Wolter Kroes is één van de vervangers van De Munk in I Can See Your Voice

Wolter Kroes, Trijntje Oosterhuis en Jamai Loman komen langs als wisselende panelleden in het vierde seizoen de muzikale spelshow I Can See Your Voice, die 31 augustus van start gaat. Eerder werd al bekend dat Danny de Munk, die al sinds het tweede seizoen een vaste rol als panellid had, niet zou terugkeren in het nieuwe seizoen.

De makers van het programma hadden vanwege het nieuws over een aangifte van verkrachting tegen de zanger besloten voorlopig de samenwerking stop te zetten. RTL liet destijds weten dat ze hebben gekozen om een wisselend panellid plaats te laten nemen op de plek van De Munk. Ook Miljuschka Witzenhausen, Buddy Vedder en Emma Heesters zullen in die rol hun opwachting maken in de spelshow.

Kan iemand goed zingen of niet? 

Het RTL 4-programma wordt opnieuw gepresenteerd door Carlo Boszhard. In de show moeten de vaste panelleden Marieke Elsinga, Fred van Leer en Edsilia Rombley samen met een wisselend panellid raden of iemand goed kan zingen of juist niet. De laatst overgebleven deelnemer mag aan het eind van de show een duet zingen met een van de panelleden, waarbij eindelijk bekend wordt of deze kan zingen of niet.

Door: ANP