Royaltywatcher Marc van der Linden na herseninfarct ontslagen uit ziekenhuis

Marc van der Linden is weer thuis, nadat hij in het ziekenhuis was opgenomen vanwege een herseninfarct. Dat laat de 53-jarige royaltywatcher weten aan RTL Boulevard, een van de programma's waar hij als expert aan verbonden is. Het gaat naar omstandigheden goed met hem. Hij wordt thuis verzorgd door twee vrienden.

Van der Linden werd vorige week maandag opgenomen. In De Telegraaf vertelde hij dinsdag dat hij nog wel een tijdje nodig heeft om te revalideren. "Ik heb een behoorlijke opdonder gekregen en ben hier nog wel even zoet mee", zei hij. "Ik moet straks revalideren om weer te kunnen lopen. Ook krijg ik logopedie. Want zoals je hoort praat ik anders dan voorheen. Toch waren er geen echte uitvalverschijnselen, ik mag geloof ik niet mopperen."

Spionnen in het VUMC 

De royaltyverslaggever baalt er wel van dat roddelvlogger Yvonne Coldeweijer haar spionnen via Instagram had gevraagd om meer informatie over Van der Linden. Dat gaat volgens hem "een grens" over. VUMC, het ziekenhuis waar Van der Linden lag, liet in een korte reactie weten ervan uit te gaan dat al het personeel het medische beroepsgeheim naleeft. Het ziekenhuis stelt geen onderzoek in naar het mogelijk lekken van medische informatie over de royaltywatcher.

Door: ANP