en is in de derde week van december te zien in Theater de Liefde in Haarlem. De kaartverkoop is donderdagmiddag van start gegaan.

30 november '23 ( 9:17)

Deze radiomaker keert terug met vrijdagmiddagshow op Radio 538.

Edwin Evers keert na vijf jaar zonder vast programma terug op de radio met een vrijdagmiddagshow op Radio 538. De 52-jarige radiomaker presenteert vanaf 2 februari op vrijdagen het programma Evers & Co, samen met sidekick Cobus Bosscha en nieuwslezer Henk Blok.