Groningse Le Petit Théâtre verzorgt concerten in Groninger Museum

Door Nationale Recreatiegids
2 min
Er komt een vervolg voor Le Petit Théâtre in Groningen. Vanaf volgende maand verzorgt het theater concertavonden in het Groninger Museum, meldt OOG TV. 

Sharon Doelwit van Le Petit Théâtre zegt dat er op elke eerste zaterdag van de maand een concert wordt georganiseerd in het Groninger Museum. Hiervoor wil de organisatie artiesten en jazzmuzikanten van over de hele wereld uitnodigen. De afgelopen jaren was Le Petit Théâtre gevestigd in het Regulateurshuis, maar moest haar werkzaamheden hier vorige zomer stoppen omdat de kosten voor de locatie niet meer konden worden gedekt.

In de herfst van vorig jaar organiseerde Le Petit Théâtre al een aantal jazzavonden in de Machinefabriek. Nu hebben zij hun definitieve locatie gevonden in het Groninger Museum. Doelwit zegt erg blij te zijn met deze plek. Het Groninger Museum ligt op een centrale plek en is goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Geïnteresseerden kunnen op 3 februari naar het Groninger Museum komen voor een jazzconcert. Die gaat om 20:00 uur van start. Een kaartje kost 12,95 euro. De verkoop is inmiddels van start gegaan via de website van Le Petit Théâtre .