Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Kandidaat Miljoenenjacht sleept aanzienlijk geldbedrag binnen

Door Nationale Recreatiegids
schedule 3 min
Kandidaat Miljoenenjacht sleept aanzienlijk geldbedrag binnen / Foto: "Opnames Miljoenenjacht" door Wessoo at flickr
Gisteravond hebben de kijkers van de Miljoenenjacht hun ogen uitgekeken. Daar heeft kandidaat Ivo (42) een mooi geldbedrag gewonnen. Hiermee wil hij de voorgevel van zijn huis klaarmaken. Hij houdt waarschijnlijk wel een deel van het gewonnen bedrag over. De winst verbaasde niet alleen hem, maar ook de kijkers, meldt RTL Nieuws.

Ivo is bezig met de bouw van zijn droomhuis. Inmiddels duurt dat al meer dan twee jaar. Hij kan dus wel wat extra geld gebruiken om dit project af te ronden. Hij wil naast de voorgevel ook een mooie tuin aanleggen en een garage bouwen. Tijdens het programma Miljoenenjacht maakte hij daar goede voortgang in. Hij wist het ene na het andere koffertje weg te spelen. De bank gaf hem een bod van 529.000 euro.

De waaghals besloot dat het niet genoeg was en kiest ervoor om nog een koffer te openen. Dat is nummertje 21. Met een mooi geldbedrag erin, van maar liefst 750.000 euro.

Wederom doet de bank hem een bod. Ditmaal bedraagt deze bijna 680.000 euro. Of Ivo nog door had willen gaan, weten we niet. Zijn vrouw zat al te nagelbijten van de spanning en zei tegen hem dat het zo goed was. Met het geld dat hij wint kan Ivo meer dan alleen een nieuwe voorgevel bouwen, benadrukt ze.

Dus luistert Ivo naar zijn vrouw en accepteert het bod van de bank. Zo is hij in één keer bijna zeven ton rijker. De emoties breken uit bij Ivo en zijn vrouw. “Ik schiet gewoon vol”, zegt ze terwijl ze Ivo in de armen vliegt. Niet alleen zij, maar ook Linda de Mol is onder de indruk. Ze bevestigt nogmaals dat zij écht zo veel geld hebben gewonnen.

Op X spreken kijkers hun complimenten uit. Zo zegt radio-dj Domien Verschuuren in een bericht dat Ivo ‘knap heeft gespeeld’.

22 september '23 ( 9:33)

Nieuwe documentaire André Hazes junior in november op Videoland

Binnenkort is een nieuwe documentaire over André Hazes junior te zien. De driedelige documentaire heet André Hazes: The Next Chapter en is vanaf 18 november wekelijks op Videoland te streamen, zo werd donderdag bekendgemaakt in RTL Boulevard.

22 september '23 ( 9:06)

Ook B&B Vol Liefde genomineerd voor Gouden Televizier-Ring

B&B Vol Liefde (RTL 4), De Oranjezomer (SBS6) en Oogappels (BNNVARA) maken dit jaar kans op de Gouden Televizier-Ring. De genomineerden voor de belangrijkste televisieprijs werden donderdagavond bekendgemaakt in RTL Boulevard.

21 september '23 ( 9:38)

VVD stelt Kamervragen over kritiek op programma The Biohack Project

Twee Kamerleden van de VVD hebben woensdag Kamervragen gesteld over het KRO-NCRV-programma The Biohack Project. De leden willen van demissionair minister Ernst Kuipers (Volksgezondheid) en demissionair staatssecretaris Gunay Uslu (Onderwijs, Cultuur en Wetenschap) duidelijkheid krijgen rondom de kritiek op het programma.

21 september '23 ( 6:08)

Fotograaf Erwin Olaf enkele weken na longtransplantatie onverwachts overleden

Erwin Olaf (64) is enkele weken na een longtransplantatie woensdagochtend onverwachts overleden. Dat heeft de manager van de fotograaf namens de familie bevestigd aan het ANP.

20 september '23 (15:08)

Lubach scoort onlinehit met fictieve TikTokvlog van Alexia

Een item uit De Avondshow met Arjen Lubach over de eerste Prinsjesdag van prinses Alexia is online een groot succes. Het fragment, waarin de 18-jarige Alexia zogenaamd een vlog van Prinsjesdag maakt, werd binnen zestien uur bijna 2 miljoen keer bekeken. Dat hebben producent Human Factor TV en de VPRO gemeld.

19 september '23 ( 8:56)

Na kritiek op The Biohack Project voegt KRO-NCRV disclaimer toe aan programma

KRO-NCRV heeft na kritiek op The Biohack Project een disclaimer toegevoegd die voorafgaand aan de tweede aflevering op maandagavond te zien was. Daarin staat dat het gaat om een "adventure-reality programma" en dat biohacking "geen wetenschap" is.

15 september '23 (10:36)

Boudewijn de Groot (79) klaar met touren

Boudewijn de Groot moet er "niet meer aan denken" dat hij nog op tournee zou gaan. Dat bekende de 79-jarige zanger vrijdag in een gesprek op NPO Radio 1. "Het optreden vind ik niet vreselijk, dat was vaak leuk, zeker de laatste twintig jaar", aldus De Groot. "Altijd volle zalen, altijd enthousiast publiek, goede plaatverkoop - wie wil dat niet?"

15 september '23 ( 9:43)

SBS verplaatst eetshow Date Smakelijk naar de middag

SBS verplaatst het eet- en dateprogramma Date Smakelijk, met Georgina Verbaan en Patrick Martens, naar de middagprogrammering. Het programma was de afgelopen drie weken elke werkdag te zijn om 19.30 uur, het oude tijdstip van HLF8. Maar de laatste 25 afleveringen zullen te zien zijn in de middag, om 16.45 uur.

14 september '23 ( 8:39)

Uitzending College Tour met Esther Ouwehand te zien op NPO Start

De uitzending van het programma College Tour met Partij voor de Dieren-leider Esther Ouwehand staat sinds donderdagochtend vroeg online. Het programma, dat woensdag werd opgenomen, is te zien op streamingdienst NPO Start.