Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Hugo Kennis en Loiza Lamers dansen met kandidaten B&B Vol Liefde

Door ANP
schedule 2 min
location_on [xx]km
Hugo Kennis en Loiza Lamers dansen met kandidaten B&B Vol Liefde
Hugo Kennis en Loiza Lamers zijn dinsdagochtend naar vliegveld Schiphol toe gereden om te dansen met twee kandidaten van de RTL-datingshow B&B Vol Liefde. Deelnemers Joy en Walter hadden aangekondigd daar met elkaar te gaan dansen. Met name bed and breakfast-eigenaar Walter staat in het programma bekend om zijn voorliefde voor dansen.

Kennis en Lamers kondigden hun komst aan via Instagram Stories. "Wij zijn namelijk best wel fan, net als heel Nederland, van B&B Vol Liefde", aldus Kennis. "Ik krijg al kriebels in m'n zonnevlecht", grapt Lamers daarop, waarmee ze een verwijzing maakt naar het huidige seizoen van B&B Vol Liefde. "Dit is geen promotiestunt. Wij zijn niet ingehuurd door RTL of Videoland", zegt Kennis nog. "We zijn oprecht nieuwsgierig en gewoon fan. Op naar Schiphol."

Eenmaal aangekomen op locatie zagen Kennis en Lamers echter vooral veel pers staan. "Het is een hele pers-happening. Wij dachten: we gaan gewoon even dansen, maar nu moet je allemaal interviews doen. Wat een gedoe. Het is ineens een stuk gênanter geworden", vertelt Kennis. "Er was niemand", vult Lamers aan. "Ik heb me echt geschaamd."

Uiteindelijk hebben de tv-kok en model toch gedanst met Walter en Joy, waarvan zij ook beelden delen via Instagram. "We hebben het gedaan", aldus Kennis. "Het was wel leuk", besluit Lamers.

21 mei '24 ( 8:56)

Roxeanne Hazes komt met nieuwe muziek: 'Zit in zo'n fijne flow'

Roxeanne Hazes komt vrijdag weer met nieuwe muziek. Dat kondigt de zangeres maandag aan op Instagram.

17 mei '24 ( 9:15)

Gerard Joling bevestigt nieuwe realityserie: 'Het wordt lachen'

De realityserie van Gerard Joling komt er definitief. Dat vertelde de zanger donderdag in het programma van Frank Dane op Radio 538.

17 mei '24 ( 8:55)

Laatste aflevering Máxima dag eerder, op haar verjaardag, online

De laatste aflevering van de serie Máxima komt een dag eerder dan gepland online. De zesde aflevering is vrijdag al te zien in plaats van zaterdag, meldt streamingdienst Videoland.

16 mei '24 ( 8:43)

Krazy House van New Kids-makers vanaf vandaag te zien: ontsporen van sitcom

In hun nieuwe film laten New Kids-makers Steffen & Flip het fenomeen Amerikaanse sitcom volledig ontsporen. Krazy House is vanaf donderdag te zien, en wat het resultaat precies is moeten mensen volgens Steffen Haars "voor zichzelf uitzoeken". "Dus ik nodig iedereen uit om naar de bioscoop te komen en daarna eens met elkaar in gesprek te gaan over wat ze nu eigenlijk gezien hebben", zegt hij tegen het ANP.

16 mei '24 ( 8:40)

Nieuw seizoen Zomergasten met Adriaan van Dis als presentator

Adriaan van Dis presenteert een nieuw seizoen van het interviewprogramma Zomergasten. Dat maakt omroep VPRO donderdagochtend bekend. De 77-jarige Van Dis volgt daarmee Theo Maassen op, die in maart van dit jaar bekendmaakte te stoppen als presentator van het programma na ophef over zijn privéleven. De cabaretier zou zich schuldig hebben gemaakt aan huiselijk geweld, meldde weekblad Privé.

16 mei '24 ( 8:35)

Realityserie met Gordon op komst

Talpa heeft bevestigd dat wordt gewerkt aan een realityserie met Gordon. De zanger zei tegen Shownieuws dat de "soap dit najaar" te zien is op SBS6.

16 mei '24 ( 8:30)

Vanaf 2 september nieuwe talkshow van Eva Jinek

Eva Jinek begint op 2 september met haar nieuwe talkshow op NPO 1. Dat bevestigt AVROTROS na berichtgeving van RTL Boulevard.

15 mei '24 (15:18)

Nieuwe reeks van Hello Goodbye

Joris Linssen is bezig met de opnames van een nieuw seizoen van Hello Goodbye. Dat bevestigt een woordvoerster van KRO-NCRV na berichtgeving van het AD.

14 mei '24 (12:54)

Vanaf deze datum is Wie is de mol? met onbekende Nederlanders te zien

Het extra seizoen van Wie is de mol? met onbekende Nederlanders speelt zich af in Oman. Dat schrijft omroep AVROTROS in een persbericht. Het nieuwe seizoen wordt niet op tv uitgezonden, maar is vanaf 28 juni te streamen op NPO Start.

14 mei '24 ( 9:13)

Ook Frits Barend en Holly Mae Brood spelen in 40-45, de Musical

Holly Mae Brood, Frits Barend en Jonathan Demoor zijn toegevoegd aan de cast van 40-45, de Musical. Dat werd maandag bekendgemaakt tijdens de castpresentatie van het theaterstuk dat op 21 september in première gaat.