Brand in Efteling stopt opnames Familie Vos-film niet

Door Redactie Nationale Recreatiegids
2 min
De brand in pretpark De Efteling heeft geen invloed op de opnames van de film De Legende Van De Familie Vos, die momenteel in het park wordt gedraaid. Dat heeft distributeur Just Film laten weten. Woensdag is de laatste draaidag van de film.

De Legende Van De Familie Vos is een vervolg op De Expeditie Van De Familie Vos die in 2020 uitkwam. In de eerste film ontdekte de 11-jarige Teun dat zijn pas overleden opa een speurtocht voor hem had uitgezet in het attractiepark.

Waar het tweede deel precies over gaat, is nog niet bekend. In het vervolg spelen Buddy Vedder, Raymonde de Kuyper, Manoushka Zeegelaar Breeveld en Edo Brunner hoofdrollen. Het is de bedoeling dat de film eind 2023 uitkomt.

Brand

In De Efteling woedde dinsdagmiddag kort een brand. Een decorstuk dat hoort bij parkshow Raveleijn vatte door nog onbekende oorzaak vlam. De brandweer werd gealarmeerd en gaf iets voor 12.30 uur het sein brand meester. De show werd vanwege de brand stilgelegd en er volgde een ontruiming. Niemand raakte gewond.

Door: ANP