Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Reisprogramma 3 op Reis straks niet op zondag-, maar op vrijdagavond te zien

Door ANP
schedule 2 min
location_on [xx]km
Reisprogramma 3 op Reis niet op zondag-, maar vrijdagavond te zien
Het BNNVARA-programma 3 op Reis keert over twee weken terug, maar op een andere dag. Het reisprogramma was voorheen te zien op zondagavond, maar het nieuwe seizoen is vanaf 18 augustus op vrijdag te volgen, maakte de omroep bekend.

De de nieuwe reeks gaat van start met Chris Zegers die het Portugese eiland Flores in de Atlantische Oceaan bezoekt. Dit is de meest westelijk gelegen plek van Europa, maar staat eigenlijk niet algemeen bekend als reisbestemming. Zegers laat zien wat het groene eiland te bieden heeft en wat de aantrekkingskracht ervan is.

Verder gaan de presentatoren van 3 op Reis dit seizoen naar onder meer Ecuador, Engeland, Zwitserland, Spanje en Denemarken. De reizen staan in het teken van hoe de reiziger bewuste en duurzame keuzes kan maken, en "nodigen uit om verder te kijken dan de bekende plekken", zegt BNNVARA.

Naast de vaste presentatoren Chris Zegers, Nienke de la Rive Box, Dzifa Kusenuh en Jennifer Hoffman keren ook Jurre Geluk, Sahil Amar Aïssa en Freddy Tratlehner terug in het programma. Daarnaast zijn Tim Runia en Niek Mulder aan het team toegevoegd. Het duo maakt samen al jarenlang videocontent en Runia won in 2015 het BNN-programma 3 op Reis Backpack.

27 mei '24 (14:00)

Joost Klein sneert naar songfestival: "fuck Eurovision"

VANCOUVER (ANP) - Joost Klein heeft tijdens zijn eerste buitenlandse optreden na het Eurovisie Songfestival uitgehaald naar het evenement. Tijdens zijn show op een festival in Vancouver in Canada riep hij "fuck Eurovision", zo is te zien op beelden op sociale media.

27 mei '24 (10:58)

René van Kooten en anderen dit najaar op tournee met musicalhits

René van Kooten, Brigitte Heitzer, Nurlaila Karim en andere musicalsterren zijn dit najaar in verschillende theaters te zien tijdens de Musical Autumn Nights. De tour, waarin hits uit verschillende musicals te horen zijn, gaat vanaf september langs zes Nederlandse theaters.

24 mei '24 ( 8:52)

'The Dutch Giant' Olivier Richters krijgt vaste rol als schurk in hitserie Reacher

De Nederlandse acteur en bodybuilder Olivier Richters heeft een vaste rol te pakken in de hitserie Reacher van Prime. De streamingdienst bevestigde vrijdag op sociale media het nieuws dat 'The Dutch Giant', zoals zijn bijnaam luidt, de rol van schurk Paulie gaat spelen.

23 mei '24 ( 9:05)

Deze acteurs vertolken de hoofdrollen van Moulin Rouge! De Musical

Martijn Noort en Keoma Aidhen gaan de hoofdrollen vertolken in de Nederlandse versie van Moulin Rouge! De Musical. Noort kruipt in de huid van schrijver Christian en Aidhen speelt de rol van courtisane Satine, heeft Stage Entertainment woensdag bekendgemaakt.

23 mei '24 ( 8:48)

Negatieve berichtgeving zorgde bijna voor burn-out Duncan Laurence

De manier waarop Duncan Laurence en zijn songfestivalprotegés Mia Nicolai en Dion Cooper vorig jaar werden afgemaakt in sommige media heeft bij het trio veel pijn veroorzaakt. De negatieve berichtgeving had zo'n grote impact dat ze al tegen een burn-out aan zaten terwijl het Eurovisie Songfestival nog niet eens was begonnen, kijkt de zanger terug in de podcast Lightless Lounge van Nikkie de Jager en Wes van Os.

23 mei '24 ( 8:34)

Stuntkabouter en Joost Klein in vliegtuig naar 'geheime plek'

Joost Klein heeft voor het eerst sinds zijn diskwalificatie op het Eurovisie Songfestival weer beelden van zichzelf op Instagram geplaatst. In een korte video in zijn Stories is te zien hoe de zanger samen met zijn goede vriend Stuntkabouter in het vliegtuig zit, op weg naar een "geheime plek".

23 mei '24 ( 8:30)

Dorian Bindels en Bertrie Wierenga: 'Wij worden papa en mama'

Bertrie Wierenga en Dorian Bindels verwachten hun eerste kindje. Het acteurskoppel, dat elkaar leerde kennen op de set van Goede Tijden, Slechte Tijden, maakte het babynieuws woensdag bekend via Instagram.

22 mei '24 (12:29)

Film met Henry van Loon en Robbert Rodenburg beleeft wereldpremière

De nieuwe Nederlandse bioscoopfilm OUT met onder anderen Robbert Rodenburg, Henry van Loon en Victor Löw beleeft op 25 juni de wereldpremière op het filmfestival Frameline in San Francisco. Dat maakte agentschap ArtistMan woensdag bekend op het filmfestival van Cannes.

22 mei '24 ( 8:48)

Nielson brengt nummer over Joost Klein uit

Nielson heeft zijn muzikale ode aan songfestivaldeelnemer Joost Klein uitgebracht. Het nummer Joost staat op Spotify.

21 mei '24 (13:21)

Acteur Frank Schaafsma (59) uit Schatjes! overleden

Acteur en muzikant Frank Schaafsma is overleden. Dat bevestigt een goede vriend van de acteur dinsdag aan het ANP, nadat de familie van Schaafsma zijn overlijden had gemeld op een besloten Facebookpagina. Schaafsma is 59 jaar geworden.