Waylon hoopt nog steeds op terugkeer The Voice

Waylon hoopt nog steeds dat The Voice kan terugkeren op televisie, ondanks de onthullingen van wangedrag bij het programma. Dat zegt de zanger, die zes jaar als coach te zien was bij The Voice, zaterdag in het AD.

Waylon zegt dit vooral te hopen voor "de medewerkers die wel met veel toewijding en liefde aan The Voice hebben gewerkt. Zij verdienen dat. En voor de kandidaten van de laatste serie zou het heel fijn zijn als er voor hen nog een vervolg zou zijn."

Gigantisch platform

Het jurylid beklemtoont dat die kandidaten "helemaal niets te maken hebben met wat er is gebeurd. Zij zijn wel heel abrupt uit de molen geworpen. Er zat een aantal grote talenten tussen. The Voice blijft natuurlijk nog steeds een gigantisch platform om jezelf te presenteren."

Het programma werd bijna een jaar geleden stopgezet na onthullingen van wangedrag door het programma BOOS van Tim Hofman. Programmadirecteur Peter van der Vorst van RTL liet recent in Veronica Superguide weten dat de kans "heel klein" is dat het laatste seizoen ooit nog wordt uitgezonden. Hij beklemtoonde wel dat hij eerst de onderzoeken afwacht die nog lopen.

Door: ANP