Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Olof uit B&B Vol Liefde krijgt veel fanmail binnen: ‘Heb eigenlijk secretaresse nodig’

Door Nationale Recreatiegids
schedule 3 min
Olof uit B&B Vol Liefde krijgt veel fanmail binnen: ‘Heb eigenlijk secretaresse nodig’ / Foto: "B&B sign" door Rogier Chang
Deelnemer Olof uit B&B Vol Liefde vindt het ‘allemaal prima’ dat hij zo bekend is geworden door deelname aan het programma op RTL4. Hij geeft aan dat hij regelmatig aangesproken wordt op straat door fans, en dat hij eigenlijk een ‘secretaresse’ nodig heeft om de fanmail te beantwoorden, meldt Brabants Dagblad.

Voormalig scheepswerktuigkundige Olof (75) reisde voor de opnames van B&B Vol Liefde naar Portugal om daar naar de B&B van Marian te gaan. Al snel werd hij de smaakmaker van het programma. Een nuchtere blik op het leven, behulpzaamheid en zijn uitspraak ‘niks mis mee’ tekenen de inmiddels bekendheid.

Dinsdag plaatste RTL een filmpje op Instagram waarin Olof aangeeft dat hij de makers een goede weerspiegeling van hem hebben geportretteerd in het programma. Inmiddels is ‘niks mis mee’ zijn stopwoordje geworden. “Maar dat vonden de mensen wel grappig”, zegt hij. “Alle mensen die ik tegenkom op straat, die kunnen er wel om lachen.”

Niet alleen op straat wordt Olof aangesproken. De inbox van zijn e-mail stroomt vol met mails van fans. Die kan hij naar eigen zeggen alleen allemaal beantwoorden als hij een ‘secretaresse’ in dienst neemt. Hij vindt de aandacht ‘gewoon geweldig’.

Ware liefde

Het is nog een raadsel of Olof en Marian voor elkaar bestemd zijn. Als je via Videoland al vooruit hebt gekeken, weet je inmiddels of Olof en Marian nog bij elkaar zijn. Aankomende zondag wordt de reünieaflevering van B&B Vol Liefde uitgezonden op RTL4.

22 september '23 ( 9:33)

Nieuwe documentaire André Hazes junior in november op Videoland

Binnenkort is een nieuwe documentaire over André Hazes junior te zien. De driedelige documentaire heet André Hazes: The Next Chapter en is vanaf 18 november wekelijks op Videoland te streamen, zo werd donderdag bekendgemaakt in RTL Boulevard.

22 september '23 ( 9:06)

Ook B&B Vol Liefde genomineerd voor Gouden Televizier-Ring

B&B Vol Liefde (RTL 4), De Oranjezomer (SBS6) en Oogappels (BNNVARA) maken dit jaar kans op de Gouden Televizier-Ring. De genomineerden voor de belangrijkste televisieprijs werden donderdagavond bekendgemaakt in RTL Boulevard.

21 september '23 ( 9:38)

VVD stelt Kamervragen over kritiek op programma The Biohack Project

Twee Kamerleden van de VVD hebben woensdag Kamervragen gesteld over het KRO-NCRV-programma The Biohack Project. De leden willen van demissionair minister Ernst Kuipers (Volksgezondheid) en demissionair staatssecretaris Gunay Uslu (Onderwijs, Cultuur en Wetenschap) duidelijkheid krijgen rondom de kritiek op het programma.

21 september '23 ( 6:08)

Fotograaf Erwin Olaf enkele weken na longtransplantatie onverwachts overleden

Erwin Olaf (64) is enkele weken na een longtransplantatie woensdagochtend onverwachts overleden. Dat heeft de manager van de fotograaf namens de familie bevestigd aan het ANP.

20 september '23 (15:08)

Lubach scoort onlinehit met fictieve TikTokvlog van Alexia

Een item uit De Avondshow met Arjen Lubach over de eerste Prinsjesdag van prinses Alexia is online een groot succes. Het fragment, waarin de 18-jarige Alexia zogenaamd een vlog van Prinsjesdag maakt, werd binnen zestien uur bijna 2 miljoen keer bekeken. Dat hebben producent Human Factor TV en de VPRO gemeld.

19 september '23 ( 8:56)

Na kritiek op The Biohack Project voegt KRO-NCRV disclaimer toe aan programma

KRO-NCRV heeft na kritiek op The Biohack Project een disclaimer toegevoegd die voorafgaand aan de tweede aflevering op maandagavond te zien was. Daarin staat dat het gaat om een "adventure-reality programma" en dat biohacking "geen wetenschap" is.

18 september '23 (11:46)

Kandidaat Miljoenenjacht sleept aanzienlijk geldbedrag binnen

Gisteravond hebben de kijkers van de Miljoenenjacht hun ogen uitgekeken. Daar heeft kandidaat Ivo (42) een mooi geldbedrag gewonnen. Hiermee wil hij de voorgevel van zijn huis klaarmaken. Hij houdt waarschijnlijk wel een deel van het gewonnen bedrag over. De winst verbaasde niet alleen hem, maar ook de kijkers, meldt RTL Nieuws.

15 september '23 (10:36)

Boudewijn de Groot (79) klaar met touren

Boudewijn de Groot moet er "niet meer aan denken" dat hij nog op tournee zou gaan. Dat bekende de 79-jarige zanger vrijdag in een gesprek op NPO Radio 1. "Het optreden vind ik niet vreselijk, dat was vaak leuk, zeker de laatste twintig jaar", aldus De Groot. "Altijd volle zalen, altijd enthousiast publiek, goede plaatverkoop - wie wil dat niet?"

15 september '23 ( 9:43)

SBS verplaatst eetshow Date Smakelijk naar de middag

SBS verplaatst het eet- en dateprogramma Date Smakelijk, met Georgina Verbaan en Patrick Martens, naar de middagprogrammering. Het programma was de afgelopen drie weken elke werkdag te zijn om 19.30 uur, het oude tijdstip van HLF8. Maar de laatste 25 afleveringen zullen te zien zijn in de middag, om 16.45 uur.

14 september '23 ( 8:39)

Uitzending College Tour met Esther Ouwehand te zien op NPO Start

De uitzending van het programma College Tour met Partij voor de Dieren-leider Esther Ouwehand staat sinds donderdagochtend vroeg online. Het programma, dat woensdag werd opgenomen, is te zien op streamingdienst NPO Start.