Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Olof uit B&B Vol Liefde krijgt veel fanmail binnen: ‘Heb eigenlijk secretaresse nodig’

Door Nationale Recreatiegids
schedule 3 min
location_on [xx]km
Olof uit B&B Vol Liefde krijgt veel fanmail binnen: ‘Heb eigenlijk secretaresse nodig’ / Foto: "B&B sign" door Rogier Chang
Deelnemer Olof uit B&B Vol Liefde vindt het ‘allemaal prima’ dat hij zo bekend is geworden door deelname aan het programma op RTL4. Hij geeft aan dat hij regelmatig aangesproken wordt op straat door fans, en dat hij eigenlijk een ‘secretaresse’ nodig heeft om de fanmail te beantwoorden, meldt Brabants Dagblad.

Voormalig scheepswerktuigkundige Olof (75) reisde voor de opnames van B&B Vol Liefde naar Portugal om daar naar de B&B van Marian te gaan. Al snel werd hij de smaakmaker van het programma. Een nuchtere blik op het leven, behulpzaamheid en zijn uitspraak ‘niks mis mee’ tekenen de inmiddels bekendheid.

Dinsdag plaatste RTL een filmpje op Instagram waarin Olof aangeeft dat hij de makers een goede weerspiegeling van hem hebben geportretteerd in het programma. Inmiddels is ‘niks mis mee’ zijn stopwoordje geworden. “Maar dat vonden de mensen wel grappig”, zegt hij. “Alle mensen die ik tegenkom op straat, die kunnen er wel om lachen.”

Niet alleen op straat wordt Olof aangesproken. De inbox van zijn e-mail stroomt vol met mails van fans. Die kan hij naar eigen zeggen alleen allemaal beantwoorden als hij een ‘secretaresse’ in dienst neemt. Hij vindt de aandacht ‘gewoon geweldig’.

Ware liefde

Het is nog een raadsel of Olof en Marian voor elkaar bestemd zijn. Als je via Videoland al vooruit hebt gekeken, weet je inmiddels of Olof en Marian nog bij elkaar zijn. Aankomende zondag wordt de reünieaflevering van B&B Vol Liefde uitgezonden op RTL4.

30 mei '24 ( 8:45)

Wieteke van Dort legt werk als actrice neer als gevolg van ziekte

Wieteke van Dort is ernstig ziek. De 81-jarige zangeres en actrice heeft uitgezaaide kanker, meldt haar management woensdagavond.

30 mei '24 ( 8:35)

'Verloren' gitaar van John Lennon geveild voor 2,7 miljoen euro

Een gitaar van John Lennon, die lange tijd als verloren was beschouwd voordat hij op een zolder werd aangetroffen, is in New York geveild voor 2,9 miljoen dollar (zo'n 2,7 miljoen euro). Daarmee is het de duurste Beatles-gitaar ooit geveild. Dat heeft veilinghuis Julien's bekendgemaakt.

30 mei '24 ( 8:33)

Dit is de mooiste vrouw van Nederland volgens FHM

Gwen van Poorten is door mannenplatform FHM uitgeroepen tot mooiste vrouw van Nederland. De presentatrice staat bovenaan de jaarlijks samengestelde FHM500. De prijzen werden woensdagavond uitgereikt in The Harbour Club Theater in Amsterdam.

29 mei '24 (15:15)

Jeroen Rietbergen niet vervolgd in zedenzaak rondom The Voice

Jeroen Rietbergen wordt niet vervolgd in een zedenzaak die tegen hem werd aangespannen voor vermeend grensoverschrijdend gedrag rond opnames van het tv-programma The Voice of Holland. Dat maakte het Openbaar Ministerie (OM) woensdag bekend. Het OM heeft besloten de zedenzaak te seponeren, omdat het "geen wettig en overtuigend bewijs voor een strafbaar feit" ziet.

29 mei '24 (12:34)

Snollebollekes-zanger Rob Kemps gaat theater in

Snollebollekes-zanger Rob Kemps gaat het theater in. De entertainer maakt volgend jaar zijn theaterdebuut met de solovoorstelling Hemel op aarde. De voorstelling, over zijn fascinatie voor de Parijse begraafplaats Père-Lachaise, is vanaf januari 2025 door het hele land te zien.

29 mei '24 ( 9:16)

Elise Schaap en Gijs Naber in nieuwe misdaadserie van Prime Video

Elise Schaap en Gijs Naber spelen in de misdaadserie Bad Standing van Prime Video. De nieuwe serie is een van de acht nieuwe films en series die de streamingdienst dinsdag heeft aangekondigd tijdens het evenement Prime Video Presents Nederland.

29 mei '24 ( 8:57)

AVROTROS haalde Muziekkaravaan offline na overleg met Ten Damme

AVROTROS heeft de afleveringen van het programma Ali B en de Muziekkaravaan offline gehaald. Dit gebeurde al enige tijd geleden, nadat de omroep overleg had gepleegd met Ellen ten Damme. Een woordvoerder van de omroep heeft dinsdag een bericht hierover in RTL Boulevard bevestigd.

29 mei '24 ( 8:53)

Peter Heerschop en Viggo Waas gaan weer theater in

Cabaretiers en boezemvrienden Peter Heerschop en Viggo Waas gaan in 2025 weer samen het theater in. Zij spelen vanaf april 2025 hun programma Jeugd. Dat heeft Bos Theaterproducties dinsdag gemeld.

28 mei '24 ( 8:46)

Anne Wil Blankers en Daniel Cornelissen gaan samen het theater in

Actrice Anne Wil Blankers gaat komend seizoen weer het theater in. Het 83-jarige theatericoon staat op de planken met Pepijn Schoneveld, Lies Visschedijk, Daniel Cornelissen en en Dick van den Toorn in het stuk Galerie The Waverly. Dat heeft MORE Theater Producties bekendgemaakt.

27 mei '24 (14:00)

Joost Klein sneert naar songfestival: "fuck Eurovision"

VANCOUVER (ANP) - Joost Klein heeft tijdens zijn eerste buitenlandse optreden na het Eurovisie Songfestival uitgehaald naar het evenement. Tijdens zijn show op een festival in Vancouver in Canada riep hij "fuck Eurovision", zo is te zien op beelden op sociale media.