AVROTROS mikt op tweede seizoen Ten minste houdbaar tot

De AVROTROS mikt op een tweede seizoen van komedieserie Ten minste houdbaar tot. De laatste aflevering van de serie met Ruben van der Meer en Ricky Koole in de hoofdrol werd donderdag uitgezonden op NPO 1.

"Wij hopen van wel - en de kijkcijfers en reacties geven er aanleiding toe - maar de NPO moet hier nog een beslissing over nemen", laat een woordvoerder weten aan het ANP op de vraag of er een tweede seizoen komt.

Ten minste houdbaar tot trok iedere aflevering tussen de 600.000 en 1 miljoen kijkers. De serie volgt het niet zo gelukkig getrouwde koppel Anna (Koole) en Paul (Van der Meer).

Kijkwijzer

Maandag werd bekend dat de leeftijdskeuring van de NPO-serie Ten minste houdbaar tot wordt aangepast omdat er seks en grof taalgebruik in zit. De oorspronkelijke keuring was 6 jaar en ouder, vanwege geweld, angst en grof taalgebruik. Maar na aflevering 5 ontving het bureau van de Kijkwijzer een klacht dat er "beelden te zien zijn in de categorie seks die schadelijk kunnen zijn voor kinderen onder de 12 jaar".

Door: ANP