Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Walter uit B&B Vol Liefde teleurgesteld: ‘Mooiste momenten weggeknipt’

Door Nationale Recreatiegids
schedule 2 min
Walter uit B&B Vol Liefde teleurgesteld: ‘Mooiste momenten weggeknipt’
Het programma B&B Vol Liefde scoort hoge cijfers op de Nederlandse televisie. De drama, muziek en soms handige montage zorgen ervoor dat kijkers aan de tv vastgeplakt zitten. Toch is niet iedereen zo enorm te spreken over de montage. Zo is kandidaat Walter teleurgesteld. Eén van de mooiste momenten uit het programma zou volgens hem uit de montage zijn geknipt. Dat meldt Metro.

Geloof het of niet: voordat Walter B&B-eigenaar werd was hij kantoorman. Nu heeft hij een Bed and Breakfast die hij gebruikt voor eigenaardige verrassingen. Dansfestijnen, tikkertje, maar ook de zeer lange knuffels.

Beelden

Op sociale media spreekt Walter zich uit over de montage van het programma. Zo zouden er volgens hem mooie beelden uit het programma zijn verwijderd. En daar wilde hij graag wat over kwijt.

In de video vertelt Walter dat het gesprek met Corina ertoe leidde dat hij zijn beste vriend steeds meer is gaan missen sinds hij in Frankrijk woont. Gelukkig voor Walter komt zijn beste vriend voor het eerst naar Frankrijk toe. Dat was volgens hem een heel kwetsbaar moment, waarvan hij graag had gezien dat deze ook in de uitzending te zien was. “Omdat vooral mannen dan kunnen zien dat het oké is om tranen of verdriet te hebben”, stelt Walter.

Dat vindt hij naar eigen zeggen erg jammer. Ook spreekt hij in zijn boodschap de mannen toe. “Mannen het is helemaal oké, emoties mogen getoond worden. En tranen maken je alleen maar mooier.”

26 september '23 (12:08)

Sander Schimmelpenninck over vertrek Van Rossem: ze kunnen bellen

Sander Schimmelpenninck lijkt wel interesse te hebben om de plek van Maarten van Rossem over te nemen bij De Slimste Mens. De eenmansjury maakte maandag bekend dat hij net als presentator Philip Freriks gaat stoppen.

26 september '23 ( 8:41)

Ook Maarten van Rossem vertrekt na 2024 bij De Slimste Mens, opvolger nog onbekend

Ook Maarten van Rossem zal na het winterseizoen 2024-2025 bij het programma De Slimste Mens vertrekken. Dat meldt de 79-jarige historicus in een gesprek dat De Telegraaf maandagavond op de website heeft gepubliceerd. Eerder maakte ook presentator Philip Freriks al bekend dan te stoppen. Hij zal worden vervangen door Herman van der Zandt.

25 september '23 (14:25)

B&B Vol Liefde-deelnemer Esra gaat ‘voor onbepaalde tijd’ naar Bram in Zweden

Het lijkt erop alsof de vonk tussen B&B Vol Liefde-deelnemers Bram en Esra een waar vuurtje is geworden. Het is bekend geworden dat Esra bij Bram in is getrokken op zijn boerderij in Zweden. Dat laten de twee weten via een bericht op Instagram.

25 september '23 (13:57)

Dertigers-acteur Reiky de Valk op 23-jarige leeftijd overleden

Acteur Reiky de Valk is op 23-jarige leeftijd overleden. Dat heeft zijn familie bekendgemaakt. De acteur is onder meer bekend van de BNNVARA-dramaserie Dertigers.

22 september '23 ( 9:33)

Nieuwe documentaire André Hazes junior in november op Videoland

Binnenkort is een nieuwe documentaire over André Hazes junior te zien. De driedelige documentaire heet André Hazes: The Next Chapter en is vanaf 18 november wekelijks op Videoland te streamen, zo werd donderdag bekendgemaakt in RTL Boulevard.

22 september '23 ( 9:06)

Ook B&B Vol Liefde genomineerd voor Gouden Televizier-Ring

B&B Vol Liefde (RTL 4), De Oranjezomer (SBS6) en Oogappels (BNNVARA) maken dit jaar kans op de Gouden Televizier-Ring. De genomineerden voor de belangrijkste televisieprijs werden donderdagavond bekendgemaakt in RTL Boulevard.

21 september '23 ( 9:38)

VVD stelt Kamervragen over kritiek op programma The Biohack Project

Twee Kamerleden van de VVD hebben woensdag Kamervragen gesteld over het KRO-NCRV-programma The Biohack Project. De leden willen van demissionair minister Ernst Kuipers (Volksgezondheid) en demissionair staatssecretaris Gunay Uslu (Onderwijs, Cultuur en Wetenschap) duidelijkheid krijgen rondom de kritiek op het programma.

21 september '23 ( 6:08)

Fotograaf Erwin Olaf enkele weken na longtransplantatie onverwachts overleden

Erwin Olaf (64) is enkele weken na een longtransplantatie woensdagochtend onverwachts overleden. Dat heeft de manager van de fotograaf namens de familie bevestigd aan het ANP.

20 september '23 (15:08)

Lubach scoort onlinehit met fictieve TikTokvlog van Alexia

Een item uit De Avondshow met Arjen Lubach over de eerste Prinsjesdag van prinses Alexia is online een groot succes. Het fragment, waarin de 18-jarige Alexia zogenaamd een vlog van Prinsjesdag maakt, werd binnen zestien uur bijna 2 miljoen keer bekeken. Dat hebben producent Human Factor TV en de VPRO gemeld.

19 september '23 ( 8:56)

Na kritiek op The Biohack Project voegt KRO-NCRV disclaimer toe aan programma

KRO-NCRV heeft na kritiek op The Biohack Project een disclaimer toegevoegd die voorafgaand aan de tweede aflevering op maandagavond te zien was. Daarin staat dat het gaat om een "adventure-reality programma" en dat biohacking "geen wetenschap" is.