Haagse Goldband brengt samen met zangeres Maan een single uit

Maan en Goldband komen inderdaad met een gezamenlijke single. De zangeres en band hintten er woensdag al op en bevestigen een dag later dat het nummer Stiekem heet en donderdagmiddag uitkomt. De bijbehorende videoclip verschijnt vrijdagochtend.

Het lied gaat over twee mensen die naar elkaar verlangen. "Dit nummer wordt toegevoegd aan mijn nieuwe album Leven en is dan ook één van mijn favorieten. Ik denk dat dit een hele mooie mix is van onze sound", laat Maan weten. "Een samenwerking met Goldband stond hoog op mijn lijstje en ik kan dan ook niet wachten om samen de festivals plat te spelen met dit nummer."

Portretten op Instagram 

De zangeres en de band deelden woensdag al portretten op Instagram die door dezelfde fotograaf waren gemaakt, hintend op een samenwerking. Daarbij stond de tekst "Stiekem", zoals nu blijkt dus de titel van hun single.

Relatie Maan en Karel 

Maan heeft een relatie met Karel Gerlach, een van de drie zangers van Goldband. Gerlach bevestigde in augustus, nadat de zangeres tijdens het optreden van zijn band op Lowlands als verrassing had meegezongen met het lied Ik Haat Je, dat ze aan het daten zijn. "Ik ben verliefd", vertelde hij toen aan het ANP.

Door: ANP