Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Kijkcijferrecord voor reünieaflevering B&B Vol Liefde

Door Fleur Zomer
schedule 3 min
location_on [xx]km
Art Rooijakkers bij rode loper mindf*ck
Naar de reünieaflevering van de derde reeks van B&B Vol Liefde hebben zondag op RTL 4 ruim 1,4 miljoen mensen gekeken, meldt Stichting Kijkonderzoek (SKO). Het is daarmee ook de beste lineair bekeken aflevering van het programma ooit.

Naar de reünieaflevering van de derde reeks van B&B Vol Liefde hebben zondag op RTL 4 ruim 1,4 miljoen mensen gekeken, meldt Stichting Kijkonderzoek (SKO). Het is daarmee ook de beste lineair bekeken aflevering van het programma ooit.

B&B Vol Liefde - derde seizoen

In de door Art Rooijakkers gepresenteerde aflevering kwamen alle acht deelnemers aan de populaire datingshow samen om terug te blikken op hun zoektocht naar de liefde. Twee van de B&B-eigenaren bleken ook enkele maanden na de opnames nog gelukkig met hun in het programma gevonden match. Een van de acht vond de liefde ondertussen bij iemand anders.

Het derde seizoen van het RTL4-programma B&B Vol Liefde ging op maandag 10 juli van start met 984.000 kijkers. Op dinsdag 25 juli ging het programma voor het eerst door de miljoenengrens. Het programma bleef ook daarna elke werkdag lineair rond de miljoen kijkers trekken. Het programma is ook te zien op Videoland. Hiervan heeft RTL geen kijkcijfers gedeeld.

Begin augustus maakte RTL bekend dat er volgend jaar een vierde seizoen te zien zal zijn. In het buitenland woonachtige, single B&B-eigenaren die op zoek zijn naar de liefde, kunnen zich daarvoor al aanmelden.

21 mei '24 ( 8:56)

Roxeanne Hazes komt met nieuwe muziek: 'Zit in zo'n fijne flow'

Roxeanne Hazes komt vrijdag weer met nieuwe muziek. Dat kondigt de zangeres maandag aan op Instagram.

17 mei '24 ( 9:15)

Gerard Joling bevestigt nieuwe realityserie: 'Het wordt lachen'

De realityserie van Gerard Joling komt er definitief. Dat vertelde de zanger donderdag in het programma van Frank Dane op Radio 538.

17 mei '24 ( 8:55)

Laatste aflevering Máxima dag eerder, op haar verjaardag, online

De laatste aflevering van de serie Máxima komt een dag eerder dan gepland online. De zesde aflevering is vrijdag al te zien in plaats van zaterdag, meldt streamingdienst Videoland.

16 mei '24 ( 8:43)

Krazy House van New Kids-makers vanaf vandaag te zien: ontsporen van sitcom

In hun nieuwe film laten New Kids-makers Steffen & Flip het fenomeen Amerikaanse sitcom volledig ontsporen. Krazy House is vanaf donderdag te zien, en wat het resultaat precies is moeten mensen volgens Steffen Haars "voor zichzelf uitzoeken". "Dus ik nodig iedereen uit om naar de bioscoop te komen en daarna eens met elkaar in gesprek te gaan over wat ze nu eigenlijk gezien hebben", zegt hij tegen het ANP.

16 mei '24 ( 8:40)

Nieuw seizoen Zomergasten met Adriaan van Dis als presentator

Adriaan van Dis presenteert een nieuw seizoen van het interviewprogramma Zomergasten. Dat maakt omroep VPRO donderdagochtend bekend. De 77-jarige Van Dis volgt daarmee Theo Maassen op, die in maart van dit jaar bekendmaakte te stoppen als presentator van het programma na ophef over zijn privéleven. De cabaretier zou zich schuldig hebben gemaakt aan huiselijk geweld, meldde weekblad Privé.

16 mei '24 ( 8:35)

Realityserie met Gordon op komst

Talpa heeft bevestigd dat wordt gewerkt aan een realityserie met Gordon. De zanger zei tegen Shownieuws dat de "soap dit najaar" te zien is op SBS6.

16 mei '24 ( 8:30)

Vanaf 2 september nieuwe talkshow van Eva Jinek

Eva Jinek begint op 2 september met haar nieuwe talkshow op NPO 1. Dat bevestigt AVROTROS na berichtgeving van RTL Boulevard.

15 mei '24 (15:18)

Nieuwe reeks van Hello Goodbye

Joris Linssen is bezig met de opnames van een nieuw seizoen van Hello Goodbye. Dat bevestigt een woordvoerster van KRO-NCRV na berichtgeving van het AD.

14 mei '24 (12:54)

Vanaf deze datum is Wie is de mol? met onbekende Nederlanders te zien

Het extra seizoen van Wie is de mol? met onbekende Nederlanders speelt zich af in Oman. Dat schrijft omroep AVROTROS in een persbericht. Het nieuwe seizoen wordt niet op tv uitgezonden, maar is vanaf 28 juni te streamen op NPO Start.

14 mei '24 ( 9:13)

Ook Frits Barend en Holly Mae Brood spelen in 40-45, de Musical

Holly Mae Brood, Frits Barend en Jonathan Demoor zijn toegevoegd aan de cast van 40-45, de Musical. Dat werd maandag bekendgemaakt tijdens de castpresentatie van het theaterstuk dat op 21 september in première gaat.