Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Kandidaat Miljoenenjacht sleept aanzienlijk geldbedrag binnen

Door Nationale Recreatiegids
schedule 3 min
location_on [xx]km
Kandidaat Miljoenenjacht sleept aanzienlijk geldbedrag binnen / Foto: "Opnames Miljoenenjacht" door Wessoo at flickr
Gisteravond hebben de kijkers van de Miljoenenjacht hun ogen uitgekeken. Daar heeft kandidaat Ivo (42) een mooi geldbedrag gewonnen. Hiermee wil hij de voorgevel van zijn huis klaarmaken. Hij houdt waarschijnlijk wel een deel van het gewonnen bedrag over. De winst verbaasde niet alleen hem, maar ook de kijkers, meldt RTL Nieuws.

Ivo is bezig met de bouw van zijn droomhuis. Inmiddels duurt dat al meer dan twee jaar. Hij kan dus wel wat extra geld gebruiken om dit project af te ronden. Hij wil naast de voorgevel ook een mooie tuin aanleggen en een garage bouwen. Tijdens het programma Miljoenenjacht maakte hij daar goede voortgang in. Hij wist het ene na het andere koffertje weg te spelen. De bank gaf hem een bod van 529.000 euro.

De waaghals besloot dat het niet genoeg was en kiest ervoor om nog een koffer te openen. Dat is nummertje 21. Met een mooi geldbedrag erin, van maar liefst 750.000 euro.

Wederom doet de bank hem een bod. Ditmaal bedraagt deze bijna 680.000 euro. Of Ivo nog door had willen gaan, weten we niet. Zijn vrouw zat al te nagelbijten van de spanning en zei tegen hem dat het zo goed was. Met het geld dat hij wint kan Ivo meer dan alleen een nieuwe voorgevel bouwen, benadrukt ze.

Dus luistert Ivo naar zijn vrouw en accepteert het bod van de bank. Zo is hij in één keer bijna zeven ton rijker. De emoties breken uit bij Ivo en zijn vrouw. “Ik schiet gewoon vol”, zegt ze terwijl ze Ivo in de armen vliegt. Niet alleen zij, maar ook Linda de Mol is onder de indruk. Ze bevestigt nogmaals dat zij écht zo veel geld hebben gewonnen.

Op X spreken kijkers hun complimenten uit. Zo zegt radio-dj Domien Verschuuren in een bericht dat Ivo ‘knap heeft gespeeld’.

21 mei '24 ( 8:56)

Roxeanne Hazes komt met nieuwe muziek: 'Zit in zo'n fijne flow'

Roxeanne Hazes komt vrijdag weer met nieuwe muziek. Dat kondigt de zangeres maandag aan op Instagram.

17 mei '24 ( 9:15)

Gerard Joling bevestigt nieuwe realityserie: 'Het wordt lachen'

De realityserie van Gerard Joling komt er definitief. Dat vertelde de zanger donderdag in het programma van Frank Dane op Radio 538.

17 mei '24 ( 8:55)

Laatste aflevering Máxima dag eerder, op haar verjaardag, online

De laatste aflevering van de serie Máxima komt een dag eerder dan gepland online. De zesde aflevering is vrijdag al te zien in plaats van zaterdag, meldt streamingdienst Videoland.

16 mei '24 ( 8:43)

Krazy House van New Kids-makers vanaf vandaag te zien: ontsporen van sitcom

In hun nieuwe film laten New Kids-makers Steffen & Flip het fenomeen Amerikaanse sitcom volledig ontsporen. Krazy House is vanaf donderdag te zien, en wat het resultaat precies is moeten mensen volgens Steffen Haars "voor zichzelf uitzoeken". "Dus ik nodig iedereen uit om naar de bioscoop te komen en daarna eens met elkaar in gesprek te gaan over wat ze nu eigenlijk gezien hebben", zegt hij tegen het ANP.

16 mei '24 ( 8:40)

Nieuw seizoen Zomergasten met Adriaan van Dis als presentator

Adriaan van Dis presenteert een nieuw seizoen van het interviewprogramma Zomergasten. Dat maakt omroep VPRO donderdagochtend bekend. De 77-jarige Van Dis volgt daarmee Theo Maassen op, die in maart van dit jaar bekendmaakte te stoppen als presentator van het programma na ophef over zijn privéleven. De cabaretier zou zich schuldig hebben gemaakt aan huiselijk geweld, meldde weekblad Privé.

16 mei '24 ( 8:35)

Realityserie met Gordon op komst

Talpa heeft bevestigd dat wordt gewerkt aan een realityserie met Gordon. De zanger zei tegen Shownieuws dat de "soap dit najaar" te zien is op SBS6.

16 mei '24 ( 8:30)

Vanaf 2 september nieuwe talkshow van Eva Jinek

Eva Jinek begint op 2 september met haar nieuwe talkshow op NPO 1. Dat bevestigt AVROTROS na berichtgeving van RTL Boulevard.

15 mei '24 (15:18)

Nieuwe reeks van Hello Goodbye

Joris Linssen is bezig met de opnames van een nieuw seizoen van Hello Goodbye. Dat bevestigt een woordvoerster van KRO-NCRV na berichtgeving van het AD.

14 mei '24 (12:54)

Vanaf deze datum is Wie is de mol? met onbekende Nederlanders te zien

Het extra seizoen van Wie is de mol? met onbekende Nederlanders speelt zich af in Oman. Dat schrijft omroep AVROTROS in een persbericht. Het nieuwe seizoen wordt niet op tv uitgezonden, maar is vanaf 28 juni te streamen op NPO Start.

14 mei '24 ( 9:13)

Ook Frits Barend en Holly Mae Brood spelen in 40-45, de Musical

Holly Mae Brood, Frits Barend en Jonathan Demoor zijn toegevoegd aan de cast van 40-45, de Musical. Dat werd maandag bekendgemaakt tijdens de castpresentatie van het theaterstuk dat op 21 september in première gaat.