Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Tijdens B&B Vol Liefde vindt Olof geen ware liefde, maar mogelijk wel thuis

Door Nationale Recreatiegids
schedule 8 min
location_on [xx]km
Tijdens B&B Vol Liefde vindt Olof geen ware liefde, maar mogelijk wel thuis
Tijdens zijn deelname van B&B Vol Liefde heeft Olof Ormeling (76) geen cupido geschoten. Tegenwoordig is het echter niet vreemd dat dochters via sociale media hun moeders opgeven voor een romantische afspraak. Of het zijn de vrouwen zelf die hopen hun ware liefde te vinden. Dit maakt Olof bijna dagelijks mee nadat hij deelnam aan het tv-programma. Dat meldt Brabants Dagblad.

Je zult Olof niet horen klagen. Hij heeft ook een boodschap aan zijn stille aanbidders: een berichtje sturen is altijd mogelijk. Maar of het veel nut heeft, is de vraag. Hij vertelt dat een 12-jarig meisje via Facebook een berichtje stuurde namens haar oma. Olof heeft inmiddels al met haar afgesproken. Dat bleek goed te vallen. Of hij verliefd is weet hij nog niet, maar ‘het kriebelt wel’.

Zijn nieuwe liefde komt net als Olof uit Brabant. Ook zij kon de afgelopen weken zien hoe drie mannen in Portugal het hart van Marian probeerden te veroveren.

Publieksfavoriet

Olof had daar minder groot succes geboekt. Afgezien van Marian veroverde Olof wel de harten van de kijkers. Hij groeide al snel uit tot de publiekslieveling. Mede door zijn nuchterheid en harde werken kwam hij in de spotlights te staan. In de ene scene was hij druk aan het klussen, in de andere stond hij in de keuken om een lekker ontbijt voor iedereen te maken. Hier scoorde hij goed mee.

Terug in zijn huisje is die nuchterheid bij hem gebleven. Hij denkt dat zijn goedheid op tv enigszins is opgeblazen. “Ik ben wel een goed persoon, denk ik, maar het is ook niet zo dat ik over me heen laat lopen, hoor.” Grappend vertelt Olof dat hij tijdens zijn deelname de andere mannen probeerde aan te sporen iets te ondernemen.

Cupido

Voor zijn deelname aan B&B Vol Liefde is Olof twee keer getrouwd. Met één vrouw heeft hij ook samengewoond. Dat verliep echter niet even soepel. Om het verhaal samen te vatten: zijn eerste vrouw ging vreemd met een buurman, waar ze nu nog mee is. Na een aantal jaren vrijgezel zijn leerde Olof zijn tweede vrouw kennen. Hij vertelt dat zij toen nog getrouwd was, en hij dus aanvankelijk geen actie ondernam. Kennelijk viel hij wel bij haar in de smaak.

Uiteindelijk spendeerden de twee veertien jaar van hun leven samen. Maar uiteindelijk ging ook deze vrouw er met een ander vandoor. Toch zal je Olof daar geen kwaad woord over horen zeggen. Hij heeft zelfs nog goed contact met beide. Zo woont één van zijn ex-vrouwen in Portugal en vroeg tijdens de opnames om langs te komen. Dat heeft hij echter niet gedaan, omdat het ‘opname-technisch niet werkte’.

Niet aandachtschuw

De aandacht die Olof van vrouwen krijgt, vind hij eigenlijk wel mooi om te zien. Maar waarom deed hij dan mee aan een datingshow? Dat komt doordat een vriend hem zonder medeweten had opgegeven. “Die verteld het me pas later. Hij vond het wel iets voor mij en gunde mij een nieuwe liefde.”

Met deze kennis nam Olof een kijkje op de site van het programma, waarin vrijgezelle kandidaten zich voorstelden, waaronder Marian. De hoed op haar foto sprak hem dan wat minder aan, maar na het zien van haar filmpje zag hij toch iets in haar. Hij hoopte op een klik.

En die klik was er wel degelijk. Toch realiseerde hij zich na een week dat het niets zou worden tussen hem en Marian. Wel zijn ze bevriend en geraakt en Olof geeft aan dat zij elkaar nog geregeld zien.

