Lubach trapt nieuw seizoen Avondshow af met 1,3 miljoen kijkers

De eerste aflevering van een nieuwe reeks van De Avondshow met Arjen Lubach is maandagavond door ruim 1,3 miljoen kijkers bekeken. Dat meldt Stichting KijkOnderzoek dinsdagochtend. Daarmee staat de show van Arjen Lubach op de vijfde plaats in de lijst van best bekeken programma's van maandag.

Het is het derde seizoen van De Avondshow met Arjen Lubach. In de seizoensopener sprak Lubach onder andere over de oorlog in Oekraïne en zwaaide hij politicus Gert-Jan Segers uit. De opening van het eerste seizoen, dat in februari 2022 begon, trok destijds ruim 1,6 miljoen kijkers. De start van de tweede reeks, die in september vorig jaar begon, was toen goed voor 981.000 kijkers.

Tweede plek

Het best bekeken programma van de dag was De Slimste Mens. Bijna 2,4 miljoen mensen stemden af op de kennisquiz met Philip Freriks en Maarten van Rossem. Het NOS Journaal van 20.00 uur is terug te vinden op de tweede plek met bijna 1,9 miljoen kijkers. Tussen Kunst en Kitch completeert de top drie. Daar keken ruim 1,7 miljoen mensen naar.

Door: ANP