Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Tijdens B&B Vol Liefde vindt Olof geen ware liefde, maar mogelijk wel thuis

Door Nationale Recreatiegids
schedule 8 min
location_on [xx]km
Tijdens B&B Vol Liefde vindt Olof geen ware liefde, maar mogelijk wel thuis
Tijdens zijn deelname van B&B Vol Liefde heeft Olof Ormeling (76) geen cupido geschoten. Tegenwoordig is het echter niet vreemd dat dochters via sociale media hun moeders opgeven voor een romantische afspraak. Of het zijn de vrouwen zelf die hopen hun ware liefde te vinden. Dit maakt Olof bijna dagelijks mee nadat hij deelnam aan het tv-programma. Dat meldt Brabants Dagblad.

Je zult Olof niet horen klagen. Hij heeft ook een boodschap aan zijn stille aanbidders: een berichtje sturen is altijd mogelijk. Maar of het veel nut heeft, is de vraag. Hij vertelt dat een 12-jarig meisje via Facebook een berichtje stuurde namens haar oma. Olof heeft inmiddels al met haar afgesproken. Dat bleek goed te vallen. Of hij verliefd is weet hij nog niet, maar ‘het kriebelt wel’.

Zijn nieuwe liefde komt net als Olof uit Brabant. Ook zij kon de afgelopen weken zien hoe drie mannen in Portugal het hart van Marian probeerden te veroveren.

Publieksfavoriet

Olof had daar minder groot succes geboekt. Afgezien van Marian veroverde Olof wel de harten van de kijkers. Hij groeide al snel uit tot de publiekslieveling. Mede door zijn nuchterheid en harde werken kwam hij in de spotlights te staan. In de ene scene was hij druk aan het klussen, in de andere stond hij in de keuken om een lekker ontbijt voor iedereen te maken. Hier scoorde hij goed mee.

Terug in zijn huisje is die nuchterheid bij hem gebleven. Hij denkt dat zijn goedheid op tv enigszins is opgeblazen. “Ik ben wel een goed persoon, denk ik, maar het is ook niet zo dat ik over me heen laat lopen, hoor.” Grappend vertelt Olof dat hij tijdens zijn deelname de andere mannen probeerde aan te sporen iets te ondernemen.

Cupido

Voor zijn deelname aan B&B Vol Liefde is Olof twee keer getrouwd. Met één vrouw heeft hij ook samengewoond. Dat verliep echter niet even soepel. Om het verhaal samen te vatten: zijn eerste vrouw ging vreemd met een buurman, waar ze nu nog mee is. Na een aantal jaren vrijgezel zijn leerde Olof zijn tweede vrouw kennen. Hij vertelt dat zij toen nog getrouwd was, en hij dus aanvankelijk geen actie ondernam. Kennelijk viel hij wel bij haar in de smaak.

Uiteindelijk spendeerden de twee veertien jaar van hun leven samen. Maar uiteindelijk ging ook deze vrouw er met een ander vandoor. Toch zal je Olof daar geen kwaad woord over horen zeggen. Hij heeft zelfs nog goed contact met beide. Zo woont één van zijn ex-vrouwen in Portugal en vroeg tijdens de opnames om langs te komen. Dat heeft hij echter niet gedaan, omdat het ‘opname-technisch niet werkte’.

Niet aandachtschuw

De aandacht die Olof van vrouwen krijgt, vind hij eigenlijk wel mooi om te zien. Maar waarom deed hij dan mee aan een datingshow? Dat komt doordat een vriend hem zonder medeweten had opgegeven. “Die verteld het me pas later. Hij vond het wel iets voor mij en gunde mij een nieuwe liefde.”

Met deze kennis nam Olof een kijkje op de site van het programma, waarin vrijgezelle kandidaten zich voorstelden, waaronder Marian. De hoed op haar foto sprak hem dan wat minder aan, maar na het zien van haar filmpje zag hij toch iets in haar. Hij hoopte op een klik.

En die klik was er wel degelijk. Toch realiseerde hij zich na een week dat het niets zou worden tussen hem en Marian. Wel zijn ze bevriend en geraakt en Olof geeft aan dat zij elkaar nog geregeld zien.

