Jaimie Vaes maakt met LINDA.meiden podcast over huiselijk geweld

Jaimie Vaes heeft in samenwerking met het tijdschrift LINDA.meiden een podcast gemaakt over huiselijk geweld. De influencer praat daarin, samen met hulpverlener Johannes Dijkstra van expertise- en behandelcentrum Fier, met andere slachtoffers.

In de eerste aflevering van de podcast Hartzeer, die dinsdag verschijnt via Podimo en Lindameiden.nl, is Vaes de hoofdgast en vertelt ze over wat zij zelf heeft meegemaakt met haar ex Lil Kleine. De serie bestaat uit vijf afleveringen.

Mishandeling 

In februari lekten beelden uit waarop te zien is hoe Lil Kleine het hoofd van Vaes tussen een autodeur klemt. Ze deed later aangifte van mishandeling en verbrak de relatie met de rapper, met wie ze ook een zoontje heeft. Inmiddels gaat het steeds beter met Vaes. "Ik ben er nog lang niet, maar langzaam heelt de tijd alle wonden. This too shall pass. Al met al gaat het elke dag beter", vertelt ze in LINDA.meiden.

Nieuwe liefde 

Vaes heeft ook een nieuwe liefde met wie ze het "ontzettend leuk" heeft. "Ook al heb ik in een verknipte relatie gezeten, dat betekent niet dat ik nu geen leuke en gezonde liefdesrelatie zou kunnen ervaren."

Door: ANP