Extra voorstellingen van musical De Hospita

Door ANP
2 min
De musical De Hospita zal langer te zien zijn. Producent MediaLane kondigde dinsdag aan dat de show, die speciaal voor Simone Kleinsma is geschreven, wordt verlengd tot en met april. Kaarten voor de extra voorstellingen in Heerlen, Groningen en Amsterdam zijn al te koop.

In De Hospita speelt Kleinsma de rol van Madeleine Coutard, een vroegere revuevedette en comédienne die wordt geconfronteerd met de wereld van nu. "Het spelen van deze voorstelling is elke avond weer een feestje! Geweldig dat we onze tour door Nederland nog mogen voortzetten in april. Madeleine Coutard kan niet wachten iedereen te ontvangen in haar grachtenpand", laat de actrice weten.

"Het is geweldig om te zien dat de Nederlandse pers en het publiek met zo'n groot enthousiasme reageert op de nieuwe musical", zegt producent Joop van den Ende. "Het was bijzonder om deze voorstelling speciaal voor mijn vriendin Simone te maken, met een ervaren en fijn team. Fantastisch dat we nu deze overweldigende vraag naar tickets kunnen beantwoorden met extra voorstellingen. Mensen moeten er wel snel bij zijn, want anders is het écht te laat."