Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Walter uit B&B Vol Liefde teleurgesteld: ‘Mooiste momenten weggeknipt’

Door Nationale Recreatiegids
schedule 2 min
location_on [xx]km
Walter uit B&B Vol Liefde teleurgesteld: ‘Mooiste momenten weggeknipt’
Het programma B&B Vol Liefde scoort hoge cijfers op de Nederlandse televisie. De drama, muziek en soms handige montage zorgen ervoor dat kijkers aan de tv vastgeplakt zitten. Toch is niet iedereen zo enorm te spreken over de montage. Zo is kandidaat Walter teleurgesteld. Eén van de mooiste momenten uit het programma zou volgens hem uit de montage zijn geknipt. Dat meldt Metro.

Geloof het of niet: voordat Walter B&B-eigenaar werd was hij kantoorman. Nu heeft hij een Bed and Breakfast die hij gebruikt voor eigenaardige verrassingen. Dansfestijnen, tikkertje, maar ook de zeer lange knuffels.

Beelden

Op sociale media spreekt Walter zich uit over de montage van het programma. Zo zouden er volgens hem mooie beelden uit het programma zijn verwijderd. En daar wilde hij graag wat over kwijt.

In de video vertelt Walter dat het gesprek met Corina ertoe leidde dat hij zijn beste vriend steeds meer is gaan missen sinds hij in Frankrijk woont. Gelukkig voor Walter komt zijn beste vriend voor het eerst naar Frankrijk toe. Dat was volgens hem een heel kwetsbaar moment, waarvan hij graag had gezien dat deze ook in de uitzending te zien was. “Omdat vooral mannen dan kunnen zien dat het oké is om tranen of verdriet te hebben”, stelt Walter.

Dat vindt hij naar eigen zeggen erg jammer. Ook spreekt hij in zijn boodschap de mannen toe. “Mannen het is helemaal oké, emoties mogen getoond worden. En tranen maken je alleen maar mooier.”

21 mei '24 ( 8:56)

Roxeanne Hazes komt met nieuwe muziek: 'Zit in zo'n fijne flow'

Roxeanne Hazes komt vrijdag weer met nieuwe muziek. Dat kondigt de zangeres maandag aan op Instagram.

17 mei '24 ( 9:15)

Gerard Joling bevestigt nieuwe realityserie: 'Het wordt lachen'

De realityserie van Gerard Joling komt er definitief. Dat vertelde de zanger donderdag in het programma van Frank Dane op Radio 538.

17 mei '24 ( 8:55)

Laatste aflevering Máxima dag eerder, op haar verjaardag, online

De laatste aflevering van de serie Máxima komt een dag eerder dan gepland online. De zesde aflevering is vrijdag al te zien in plaats van zaterdag, meldt streamingdienst Videoland.

16 mei '24 ( 8:43)

Krazy House van New Kids-makers vanaf vandaag te zien: ontsporen van sitcom

In hun nieuwe film laten New Kids-makers Steffen & Flip het fenomeen Amerikaanse sitcom volledig ontsporen. Krazy House is vanaf donderdag te zien, en wat het resultaat precies is moeten mensen volgens Steffen Haars "voor zichzelf uitzoeken". "Dus ik nodig iedereen uit om naar de bioscoop te komen en daarna eens met elkaar in gesprek te gaan over wat ze nu eigenlijk gezien hebben", zegt hij tegen het ANP.

16 mei '24 ( 8:40)

Nieuw seizoen Zomergasten met Adriaan van Dis als presentator

Adriaan van Dis presenteert een nieuw seizoen van het interviewprogramma Zomergasten. Dat maakt omroep VPRO donderdagochtend bekend. De 77-jarige Van Dis volgt daarmee Theo Maassen op, die in maart van dit jaar bekendmaakte te stoppen als presentator van het programma na ophef over zijn privéleven. De cabaretier zou zich schuldig hebben gemaakt aan huiselijk geweld, meldde weekblad Privé.

16 mei '24 ( 8:35)

Realityserie met Gordon op komst

Talpa heeft bevestigd dat wordt gewerkt aan een realityserie met Gordon. De zanger zei tegen Shownieuws dat de "soap dit najaar" te zien is op SBS6.

16 mei '24 ( 8:30)

Vanaf 2 september nieuwe talkshow van Eva Jinek

Eva Jinek begint op 2 september met haar nieuwe talkshow op NPO 1. Dat bevestigt AVROTROS na berichtgeving van RTL Boulevard.

15 mei '24 (15:18)

Nieuwe reeks van Hello Goodbye

Joris Linssen is bezig met de opnames van een nieuw seizoen van Hello Goodbye. Dat bevestigt een woordvoerster van KRO-NCRV na berichtgeving van het AD.

14 mei '24 (12:54)

Vanaf deze datum is Wie is de mol? met onbekende Nederlanders te zien

Het extra seizoen van Wie is de mol? met onbekende Nederlanders speelt zich af in Oman. Dat schrijft omroep AVROTROS in een persbericht. Het nieuwe seizoen wordt niet op tv uitgezonden, maar is vanaf 28 juni te streamen op NPO Start.

14 mei '24 ( 9:13)

Ook Frits Barend en Holly Mae Brood spelen in 40-45, de Musical

Holly Mae Brood, Frits Barend en Jonathan Demoor zijn toegevoegd aan de cast van 40-45, de Musical. Dat werd maandag bekendgemaakt tijdens de castpresentatie van het theaterstuk dat op 21 september in première gaat.