Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

De Oranjezomer keert terug op televisie met 713.000 kijkers

Door ANP
schedule 3 min
De Oranjezomer keert terug op televisie met 713.000 kijkers
Het SBS6-programma De Oranjezomer heeft bij de terugkeer op televisie 713.000 kijkers getrokken. Daarmee werd het programma beter bekeken dan de talkshow van Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman, die tot deze week op hetzelfde tijdslot werd uitgezonden. De laatste aflevering van Marcel & Gijs werd vrijdagavond door zo'n 572.000 mensen bekeken.

Het SBS6-programma De Oranjezomer heeft bij de terugkeer op televisie 713.000 kijkers getrokken. Daarmee werd het programma beter bekeken dan de talkshow van Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman, die tot deze week op hetzelfde tijdslot werd uitgezonden. De laatste aflevering van Marcel & Gijs werd vrijdagavond door zo'n 572.000 mensen bekeken.

In De Oranjezomer praat Hélène Hendriks vanaf het Kasteelplein in Breda met gasten over sport en de actualiteit. In de zomerse vervanger van Vandaag Inside wordt zij elke week vergezeld door een vaste gast. In de eerste week is dat Özcan Akyol. Ook te gast in de eerste uitzending waren oud-minister Klaas Dijkhoff, politiek verslaggever Merel Ek, oud-wielrenster Leontien van Moorsel en sportverslaggever Noa Vahle.

Het best bekeken programma van de avond was het NOS Journaal van 20.00 uur op NPO 1 met 1,9 miljoen kijkers, gevolgd door MAX Vakantieman op NPO 1 met 1,6 miljoen kijkers en het journaal van 18.00 uur met 1 miljoen kijkers. Het RTL Nieuws was met 959.000 kijkers het best bekeken programma op RTL 4, op SBS6 waren de meeste kijkers voor Chateau Meiland (780.000).

29 september '23 (12:54)

Veranderingen in Hotel Hollandia met Paul de Leeuw na kritiek

Paul de Leeuw had uiteraard gehoopt dat zijn nieuwe NPO-programma Hotel Hollandia direct goed werd ontvangen, maar tegelijkertijd vindt hij de kritiek op de tv-show "helemaal niet erg". Dat zegt de 61-jarige presentator vrijdag in de Radio 538 Ochtendshow. "Het is juist ook wel weer leuk, want je gaat proberen om het beter te maken." In de tweede aflevering zullen dan ook veranderingen te zien zijn.

29 september '23 (11:21)

Kroos van Caroline van der Plas in programma Stereotypisch

De kinderen van BBB-leider Caroline van der Plas staan centraal in twee afleveringen van het programma Stereotypisch. In het YouTube-programma vertellen de 23-jarige Kyle en de 29-jarige Ryan over hoe het is om te leven met een moeder die een bekende politica is.

28 september '23 ( 9:40)

John van den Heuvel op zoek naar de waarheid in docuserie over Joran van der Sloot

Misdaadverslaggever John van den Heuvel is bezig met een documentaireserie over de voor moord veroordeelde Joran van der Sloot. De vierdelige serie De Biecht van Joran is dit najaar te zien op Videoland, vertelde Van den Heuvel woensdag tijdens de seizoenspresentatie van RTL.

28 september '23 ( 8:24)

Laatste tickets over de toonbank voor afscheidstournee Youp van 't Hek

De afscheidstournee van Youp van 't Hek is volledig uitverkocht. Dat heeft zijn impresariaat Hekwerk gemeld. Van 't Hek speelt zijn laatste tournee al vanaf oktober 2021. De allerlaatste voorstelling van De Laatste Ronde!, zoals zijn afscheidsvoorstelling heet, is op 25 mei 2024 in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam.

27 september '23 (11:23)

Marco Borsato wordt vervolgd voor ontucht met minderjarige

Marco Borsato wordt vervolgd voor ontucht, waarvoor een toen 22-jarige vrouw in december 2021 aangifte deed. Het OM Midden-Nederland heeft dat woensdag bekendgemaakt. De vrouw beweert dat zij op minderjarige leeftijd is betast door de nu 56-jarige hitzanger en deed aangifte wegens "onzedelijke handelingen".

27 september '23 ( 9:16)

Zomergasten plantte zaadje voor biografie Hans Klok

Zijn optreden in het VPRO-programma Zomergasten heeft geleid tot de biografie van Hans Klok die dinsdag is verschenen. Dat vertelde de bekende goochelaar dinsdag aan tafel bij Humberto op RTL 4.

26 september '23 (12:08)

Sander Schimmelpenninck over vertrek Van Rossem: ze kunnen bellen

Sander Schimmelpenninck lijkt wel interesse te hebben om de plek van Maarten van Rossem over te nemen bij De Slimste Mens. De eenmansjury maakte maandag bekend dat hij net als presentator Philip Freriks gaat stoppen.

26 september '23 ( 8:41)

Ook Maarten van Rossem vertrekt na 2024 bij De Slimste Mens, opvolger nog onbekend

Ook Maarten van Rossem zal na het winterseizoen 2024-2025 bij het programma De Slimste Mens vertrekken. Dat meldt de 79-jarige historicus in een gesprek dat De Telegraaf maandagavond op de website heeft gepubliceerd. Eerder maakte ook presentator Philip Freriks al bekend dan te stoppen. Hij zal worden vervangen door Herman van der Zandt.

25 september '23 (14:25)

B&B Vol Liefde-deelnemer Esra gaat ‘voor onbepaalde tijd’ naar Bram in Zweden

Het lijkt erop alsof de vonk tussen B&B Vol Liefde-deelnemers Bram en Esra een waar vuurtje is geworden. Het is bekend geworden dat Esra bij Bram in is getrokken op zijn boerderij in Zweden. Dat laten de twee weten via een bericht op Instagram.

25 september '23 (13:57)

Dertigers-acteur Reiky de Valk op 23-jarige leeftijd overleden

Acteur Reiky de Valk is op 23-jarige leeftijd overleden. Dat heeft zijn familie bekendgemaakt. De acteur is onder meer bekend van de BNNVARA-dramaserie Dertigers.