Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Laatste aflevering Massa is Kassa door 400.000 mensen bekeken

Door ANP
schedule 2 min
location_on [xx]km
Laatste aflevering Familie Gillis door 400.000 mensen bekeken
De voorlopig laatste aflevering van Familie Gillis: Massa is Kassa heeft dinsdag 400.000 kijkers getrokken. De realitysoap over Peter Gillis staat daarmee nog maar net in de lijst van 25 best bekeken programma's van de dag, meldt Stichting KijkOnderzoek.

Hoewel er nog wel gedraaid wordt voor een mogelijk nieuw seizoen, leek SBS6 wel voor te sorteren op een einde van het programma. Voiceover Frank Lammers bedankte de kijkers aan het slot "voor het uithoudingsvermogen". In iets minder dan drie jaar tijd werden in totaal tien seizoenen van Massa is Kassa uitgezonden.

Vorige week werd bekend dat Gillis wordt verdacht van belastingfraude. Ook is hij nog verwikkeld in een rechtszaak over de vermeende mishandeling van ex-partner Nicol Kremers. Talpa meldde dat de nieuwe opnames "geen garantie" zijn voor een nieuw seizoen. "Pas na de uitspraak van de rechter nemen we een beslissing over een mogelijk vervolg van de serie", zei een woordvoerder.

Op primetime waren de meeste kijkers voor NPO 1. Naar een herhaling van Tussen Kunst en Kitsch keken 1,3 miljoen mensen en De Avondetappe was daarna goed voor iets meer dan een miljoen kijkers. Op RTL 4 scoorde de tweede aflevering van B&B Vol Liefde iets minder goed dan maandag. Er keken 828.000 mensen, zo'n 156.000 minder.

17 mei '24 ( 9:15)

Gerard Joling bevestigt nieuwe realityserie: 'Het wordt lachen'

De realityserie van Gerard Joling komt er definitief. Dat vertelde de zanger donderdag in het programma van Frank Dane op Radio 538.

17 mei '24 ( 8:55)

Laatste aflevering Máxima dag eerder, op haar verjaardag, online

De laatste aflevering van de serie Máxima komt een dag eerder dan gepland online. De zesde aflevering is vrijdag al te zien in plaats van zaterdag, meldt streamingdienst Videoland.

16 mei '24 ( 8:43)

Krazy House van New Kids-makers vanaf vandaag te zien: ontsporen van sitcom

In hun nieuwe film laten New Kids-makers Steffen & Flip het fenomeen Amerikaanse sitcom volledig ontsporen. Krazy House is vanaf donderdag te zien, en wat het resultaat precies is moeten mensen volgens Steffen Haars "voor zichzelf uitzoeken". "Dus ik nodig iedereen uit om naar de bioscoop te komen en daarna eens met elkaar in gesprek te gaan over wat ze nu eigenlijk gezien hebben", zegt hij tegen het ANP.

16 mei '24 ( 8:40)

Nieuw seizoen Zomergasten met Adriaan van Dis als presentator

Adriaan van Dis presenteert een nieuw seizoen van het interviewprogramma Zomergasten. Dat maakt omroep VPRO donderdagochtend bekend. De 77-jarige Van Dis volgt daarmee Theo Maassen op, die in maart van dit jaar bekendmaakte te stoppen als presentator van het programma na ophef over zijn privéleven. De cabaretier zou zich schuldig hebben gemaakt aan huiselijk geweld, meldde weekblad Privé.

16 mei '24 ( 8:35)

Realityserie met Gordon op komst

Talpa heeft bevestigd dat wordt gewerkt aan een realityserie met Gordon. De zanger zei tegen Shownieuws dat de "soap dit najaar" te zien is op SBS6.

16 mei '24 ( 8:30)

Vanaf 2 september nieuwe talkshow van Eva Jinek

Eva Jinek begint op 2 september met haar nieuwe talkshow op NPO 1. Dat bevestigt AVROTROS na berichtgeving van RTL Boulevard.

15 mei '24 (15:18)

Nieuwe reeks van Hello Goodbye

Joris Linssen is bezig met de opnames van een nieuw seizoen van Hello Goodbye. Dat bevestigt een woordvoerster van KRO-NCRV na berichtgeving van het AD.

14 mei '24 (12:54)

Vanaf deze datum is Wie is de mol? met onbekende Nederlanders te zien

Het extra seizoen van Wie is de mol? met onbekende Nederlanders speelt zich af in Oman. Dat schrijft omroep AVROTROS in een persbericht. Het nieuwe seizoen wordt niet op tv uitgezonden, maar is vanaf 28 juni te streamen op NPO Start.

14 mei '24 ( 9:13)

Ook Frits Barend en Holly Mae Brood spelen in 40-45, de Musical

Holly Mae Brood, Frits Barend en Jonathan Demoor zijn toegevoegd aan de cast van 40-45, de Musical. Dat werd maandag bekendgemaakt tijdens de castpresentatie van het theaterstuk dat op 21 september in première gaat.

14 mei '24 ( 8:42)

Cabaretier Alex Ploeg staat in theater met nieuwe voorstelling

Cabaretier Alex Ploeg gaat komend seizoen met een nieuwe voorstelling de theaters in. Dat heeft zijn management Sjoege dinsdag bekendgemaakt. UNPLUGGED wordt zijn derde programma. Ploeg maakt met zijn nieuwe tournee de overstap naar de grote zalen.