Film La La Land gaat als musical verder op Broadway

Er wordt een musical gemaakt van de bekroonde muziekfilm La La Land. De productie zal volgens Amerikaanse media te zien zijn op Broadway.

Producent Marc Platt, die meewerkte aan de film uit 2016, is ook bij de musical betrokken. "We hebben een team van wereldklasse samengesteld om een musical te creëren die de miljoenen huidige fans van La La Land in vervoering zal brengen en een heel nieuw publiek zal laten kennismaken met de film", laat hij weten.

Barlett Sher 

Dat team bestaat onder anderen uit regisseur Bartlett Sher, die eerder toneelstukken als To Kill a Mockingbird en Fiddler on the Roof regisseerde. De muziek in de musical is wederom van de handen van Justin Hurwitz. De acteurs zijn nog niet bekendgemaakt. Ook de datum van de première is nog niet gemeld.

Meerdere Oscars 

La La Land, met in de hoofdrollen Emma Stone en Ryan Gosling, gaat over een vrouw die droomt van een acteercarrière en een jazzpianist die graag een eigen club wil openen. Ze ontmoeten elkaar, worden verliefd en helpen elkaar hun dromen te verwezenlijken, maar dat brengt ook moeilijkheden met zich mee. De film won meerdere Oscars.

Door: ANP