Telefoon roodgloeiend

Ook nu nog gaat de telefoon van Olof continue af. Vaak is het zijn zoon, die optreedt als veredelde manager voor zijn vader. Ook heeft zijn zoon al een website en domeinnaam voor Olof vastgelegd. Merchandise is ook al onderweg, zoals tegeltjes met de uitspraak ‘ daar is niks mis mee’, en het plan om shirts te maken ligt er. “Of emblemen voor carnaval of zo”, vertelt Olof.

26 juli '24 (12:06)

Vooravondshow Carrie ten Napel krijgt de naam Carrie op Vrijdag

De vooravondshow van Carrie ten Napel gaat Carrie op Vrijdag heten. Het programma is vanaf 6 september elke vrijdag op NPO 1 te zien.

25 juli '24 ( 9:02)

592.000 Nederlandse bezoekers voor film Inside Out 2

De animatiefilm Inside Out 2 heeft in Nederland tot nu toe 592.000 bezoekers getrokken. Dat heeft The Walt Disney Company donderdag gemeld. De film ging afgelopen week officieel in première in Nederland.

25 juli '24 ( 8:55)

Frank Dane afwezig op tv en radio door goedaardige hersentumor vriendin

Frank Dane was de afgelopen tijd niet op radio en televisie omdat het niet goed ging met zijn vriendin. Dat heeft de dj van Radio 538 op Instagram laten weten. Eerder werd bekend dat de dj door familieomstandigheden afwezig was.

25 juli '24 ( 8:50)

Tweede bioscoopfilm Dikkie Dik wordt dit jaar nog in bioscopen uitgebracht

De tweede bioscoopfilm over rode poes Dikkie Dik wordt nog dit jaar in de bioscopen uitgebracht. Een nieuwe vriend voor Dikkie Dik is vanaf half december te zien, meldt distributeur In The Air. Het eerste deel, Dikkie Dik en de verdwenen knuffel, draait nu nog in de bioscoop.

25 juli '24 ( 8:47)

Inside Out 2 succesvolste animatiefilm: film passeert Frozen 2

Inside Out 2 is ruim vijf weken na de première de succesvolste animatiefilm aller tijden. Dat heeft The Walt Disney Company bekendgemaakt. Het record stond op naam van Frozen 2 uit 2019. Inside Out 2 heeft nu wereldwijd 1,46 miljard dollar opgebracht.

25 juli '24 ( 8:35)

Advocaat bevestigt: artikel 12 procedure om Jeroen Rietbergen alsnog voor de rechter te krijgen

Zangeres Nienke Wijnhoven gaat proberen Jeroen Rietbergen, de voormalig muzikaal leider van The Voice, alsnog voor de rechter te krijgen via een artikel 12-procedure. Dat heeft haar advocaat Sébas Diekstra bevestigd na berichtgeving van het AD.

25 juli '24 ( 8:30)

Nederlandse versie I Kissed a Girl wordt onderzocht door RTL en Videoland

Videoland onderzoekt serieus de mogelijkheden voor een Nederlandse versie van de Britse datingshow I Kissed a Girl. Dat heeft een woordvoerder van RTL en Videoland donderdag gemeld. De Britse serie is sinds kort op Videoland te zien.

24 juli '24 ( 8:40)

Leonie ter Braak gaat nieuw woonprogramma presenteren

Leonie ter Braak presenteert vanaf september een nieuw woonprogramma voor RTL. In Wonen onder de zon voor minder dan een ton begeleidt Ter Braak families die de droom hebben om in het buitenland te wonen, meldt RTL. Het programma is vanaf 16 september te zien bij RTL 4.

24 juli '24 ( 8:35)

Paleis Het Loo toneel voor speciale jubileumuitzending Blauw Bloed

Het programma Blauw Bloed viert in september dat het twintig jaar bestaat. Het EO-programma maakt daarvoor een speciale uitzending vanaf Paleis Het Loo.

23 juli '24 (13:55)

Ali B pakt de biezen: gespot op vliegveld in Duitsland

De figuurlijke vogel is letterlijk gevlogen. Ali B, veroordeeld voor twee jaar celstraf vanwege verkrachting en poging tot verkrachting, is het land ontvlucht. De rapper was maandagavond met zijn gezin gespot op het vliegveld van Weeze, waar hij naar alle waarschijnlijkheid in het vliegveld naar Marokko stapte. Daar zit hij voor een vakantie, meldt Mediacourant.