Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Kijkcijferrecord voor reünieaflevering B&B Vol Liefde

Door Fleur Zomer
schedule 3 min
Art Rooijakkers bij rode loper mindf*ck
Naar de reünieaflevering van de derde reeks van B&B Vol Liefde hebben zondag op RTL 4 ruim 1,4 miljoen mensen gekeken, meldt Stichting Kijkonderzoek (SKO). Het is daarmee ook de beste lineair bekeken aflevering van het programma ooit.

Naar de reünieaflevering van de derde reeks van B&B Vol Liefde hebben zondag op RTL 4 ruim 1,4 miljoen mensen gekeken, meldt Stichting Kijkonderzoek (SKO). Het is daarmee ook de beste lineair bekeken aflevering van het programma ooit.

B&B Vol Liefde - derde seizoen

In de door Art Rooijakkers gepresenteerde aflevering kwamen alle acht deelnemers aan de populaire datingshow samen om terug te blikken op hun zoektocht naar de liefde. Twee van de B&B-eigenaren bleken ook enkele maanden na de opnames nog gelukkig met hun in het programma gevonden match. Een van de acht vond de liefde ondertussen bij iemand anders.

Het derde seizoen van het RTL4-programma B&B Vol Liefde ging op maandag 10 juli van start met 984.000 kijkers. Op dinsdag 25 juli ging het programma voor het eerst door de miljoenengrens. Het programma bleef ook daarna elke werkdag lineair rond de miljoen kijkers trekken. Het programma is ook te zien op Videoland. Hiervan heeft RTL geen kijkcijfers gedeeld.

Begin augustus maakte RTL bekend dat er volgend jaar een vierde seizoen te zien zal zijn. In het buitenland woonachtige, single B&B-eigenaren die op zoek zijn naar de liefde, kunnen zich daarvoor al aanmelden.

26 september '23 (12:08)

Sander Schimmelpenninck over vertrek Van Rossem: ze kunnen bellen

Sander Schimmelpenninck lijkt wel interesse te hebben om de plek van Maarten van Rossem over te nemen bij De Slimste Mens. De eenmansjury maakte maandag bekend dat hij net als presentator Philip Freriks gaat stoppen.

26 september '23 ( 8:41)

Ook Maarten van Rossem vertrekt na 2024 bij De Slimste Mens, opvolger nog onbekend

Ook Maarten van Rossem zal na het winterseizoen 2024-2025 bij het programma De Slimste Mens vertrekken. Dat meldt de 79-jarige historicus in een gesprek dat De Telegraaf maandagavond op de website heeft gepubliceerd. Eerder maakte ook presentator Philip Freriks al bekend dan te stoppen. Hij zal worden vervangen door Herman van der Zandt.

25 september '23 (14:25)

B&B Vol Liefde-deelnemer Esra gaat ‘voor onbepaalde tijd’ naar Bram in Zweden

Het lijkt erop alsof de vonk tussen B&B Vol Liefde-deelnemers Bram en Esra een waar vuurtje is geworden. Het is bekend geworden dat Esra bij Bram in is getrokken op zijn boerderij in Zweden. Dat laten de twee weten via een bericht op Instagram.

25 september '23 (13:57)

Dertigers-acteur Reiky de Valk op 23-jarige leeftijd overleden

Acteur Reiky de Valk is op 23-jarige leeftijd overleden. Dat heeft zijn familie bekendgemaakt. De acteur is onder meer bekend van de BNNVARA-dramaserie Dertigers.

22 september '23 ( 9:33)

Nieuwe documentaire André Hazes junior in november op Videoland

Binnenkort is een nieuwe documentaire over André Hazes junior te zien. De driedelige documentaire heet André Hazes: The Next Chapter en is vanaf 18 november wekelijks op Videoland te streamen, zo werd donderdag bekendgemaakt in RTL Boulevard.

22 september '23 ( 9:06)

Ook B&B Vol Liefde genomineerd voor Gouden Televizier-Ring

B&B Vol Liefde (RTL 4), De Oranjezomer (SBS6) en Oogappels (BNNVARA) maken dit jaar kans op de Gouden Televizier-Ring. De genomineerden voor de belangrijkste televisieprijs werden donderdagavond bekendgemaakt in RTL Boulevard.

21 september '23 ( 9:38)

VVD stelt Kamervragen over kritiek op programma The Biohack Project

Twee Kamerleden van de VVD hebben woensdag Kamervragen gesteld over het KRO-NCRV-programma The Biohack Project. De leden willen van demissionair minister Ernst Kuipers (Volksgezondheid) en demissionair staatssecretaris Gunay Uslu (Onderwijs, Cultuur en Wetenschap) duidelijkheid krijgen rondom de kritiek op het programma.

21 september '23 ( 6:08)

Fotograaf Erwin Olaf enkele weken na longtransplantatie onverwachts overleden

Erwin Olaf (64) is enkele weken na een longtransplantatie woensdagochtend onverwachts overleden. Dat heeft de manager van de fotograaf namens de familie bevestigd aan het ANP.

20 september '23 (15:08)

Lubach scoort onlinehit met fictieve TikTokvlog van Alexia

Een item uit De Avondshow met Arjen Lubach over de eerste Prinsjesdag van prinses Alexia is online een groot succes. Het fragment, waarin de 18-jarige Alexia zogenaamd een vlog van Prinsjesdag maakt, werd binnen zestien uur bijna 2 miljoen keer bekeken. Dat hebben producent Human Factor TV en de VPRO gemeld.

19 september '23 ( 8:56)

Na kritiek op The Biohack Project voegt KRO-NCRV disclaimer toe aan programma

KRO-NCRV heeft na kritiek op The Biohack Project een disclaimer toegevoegd die voorafgaand aan de tweede aflevering op maandagavond te zien was. Daarin staat dat het gaat om een "adventure-reality programma" en dat biohacking "geen wetenschap" is.