Telefoon roodgloeiend

Ook nu nog gaat de telefoon van Olof continue af. Vaak is het zijn zoon, die optreedt als veredelde manager voor zijn vader. Ook heeft zijn zoon al een website en domeinnaam voor Olof vastgelegd. Merchandise is ook al onderweg, zoals tegeltjes met de uitspraak ‘ daar is niks mis mee’, en het plan om shirts te maken ligt er. “Of emblemen voor carnaval of zo”, vertelt Olof.

17 mei '24 ( 9:15)

Gerard Joling bevestigt nieuwe realityserie: 'Het wordt lachen'

De realityserie van Gerard Joling komt er definitief. Dat vertelde de zanger donderdag in het programma van Frank Dane op Radio 538.

17 mei '24 ( 8:55)

Laatste aflevering Máxima dag eerder, op haar verjaardag, online

De laatste aflevering van de serie Máxima komt een dag eerder dan gepland online. De zesde aflevering is vrijdag al te zien in plaats van zaterdag, meldt streamingdienst Videoland.

16 mei '24 ( 8:43)

Krazy House van New Kids-makers vanaf vandaag te zien: ontsporen van sitcom

In hun nieuwe film laten New Kids-makers Steffen & Flip het fenomeen Amerikaanse sitcom volledig ontsporen. Krazy House is vanaf donderdag te zien, en wat het resultaat precies is moeten mensen volgens Steffen Haars "voor zichzelf uitzoeken". "Dus ik nodig iedereen uit om naar de bioscoop te komen en daarna eens met elkaar in gesprek te gaan over wat ze nu eigenlijk gezien hebben", zegt hij tegen het ANP.

16 mei '24 ( 8:40)

Nieuw seizoen Zomergasten met Adriaan van Dis als presentator

Adriaan van Dis presenteert een nieuw seizoen van het interviewprogramma Zomergasten. Dat maakt omroep VPRO donderdagochtend bekend. De 77-jarige Van Dis volgt daarmee Theo Maassen op, die in maart van dit jaar bekendmaakte te stoppen als presentator van het programma na ophef over zijn privéleven. De cabaretier zou zich schuldig hebben gemaakt aan huiselijk geweld, meldde weekblad Privé.

16 mei '24 ( 8:35)

Realityserie met Gordon op komst

Talpa heeft bevestigd dat wordt gewerkt aan een realityserie met Gordon. De zanger zei tegen Shownieuws dat de "soap dit najaar" te zien is op SBS6.

16 mei '24 ( 8:30)

Vanaf 2 september nieuwe talkshow van Eva Jinek

Eva Jinek begint op 2 september met haar nieuwe talkshow op NPO 1. Dat bevestigt AVROTROS na berichtgeving van RTL Boulevard.

15 mei '24 (15:18)

Nieuwe reeks van Hello Goodbye

Joris Linssen is bezig met de opnames van een nieuw seizoen van Hello Goodbye. Dat bevestigt een woordvoerster van KRO-NCRV na berichtgeving van het AD.

14 mei '24 (12:54)

Vanaf deze datum is Wie is de mol? met onbekende Nederlanders te zien

Het extra seizoen van Wie is de mol? met onbekende Nederlanders speelt zich af in Oman. Dat schrijft omroep AVROTROS in een persbericht. Het nieuwe seizoen wordt niet op tv uitgezonden, maar is vanaf 28 juni te streamen op NPO Start.

14 mei '24 ( 9:13)

Ook Frits Barend en Holly Mae Brood spelen in 40-45, de Musical

Holly Mae Brood, Frits Barend en Jonathan Demoor zijn toegevoegd aan de cast van 40-45, de Musical. Dat werd maandag bekendgemaakt tijdens de castpresentatie van het theaterstuk dat op 21 september in première gaat.

14 mei '24 ( 8:42)

Cabaretier Alex Ploeg staat in theater met nieuwe voorstelling

Cabaretier Alex Ploeg gaat komend seizoen met een nieuwe voorstelling de theaters in. Dat heeft zijn management Sjoege dinsdag bekendgemaakt. UNPLUGGED wordt zijn derde programma. Ploeg maakt met zijn nieuwe tournee de overstap naar de grote zalen.