Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Tijdens B&B Vol Liefde vindt Olof geen ware liefde, maar mogelijk wel thuis

Door Nationale Recreatiegids
schedule 8 min
Tijdens B&B Vol Liefde vindt Olof geen ware liefde, maar mogelijk wel thuis
Tijdens zijn deelname van B&B Vol Liefde heeft Olof Ormeling (76) geen cupido geschoten. Tegenwoordig is het echter niet vreemd dat dochters via sociale media hun moeders opgeven voor een romantische afspraak. Of het zijn de vrouwen zelf die hopen hun ware liefde te vinden. Dit maakt Olof bijna dagelijks mee nadat hij deelnam aan het tv-programma. Dat meldt Brabants Dagblad.

Je zult Olof niet horen klagen. Hij heeft ook een boodschap aan zijn stille aanbidders: een berichtje sturen is altijd mogelijk. Maar of het veel nut heeft, is de vraag. Hij vertelt dat een 12-jarig meisje via Facebook een berichtje stuurde namens haar oma. Olof heeft inmiddels al met haar afgesproken. Dat bleek goed te vallen. Of hij verliefd is weet hij nog niet, maar ‘het kriebelt wel’.

Zijn nieuwe liefde komt net als Olof uit Brabant. Ook zij kon de afgelopen weken zien hoe drie mannen in Portugal het hart van Marian probeerden te veroveren.

Publieksfavoriet

Olof had daar minder groot succes geboekt. Afgezien van Marian veroverde Olof wel de harten van de kijkers. Hij groeide al snel uit tot de publiekslieveling. Mede door zijn nuchterheid en harde werken kwam hij in de spotlights te staan. In de ene scene was hij druk aan het klussen, in de andere stond hij in de keuken om een lekker ontbijt voor iedereen te maken. Hier scoorde hij goed mee.

Terug in zijn huisje is die nuchterheid bij hem gebleven. Hij denkt dat zijn goedheid op tv enigszins is opgeblazen. “Ik ben wel een goed persoon, denk ik, maar het is ook niet zo dat ik over me heen laat lopen, hoor.” Grappend vertelt Olof dat hij tijdens zijn deelname de andere mannen probeerde aan te sporen iets te ondernemen.

Cupido

Voor zijn deelname aan B&B Vol Liefde is Olof twee keer getrouwd. Met één vrouw heeft hij ook samengewoond. Dat verliep echter niet even soepel. Om het verhaal samen te vatten: zijn eerste vrouw ging vreemd met een buurman, waar ze nu nog mee is. Na een aantal jaren vrijgezel zijn leerde Olof zijn tweede vrouw kennen. Hij vertelt dat zij toen nog getrouwd was, en hij dus aanvankelijk geen actie ondernam. Kennelijk viel hij wel bij haar in de smaak.

Uiteindelijk spendeerden de twee veertien jaar van hun leven samen. Maar uiteindelijk ging ook deze vrouw er met een ander vandoor. Toch zal je Olof daar geen kwaad woord over horen zeggen. Hij heeft zelfs nog goed contact met beide. Zo woont één van zijn ex-vrouwen in Portugal en vroeg tijdens de opnames om langs te komen. Dat heeft hij echter niet gedaan, omdat het ‘opname-technisch niet werkte’.

Niet aandachtschuw

De aandacht die Olof van vrouwen krijgt, vind hij eigenlijk wel mooi om te zien. Maar waarom deed hij dan mee aan een datingshow? Dat komt doordat een vriend hem zonder medeweten had opgegeven. “Die verteld het me pas later. Hij vond het wel iets voor mij en gunde mij een nieuwe liefde.”

Met deze kennis nam Olof een kijkje op de site van het programma, waarin vrijgezelle kandidaten zich voorstelden, waaronder Marian. De hoed op haar foto sprak hem dan wat minder aan, maar na het zien van haar filmpje zag hij toch iets in haar. Hij hoopte op een klik.

En die klik was er wel degelijk. Toch realiseerde hij zich na een week dat het niets zou worden tussen hem en Marian. Wel zijn ze bevriend en geraakt en Olof geeft aan dat zij elkaar nog geregeld zien.

Telefoon roodgloeiend

Ook nu nog gaat de telefoon van Olof continue af. Vaak is het zijn zoon, die optreedt als veredelde manager voor zijn vader. Ook heeft zijn zoon al een website en domeinnaam voor Olof vastgelegd. Merchandise is ook al onderweg, zoals tegeltjes met de uitspraak ‘ daar is niks mis mee’, en het plan om shirts te maken ligt er. “Of emblemen voor carnaval of zo”, vertelt Olof.

