Marco Borsato post eerste tweet sinds Voice-schandaal

Door Redactie Nationale recreatiegids
2 min
Marco Borsato is na maanden van afwezigheid terug op Twitter. De zanger, een van de mensen die in de BOOS-aflevering over The Voice of Holland van januari wordt beschuldigd van seksueel wangedrag, deelt vrijdag een link naar de eerste single van zijn zoon Luca. Verder staat er geen tekst bij de post.

Borsato hield zich sinds de beschuldigingen van grensoverschrijdend gedrag stil op sociale media. Zijn laatste berichten zijn van afgelopen november. De zanger, tegen wie ook aangifte is gedaan, liet wel via een verklaring weten de aantijgingen te ontkennen.

Ook Leontine Ruiters, de moeder van Luca, deelt vrijdag een bericht over zijn single Private Party. Volgens haar is het nummer een "boodschap van hoop, geruststelling, dat het oké is om kwetsbaar te zijn en dat het goed is om de tijd te nemen, om stil te staan en keuzes te maken die goed en kloppend zijn", zo schrijft ze op Instagram. "Dit raakt mij ontzettend omdat ik hier veel in herken en dat onze zoon hier over zingt en zich kwetsbaar durft op te stellen emotioneert me enorm. Jouw naam Luca, betekent "licht’ en jij mag nu je eigen plek in 't licht opzoeken."

De 23-jarige Luca liet onlangs weten zijn debuutsingle vrijdag zelf uit te brengen, omdat meerdere deals waren stopgezet door de situatie rond zijn vader. "Zonder label, zonder managers, zonder foto- of videografen, zonder mediateam."

Door: ANP