Videoclip Kovacs met Rammstein-zanger geannuleerd vanwege beschuldigingen

Door Redactie Nationale Recreatiegids
4 min
Zangeres Kovacs wil de videoclip van het nummer dat ze maakte met Rammstein-zanger Till Lindemann niet meer uitbrengen. Dat laat de Nederlandse zangeres weten aan De Telegraaf. Verschillende vrouwen betichtten de leadzanger afgelopen dagen van (seksueel) wangedrag.

Sharon Kovacs, zoals de 33-jarige zangeres voluit heet, zou volgens de krant afgelopen week de videoclip uitbrengen van het nummer Child of sin. Nadat Lindemann in opspraak raakte besloot de zangeres dit niet door te zetten.

"Tegen mij is hij altijd erg respectvol geweest", zegt de zangeres over haar samenwerking met de zanger. "Maar mijn hart gaat uit naar iedereen die seksueel misbruik heeft meegemaakt."

Afkickkliniek in Zuid-Afrika 

De zangeres had de clip eerder dit jaar al uitgesteld vanwege trauma’s en verslavingen. De zangeres liet zich niet lang na de release van het nummer zeven weken opnemen in een afkickkliniek in Zuid-Afrika, waardoor het nummer promoten lastig was. "In Zuid-Afrika heb ik therapie gekregen en nu drink ik niet meer en blow ik al twee maanden niet meer."

Boost voor haar carrière

Child of sin, schrijft De Telegraaf, had Kovacs' carrière weer een boost kunnen geven. "Maar", schrijft de krant, "vooralsnog proeft de samenwerking met de Rammstein-voorman als een bittere pil."

Reactie Rammstein op beschuldigingen 

Rammstein veroordeelt "elke vorm van geweld", schreef de Duitse band na de beschuldigingen op Instagram. De band vroeg om de mensen die de beschuldigingen hebben geuit niet te veroordelen. "Zij hebben het recht op hun mening. Maar wij, de band, hebben ook een recht - namelijk om ook niet veroordeeld te worden."

Door: ANP