André Hazes stapt terug in de spotlights en gaat weer optreden

André Hazes heeft na een lange mediastilte maandag weer van zich laten horen. De zanger plaatste een lang bericht op Instagram waarin hij ingaat op wat hij de afgelopen tijd heeft gedaan en hoe zijn comeback eruit gaat zien.

"Ik zat in de meest donkere periode van mijn leven. Ik raakte mijzelf kwijt, terwijl ik iedereen om mij heen tevreden probeerde te houden", aldus Hazes, die kampte met een burn-out. "Wanneer ik probeerde mijzelf terug te vinden, raakte ik steeds meer mensen kwijt." De 28-jarige is vervolgens professionele hulp gaan zoeken, omdat hij "dat op dat moment zo nodig had".

Muzikale comeback 

De zanger kondigde ook zijn muzikale comeback aan. "Veel verslavingen heb ik inmiddels overwonnen, maar de verslaving om te mogen zingen voor mijn fans zal ik nooit kwijt raken. Ik heb jullie zo gemist en kan niet wachten om mijn comeback te maken. En waar anders zou dat kunnen dan bij Holland Zingt Hazes 2023", aldus Hazes. "Ik kijk er enorm naar uit om weer te mogen zingen voor het meest trouwe publiek dat er is."

Door: ANP