Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Lee Towers treedt ondanks gebroken hand gewoon op

Door ANP
schedule 3 min
location_on [xx]km
Lee Towers treedt ondanks gebroken hand gewoon op
Lee Towers heeft, ondanks zijn gebroken hand, alweer opgetreden. Dat laat de 77-jarige zanger woensdag weten aan het ANP. Deze week staan alweer meerdere korte optredens gepland. "Ik wil de mensen niet teleurstellen", aldus Towers. "In Rotterdam zeggen we: niet lullen, maar poetsen. Ik heb voor hetere vuren gestaan."

De muziekcoryfee brak de middenhandsbeentjes van zijn linkerhand na een val van zijn hometrainer, vertelde hij eerder deze week bij Omroep West. De hand zit inmiddels twee weken in het gips. "Maar als ik op het podium op een kruk ga zitten, gaat het prima", stelt de zanger met klem. "De microfoon kan ik ook in een andere hand vasthouden."

Tientallen beterschapswensen

Towers heeft sinds het nieuws naar buiten kwam vele tientallen beterschapswensen en bloemetjes gehad van fans en "andere hele aardige mensen". Eerder dit jaar leefden de fans ook al zo mee nadat hij zijn heup had gebroken. "Mensen sturen ook kaartjes en berichtjes voor Laura, mijn vrouw", vertelt hij. "Fans bieden zelfs aan of ze mij ergens heen moeten rijden."

De chansonnier noemt alle aandacht "ontzettend lief. Maar tegelijkertijd wil ik het allemaal ook niet zwaarder maken dan nodig is. Het revalideren gaat goed, voor de rest ben ik gezond en gelukkig. En de zorg die ik krijg van familie en vrienden is geweldig." De eerste grote optredens van Towers op de agenda zijn zijn gastoptredens tijdens de John de Bever-concerten in Ahoy, op 30 september en 1 oktober.

27 mei '24 (14:00)

Joost Klein sneert naar songfestival: "fuck Eurovision"

VANCOUVER (ANP) - Joost Klein heeft tijdens zijn eerste buitenlandse optreden na het Eurovisie Songfestival uitgehaald naar het evenement. Tijdens zijn show op een festival in Vancouver in Canada riep hij "fuck Eurovision", zo is te zien op beelden op sociale media.

27 mei '24 (10:58)

René van Kooten en anderen dit najaar op tournee met musicalhits

René van Kooten, Brigitte Heitzer, Nurlaila Karim en andere musicalsterren zijn dit najaar in verschillende theaters te zien tijdens de Musical Autumn Nights. De tour, waarin hits uit verschillende musicals te horen zijn, gaat vanaf september langs zes Nederlandse theaters.

24 mei '24 ( 8:52)

'The Dutch Giant' Olivier Richters krijgt vaste rol als schurk in hitserie Reacher

De Nederlandse acteur en bodybuilder Olivier Richters heeft een vaste rol te pakken in de hitserie Reacher van Prime. De streamingdienst bevestigde vrijdag op sociale media het nieuws dat 'The Dutch Giant', zoals zijn bijnaam luidt, de rol van schurk Paulie gaat spelen.

23 mei '24 ( 9:05)

Deze acteurs vertolken de hoofdrollen van Moulin Rouge! De Musical

Martijn Noort en Keoma Aidhen gaan de hoofdrollen vertolken in de Nederlandse versie van Moulin Rouge! De Musical. Noort kruipt in de huid van schrijver Christian en Aidhen speelt de rol van courtisane Satine, heeft Stage Entertainment woensdag bekendgemaakt.

23 mei '24 ( 8:48)

Negatieve berichtgeving zorgde bijna voor burn-out Duncan Laurence

De manier waarop Duncan Laurence en zijn songfestivalprotegés Mia Nicolai en Dion Cooper vorig jaar werden afgemaakt in sommige media heeft bij het trio veel pijn veroorzaakt. De negatieve berichtgeving had zo'n grote impact dat ze al tegen een burn-out aan zaten terwijl het Eurovisie Songfestival nog niet eens was begonnen, kijkt de zanger terug in de podcast Lightless Lounge van Nikkie de Jager en Wes van Os.

23 mei '24 ( 8:34)

Stuntkabouter en Joost Klein in vliegtuig naar 'geheime plek'

Joost Klein heeft voor het eerst sinds zijn diskwalificatie op het Eurovisie Songfestival weer beelden van zichzelf op Instagram geplaatst. In een korte video in zijn Stories is te zien hoe de zanger samen met zijn goede vriend Stuntkabouter in het vliegtuig zit, op weg naar een "geheime plek".

23 mei '24 ( 8:30)

Dorian Bindels en Bertrie Wierenga: 'Wij worden papa en mama'

Bertrie Wierenga en Dorian Bindels verwachten hun eerste kindje. Het acteurskoppel, dat elkaar leerde kennen op de set van Goede Tijden, Slechte Tijden, maakte het babynieuws woensdag bekend via Instagram.

22 mei '24 (12:29)

Film met Henry van Loon en Robbert Rodenburg beleeft wereldpremière

De nieuwe Nederlandse bioscoopfilm OUT met onder anderen Robbert Rodenburg, Henry van Loon en Victor Löw beleeft op 25 juni de wereldpremière op het filmfestival Frameline in San Francisco. Dat maakte agentschap ArtistMan woensdag bekend op het filmfestival van Cannes.

22 mei '24 ( 8:48)

Nielson brengt nummer over Joost Klein uit

Nielson heeft zijn muzikale ode aan songfestivaldeelnemer Joost Klein uitgebracht. Het nummer Joost staat op Spotify.

21 mei '24 (13:21)

Acteur Frank Schaafsma (59) uit Schatjes! overleden

Acteur en muzikant Frank Schaafsma is overleden. Dat bevestigt een goede vriend van de acteur dinsdag aan het ANP, nadat de familie van Schaafsma zijn overlijden had gemeld op een besloten Facebookpagina. Schaafsma is 59 jaar geworden.