Fenna en Kes winnen VIP-editie LEGO Masters

Door Redactie Nationale recreatiegids
2 min
Zapp-presentatrice Fenna Ramos en zangeres Kes van den Broek hebben woensdag de LEGO Masters VIP-kerstspecial op hun naam geschreven. Het duo speelde voor Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) en won 5000 euro voor het goede doel, zo was te zien in de uitzending op RTL 4.

In totaal deden zes bekende duo's mee aan de kerstspecial. Zij moesten een snowglobe met daarin een verhaal bouwen. Ramos en Van den Broek wisten met hun creatie Brickmaster Esmee Kuenen en gastjurylid Fred van Leer het meest te overtuigen.

Bekende Nederlanders

Het was de tweede keer dat de zogeheten 'Brickshop' openging voor bekende Nederlanders. De kerstspecial in 2020 werd gewonnen door gelegenheidsduo Emma Deckers, dochter van Daphne Deckers, en Christiaan Bauer, zoon van Frans Bauer.

Dit jaar deden ook onder anderen de broers Jordy en Sander Huisman van Kris Kross Amsterdam en Jeangu en Xillan Macrooy mee. Ook goede vrienden Hugo Kennis en Thomas Cammaert waren van de partij, net als dj's Erik de Zwart en Barry Paf. Zij krijgen allemaal 1000 euro voor hun goede doel.

Door: ANP