Vakantiebundel Nicolette van Dam en Bas Smit scoort hoog in Bestseller 60

Door Redactie Nationale recreatiegids
2 min
De nieuwe vakantiebundel van Bas Smit en Nicolette van Dam doet het goed in de winkels. Het koppel komt met de reisbundel Amsterdam heeft Alles binnen op de tweede plaats van de Bestseller 60, de lijst met de bestverkochte boeken in Nederland.

Vorig jaar bracht het koppel al het vakantieboek Nederland heeft Alles uit. Die bundel was het resultaat van de ontdekkingsreis die Bas en Nicolette met hun dochters maakten door Nederland. Omdat reizen naar het buitenland vanwege de coronamaatregelen niet goed mogelijk was, ging het gezin op zoek naar mooie plekjes in eigen land. De bundel werd een succes en wist de koppositie van de Bestseller 60 te veroveren. Voor de nieuwe bundel bleven Bas en Nicolette wat dichter bij huis en gingen ze op zoek naar leuke plekken in de hoofdstad.

Onder de tien best verkochte boeken bevindt zich nog een andere nieuwkomer. Dat is het boek Zorg van Lynn Berger, op de tiende plaats. Ook nieuw in de bestsellerlijst is Compact, een bundeling van gedichten, verhalen en columns van de onlangs overleden schrijver en dichter Remco Campert. Compact staat op plek 14 in de Bestseller 60.

Door: ANP