Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Vandaag Inside trok 1,1 miljoen mensen, Derksen uit kritiek op Römer

Door ANP
schedule 2 min
location_on [xx]km
Vandaag Inside trok 1,1 miljoen mensen, Derksen uit kritiek op Römer
De eerste aflevering van een nieuw seizoen Vandaag Inside is maandagavond bekeken door ruim 1,1 miljoen mensen. Dat meldt Stichting KijkOnderzoek (SKO). Daarmee is de SBS-talkshow met Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp goed voor een derde plek in de lijst van best bekeken programma's van maandagavond.

In de eerste aflevering van Vandaag Inside, na een zomerstop van tien weken, waren Özcan Akyol en Sam Hagens te gast. Aan tafel werd onder meer gesproken over de politieke situatie in Den Haag en de situatie rondom de veroordeelde acteur Thijs Römer.

Zo vindt Derksen dat hij 'het boetekleed had moeten aantrekken' en zijn excuus moest aanbieden. "En hij blijft de arrogante filmster, terwijl hij een paar rolletjes in een kinderfilm heeft gespeeld, uitstralen", aldus Derksen

Veronica Offside

Genee was maandag ook weer te zien met het voetbalpraatprogramma Veronica Offside, op Veronica. Daar wist hij 231.000 kijkers te boeien.

Het best bekeken programma van maandagavond was de NPO-kennisquiz De slimste mens, waar bijna 2 miljoen mensen naar keken. De zomerse datingshow B&B Vol Liefde was het best bekeken RTL-programma. Daar keken 987.000 mensen naar.

17 mei '24 ( 9:15)

Gerard Joling bevestigt nieuwe realityserie: 'Het wordt lachen'

De realityserie van Gerard Joling komt er definitief. Dat vertelde de zanger donderdag in het programma van Frank Dane op Radio 538.

17 mei '24 ( 8:55)

Laatste aflevering Máxima dag eerder, op haar verjaardag, online

De laatste aflevering van de serie Máxima komt een dag eerder dan gepland online. De zesde aflevering is vrijdag al te zien in plaats van zaterdag, meldt streamingdienst Videoland.

16 mei '24 ( 8:43)

Krazy House van New Kids-makers vanaf vandaag te zien: ontsporen van sitcom

In hun nieuwe film laten New Kids-makers Steffen & Flip het fenomeen Amerikaanse sitcom volledig ontsporen. Krazy House is vanaf donderdag te zien, en wat het resultaat precies is moeten mensen volgens Steffen Haars "voor zichzelf uitzoeken". "Dus ik nodig iedereen uit om naar de bioscoop te komen en daarna eens met elkaar in gesprek te gaan over wat ze nu eigenlijk gezien hebben", zegt hij tegen het ANP.

16 mei '24 ( 8:40)

Nieuw seizoen Zomergasten met Adriaan van Dis als presentator

Adriaan van Dis presenteert een nieuw seizoen van het interviewprogramma Zomergasten. Dat maakt omroep VPRO donderdagochtend bekend. De 77-jarige Van Dis volgt daarmee Theo Maassen op, die in maart van dit jaar bekendmaakte te stoppen als presentator van het programma na ophef over zijn privéleven. De cabaretier zou zich schuldig hebben gemaakt aan huiselijk geweld, meldde weekblad Privé.

16 mei '24 ( 8:35)

Realityserie met Gordon op komst

Talpa heeft bevestigd dat wordt gewerkt aan een realityserie met Gordon. De zanger zei tegen Shownieuws dat de "soap dit najaar" te zien is op SBS6.

16 mei '24 ( 8:30)

Vanaf 2 september nieuwe talkshow van Eva Jinek

Eva Jinek begint op 2 september met haar nieuwe talkshow op NPO 1. Dat bevestigt AVROTROS na berichtgeving van RTL Boulevard.

15 mei '24 (15:18)

Nieuwe reeks van Hello Goodbye

Joris Linssen is bezig met de opnames van een nieuw seizoen van Hello Goodbye. Dat bevestigt een woordvoerster van KRO-NCRV na berichtgeving van het AD.

14 mei '24 (12:54)

Vanaf deze datum is Wie is de mol? met onbekende Nederlanders te zien

Het extra seizoen van Wie is de mol? met onbekende Nederlanders speelt zich af in Oman. Dat schrijft omroep AVROTROS in een persbericht. Het nieuwe seizoen wordt niet op tv uitgezonden, maar is vanaf 28 juni te streamen op NPO Start.

14 mei '24 ( 9:13)

Ook Frits Barend en Holly Mae Brood spelen in 40-45, de Musical

Holly Mae Brood, Frits Barend en Jonathan Demoor zijn toegevoegd aan de cast van 40-45, de Musical. Dat werd maandag bekendgemaakt tijdens de castpresentatie van het theaterstuk dat op 21 september in première gaat.

14 mei '24 ( 8:42)

Cabaretier Alex Ploeg staat in theater met nieuwe voorstelling

Cabaretier Alex Ploeg gaat komend seizoen met een nieuwe voorstelling de theaters in. Dat heeft zijn management Sjoege dinsdag bekendgemaakt. UNPLUGGED wordt zijn derde programma. Ploeg maakt met zijn nieuwe tournee de overstap naar de grote zalen.