29 september '23 (12:54)

Veranderingen in Hotel Hollandia met Paul de Leeuw na kritiek

Paul de Leeuw had uiteraard gehoopt dat zijn nieuwe NPO-programma Hotel Hollandia direct goed werd ontvangen, maar tegelijkertijd vindt hij de kritiek op de tv-show "helemaal niet erg". Dat zegt de 61-jarige presentator vrijdag in de Radio 538 Ochtendshow. "Het is juist ook wel weer leuk, want je gaat proberen om het beter te maken." In de tweede aflevering zullen dan ook veranderingen te zien zijn.

29 september '23 (11:21)

Kroos van Caroline van der Plas in programma Stereotypisch

De kinderen van BBB-leider Caroline van der Plas staan centraal in twee afleveringen van het programma Stereotypisch. In het YouTube-programma vertellen de 23-jarige Kyle en de 29-jarige Ryan over hoe het is om te leven met een moeder die een bekende politica is.

28 september '23 ( 9:40)

John van den Heuvel op zoek naar de waarheid in docuserie over Joran van der Sloot

Misdaadverslaggever John van den Heuvel is bezig met een documentaireserie over de voor moord veroordeelde Joran van der Sloot. De vierdelige serie De Biecht van Joran is dit najaar te zien op Videoland, vertelde Van den Heuvel woensdag tijdens de seizoenspresentatie van RTL.

28 september '23 ( 8:24)

Laatste tickets over de toonbank voor afscheidstournee Youp van 't Hek

De afscheidstournee van Youp van 't Hek is volledig uitverkocht. Dat heeft zijn impresariaat Hekwerk gemeld. Van 't Hek speelt zijn laatste tournee al vanaf oktober 2021. De allerlaatste voorstelling van De Laatste Ronde!, zoals zijn afscheidsvoorstelling heet, is op 25 mei 2024 in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam.

27 september '23 (11:23)

Marco Borsato wordt vervolgd voor ontucht met minderjarige

Marco Borsato wordt vervolgd voor ontucht, waarvoor een toen 22-jarige vrouw in december 2021 aangifte deed. Het OM Midden-Nederland heeft dat woensdag bekendgemaakt. De vrouw beweert dat zij op minderjarige leeftijd is betast door de nu 56-jarige hitzanger en deed aangifte wegens "onzedelijke handelingen".

27 september '23 ( 9:16)

Zomergasten plantte zaadje voor biografie Hans Klok

Zijn optreden in het VPRO-programma Zomergasten heeft geleid tot de biografie van Hans Klok die dinsdag is verschenen. Dat vertelde de bekende goochelaar dinsdag aan tafel bij Humberto op RTL 4.

26 september '23 (12:08)

Sander Schimmelpenninck over vertrek Van Rossem: ze kunnen bellen

Sander Schimmelpenninck lijkt wel interesse te hebben om de plek van Maarten van Rossem over te nemen bij De Slimste Mens. De eenmansjury maakte maandag bekend dat hij net als presentator Philip Freriks gaat stoppen.

26 september '23 ( 8:41)

Ook Maarten van Rossem vertrekt na 2024 bij De Slimste Mens, opvolger nog onbekend

Ook Maarten van Rossem zal na het winterseizoen 2024-2025 bij het programma De Slimste Mens vertrekken. Dat meldt de 79-jarige historicus in een gesprek dat De Telegraaf maandagavond op de website heeft gepubliceerd. Eerder maakte ook presentator Philip Freriks al bekend dan te stoppen. Hij zal worden vervangen door Herman van der Zandt.

25 september '23 (14:25)

B&B Vol Liefde-deelnemer Esra gaat ‘voor onbepaalde tijd’ naar Bram in Zweden

Het lijkt erop alsof de vonk tussen B&B Vol Liefde-deelnemers Bram en Esra een waar vuurtje is geworden. Het is bekend geworden dat Esra bij Bram in is getrokken op zijn boerderij in Zweden. Dat laten de twee weten via een bericht op Instagram.

25 september '23 (13:57)

Dertigers-acteur Reiky de Valk op 23-jarige leeftijd overleden

Acteur Reiky de Valk is op 23-jarige leeftijd overleden. Dat heeft zijn familie bekendgemaakt. De acteur is onder meer bekend van de BNNVARA-dramaserie Dertigers.