Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Blauw Bloed Special over Alexia bekeken door 207.000 mensen

Door ANP
schedule 2 min
location_on [xx]km
Blauw Bloed Special over Alexia bekeken door 207.000 mensen
De Blauw Bloed Special 'Alexia 18 jaar, de schaduwprinses uitgelicht' is zondagavond door 207.000 mensen bekeken. De uitzending die in het teken stond van de middelste dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima, die maandag haar 18e verjaardag viert, was om 18.07 uur te zien op NPO 2.

Kijkers krijgen een exclusief kijkje in het leven van prinses Alexia, de tweede in lijn van de troonopvolging. In de aflevering spreekt Anne-Mar Zwart met royaltykenners Rick Evers, Tirza van der Graaf en Josine Droogendijk, maar ook met psycholoog Cocky Drost, youtuber Enzo Knol en de Argentijnse journalist Rodolfo Vera Calderón. Tot slot bezoekt Zwart het Oranjemuseum in het vestigingsstadje Buren, waar de presentatrice in gesprek gaat met fans van de prinses.

Het best bekeken programma van de avond was traditiegetrouw het NOS Journaal om 20.00 uur, dat door ruim 1,7 miljoen mensen werd bekeken op NPO 1. Op plek 2 in de lijst met best bekeken programma's komt de spelshow Postcode Loterij: Eén Tegen 100, die 795.000 mensen zagen op RTL 4. De top 3 wordt gecompleteerd door NOS Studio Sport, dat 778.000 mensen zagen op NPO 1. Het best bekeken SBS6-programma was Hart van Nederland, waar door 448.000 mensen naar werd gekeken. Daarmee komt het nieuwsprogramma op plek 13 in de top 25 best bekeken programma's.

19 juli '24 (13:54)

Kaarten voor 40-45, de Musical vliegen als warme broodjes over de toonbank

Voor 40-45, de Musical zijn voorafgaand aan de première op 21 september al meer dan 50.000 kaarten verkocht. Producent Gert Verhulst heeft daarom een Platina Award ontvangen. Deze prijs wordt toegekend als een voorstelling minimaal 50.000 tickets heeft verkocht.

18 juli '24 ( 8:49)

Typhoon, Chef'Special en Jungle By Night genomineerd voor Notekraker

Typhoon, Chef'Special en Jungle By Night maken dit jaar kans op de Gouden Notekraker. De uitreiking van de jaarlijkse prijs voor de invloedrijkste podiumprestaties is op 1 oktober in de Melkweg in Amsterdam.

18 juli '24 ( 7:17)

Film van populaire televisieserie 24 in de maak

De Amerikaanse televisieserie 24 wordt verfilmd. Volgens vakblad Variety werkt filmstudio 20th Century Studios aan een film.

18 juli '24 ( 6:05)

Joe Jonas brengt 19 juli eerste solosingle sinds 13 jaar uit; album volgt

Joe Jonas brengt op 18 oktober zijn nieuwe soloalbum Music For People Who Believe In Love uit. Dat kondigde de zanger aan op Instagram. Het is zijn eerste soloplaat sinds 2011. Op vrijdag 19 juli komt alvast de eerste single uit, Work It Out.

17 juli '24 (13:53)

Jelka en Henry maken parodie van ongemakkelijke begroeting Iris en René uit B&B Vol Liefde

Het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde is alweer aan de gang en ook Jelka van Houten en Henry van Loon zitten weer vermaakt achter de buis. Zij vermaken daarnaast hun publiek met grappige imitaties van de deelnemers uit het programma. Zij zagen de hilarisch ongemakkelijke groet van deelnemers Iris en René en besloten om deze gezellig na te maken.

17 juli '24 ( 9:44)

Nieuw seizoen De Roelvinkjes begin augustus te zien bij Videoland

Het nieuwe seizoen van De Roelvinkjes is vanaf 5 augustus te zien bij Videoland. De reeks volgt de levens van zanger Dries Roelvink en zijn zoons Donny en Dave. In de nieuwe afleveringen van de realityserie is onder meer te zien hoe Donny zich bekeert tot de islam, meldt Videoland dinsdag in een aankondiging.

16 juli '24 (12:38)

Film Mocro Maffia: Taxi vanaf 23 augustus te zien

De film Mocro Maffia: Taxi is vanaf 23 augustus te zien bij Videoland. Dat heeft de streamingdienst dinsdag bekendgemaakt.

16 juli '24 (11:11)

Tessa Sunniva is tweede Satine in musical Moulin Rouge!

Actrice Tessa Sunniva is de tweede Satine in de Nederlandse versie van de hitmusical Moulin Rouge!. Dat heeft producent Stage Entertainment Nederland dinsdag bekendgemaakt. Zij deelt de rol met Keoma Aidhen. De alternate voor nachtclubeigenaar Harold Zidler, gespeeld door Carlo Boszhard, is acteur Wim Van Den Driessche.

16 juli '24 ( 8:42)

Extra Nederlandse getuigen in zaak Joost Klein gehoord door OM

Het Nederlandse Openbaar Ministerie (OM) heeft voor de zaak rondom Joost Klein de extra Nederlandse getuigen gehoord voor wie een Europees onderzoeksbevel was gestuurd door het OM in Zweden. Dat laat een woordvoerder van het Landelijk Parket weten aan het ANP.

15 juli '24 (15:54)

AVROTROS haalt alle tv-programma's van Ali B offline

AVROTROS heeft alle tv-programma's die de omroep in samenwerking met Ali B maakte offline gehaald. Een woordvoerder van de omroep bevestigt dat maandag na berichtgeving van tv-expert Tina Nijkamp. Eerder verwijderde de omroep al het programma Ali B en de Muziekkaravaan.