Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Igone de Jongh maakt einde relatie met Thijs Römer bekend op Instagram

Door ANP
schedule 2 min
location_on [xx]km
Igone de Jongh maakt einde relatie met Thijs Römer bekend op Instagram
Igone de Jongh is geschrokken van de feiten die naar buiten zijn gekomen tijdens de zedenzaak tegen haar partner Thijs Römer. Dat schrijft de 43-jarige balletdanseres zondag in een bericht op Instagram. De Jongh laat ook weten "alleen verder te gaan" en haar relatie met Römer te verbreken.

"Er zijn feiten naar buiten gekomen waar ik op geen enkele manier achtersta en die ver van mijn normen en waarden liggen", aldus de danseres. "Mijn hart is verscheurd. Ik heb tijd nodig om dit te verwerken en sterk alleen verder te gaan."

Veroordeling

Römer werd in augustus veroordeeld tot een celstraf van drie maanden, waarvan twee voorwaardelijk, en een werkstraf van 240 uur voor grensoverschrijdend gedrag met meisjes. Dat is gebeurd tussen november 2015 en november 2017 toen de meisjes 14, 15 en 16 jaar waren. De 45-jarige acteur is tegen het vonnis in hoger beroep gegaan.

De Jongh en Römer kregen in 2016 een relatie met elkaar, in november 2019 stapten ze in het huwelijksbootje. In januari van dit jaar maakte De Jongh al bekend haar relatie met Römer verbroken te hebben, als gevolg van de beschuldigingen aan zijn adres. In juni kwam de balletdanseres daar min of meer op terug in een interview met Wilfred Genee in het BNR-radioprogramma The Friday Move.

30 mei '24 ( 8:45)

Wieteke van Dort legt werk als actrice neer als gevolg van ziekte

Wieteke van Dort is ernstig ziek. De 81-jarige zangeres en actrice heeft uitgezaaide kanker, meldt haar management woensdagavond.

30 mei '24 ( 8:35)

'Verloren' gitaar van John Lennon geveild voor 2,7 miljoen euro

Een gitaar van John Lennon, die lange tijd als verloren was beschouwd voordat hij op een zolder werd aangetroffen, is in New York geveild voor 2,9 miljoen dollar (zo'n 2,7 miljoen euro). Daarmee is het de duurste Beatles-gitaar ooit geveild. Dat heeft veilinghuis Julien's bekendgemaakt.

30 mei '24 ( 8:33)

Dit is de mooiste vrouw van Nederland volgens FHM

Gwen van Poorten is door mannenplatform FHM uitgeroepen tot mooiste vrouw van Nederland. De presentatrice staat bovenaan de jaarlijks samengestelde FHM500. De prijzen werden woensdagavond uitgereikt in The Harbour Club Theater in Amsterdam.

29 mei '24 (15:15)

Jeroen Rietbergen niet vervolgd in zedenzaak rondom The Voice

Jeroen Rietbergen wordt niet vervolgd in een zedenzaak die tegen hem werd aangespannen voor vermeend grensoverschrijdend gedrag rond opnames van het tv-programma The Voice of Holland. Dat maakte het Openbaar Ministerie (OM) woensdag bekend. Het OM heeft besloten de zedenzaak te seponeren, omdat het "geen wettig en overtuigend bewijs voor een strafbaar feit" ziet.

29 mei '24 (12:34)

Snollebollekes-zanger Rob Kemps gaat theater in

Snollebollekes-zanger Rob Kemps gaat het theater in. De entertainer maakt volgend jaar zijn theaterdebuut met de solovoorstelling Hemel op aarde. De voorstelling, over zijn fascinatie voor de Parijse begraafplaats Père-Lachaise, is vanaf januari 2025 door het hele land te zien.

29 mei '24 ( 9:16)

Elise Schaap en Gijs Naber in nieuwe misdaadserie van Prime Video

Elise Schaap en Gijs Naber spelen in de misdaadserie Bad Standing van Prime Video. De nieuwe serie is een van de acht nieuwe films en series die de streamingdienst dinsdag heeft aangekondigd tijdens het evenement Prime Video Presents Nederland.

29 mei '24 ( 8:57)

AVROTROS haalde Muziekkaravaan offline na overleg met Ten Damme

AVROTROS heeft de afleveringen van het programma Ali B en de Muziekkaravaan offline gehaald. Dit gebeurde al enige tijd geleden, nadat de omroep overleg had gepleegd met Ellen ten Damme. Een woordvoerder van de omroep heeft dinsdag een bericht hierover in RTL Boulevard bevestigd.

29 mei '24 ( 8:53)

Peter Heerschop en Viggo Waas gaan weer theater in

Cabaretiers en boezemvrienden Peter Heerschop en Viggo Waas gaan in 2025 weer samen het theater in. Zij spelen vanaf april 2025 hun programma Jeugd. Dat heeft Bos Theaterproducties dinsdag gemeld.

28 mei '24 ( 8:46)

Anne Wil Blankers en Daniel Cornelissen gaan samen het theater in

Actrice Anne Wil Blankers gaat komend seizoen weer het theater in. Het 83-jarige theatericoon staat op de planken met Pepijn Schoneveld, Lies Visschedijk, Daniel Cornelissen en en Dick van den Toorn in het stuk Galerie The Waverly. Dat heeft MORE Theater Producties bekendgemaakt.

27 mei '24 (14:00)

Joost Klein sneert naar songfestival: "fuck Eurovision"

VANCOUVER (ANP) - Joost Klein heeft tijdens zijn eerste buitenlandse optreden na het Eurovisie Songfestival uitgehaald naar het evenement. Tijdens zijn show op een festival in Vancouver in Canada riep hij "fuck Eurovision", zo is te zien op beelden op sociale media.